beatbox+OT
Re: beatbox+OT
uhh .. mensie si to nemohol uploadnut ? kto to ma lustit v tych mravcoch ?
no neviem . vyzera to v poriadku .. robi to , aj ked je vypnuty reason ?
no neviem . vyzera to v poriadku .. robi to , aj ked je vypnuty reason ?
-
tuším že používá FL...nemáš náhodou v nastavení FL nasmerovaný ty mic vstupy na jednu stereo stopu ?...jakože mic1 do left a mic2 do right ? Jestli jo,tak pošli každej mic1 i 2 do vlastní mono stopy
Clovece ejv.... to su vsetci v Margecanoch tak zvedavi ???
Ty by si otazkami vytazil troch pytkinov a jeden kamion k tomu !!!
Nechces zalozit novu temu - Rozne otazky od ejv ?
Tam by si ladoval vsetky otazky postupne. Pripadne ich obcas zoskupil a zosumarizoval.
Takto z toho o chvilu nebude forum ale chat....

Ty by si otazkami vytazil troch pytkinov a jeden kamion k tomu !!!

Nechces zalozit novu temu - Rozne otazky od ejv ?
Tam by si ladoval vsetky otazky postupne. Pripadne ich obcas zoskupil a zosumarizoval.
Takto z toho o chvilu nebude forum ale chat....

Re: beatbox
koma6 píše:(musim si rejpnout) ...a jak se to vztahuje k beatboxu?
jop, v tomto bol problem, vdaka.longsleeper píše:tuším že používá FL...nemáš náhodou v nastavení FL nasmerovaný ty mic vstupy na jednu stereo stopu ?...jakože mic1 do left a mic2 do right ? Jestli jo,tak pošli každej mic1 i 2 do vlastní mono stopy
zase sme pri tomto .. No proste suvisi to s mikrofonom, tak som to sem postol .. mam za kazdym robit novy topic, alebo ako si to predstavujes ? ..koma6 píše:koma6 píše:(musim si rejpnout) ...a jak se to vztahuje k beatboxu?
ako tak pozeram, celkom dobry napad ... Mam proste vela otazok no.MDudas píše:Nechces zalozit novu temu - Rozne otazky od ejv ?
Tam by si ladoval vsetky otazky postupne. Pripadne ich obcas zoskupil a zosumarizoval
hmm .. tak to je divne , ak ti FL ovlivnuje odposluch .. asi by bolo dobre v prvom rade nastudovat pojem direct monitoring a overit si , ako to vsetko funguje ..
mam to v fl nastavene takto http://imageshack.us/photo/my-images/585/56626443.jpg/
davam tam kompresor nato, aby som sa pocul, inak je to dost chabe.
raz mi niekto napisal :
davam tam kompresor nato, aby som sa pocul, inak je to dost chabe.
raz mi niekto napisal :
z toho asi(netusim co znamenaju tie cisla..) vypliva, ze to tak nejak aj ma byt ..? píše:Ale vždyť je vše naprosto v pořádku. SM 58 má dle specifikací -54.5 dBV/Pa (1.85 mV); 1 Pa = 94 dB SPL. A karta má při maximálním vybuzení zisk 60dB. Takže když do toho mikrofonu zblízka nahlas zpíváš, mělo by to tak akorát stačit na vybuzení vstupu při maximálním zisku.
no napred by si mal ukazat nastavenie audia v FL .. v settingoch ..
no nevidim tam nic o direct monitoringu .. takze by to nemal ovlivnovat program .. malo by to hrat tak ako to mas v mixeri .. ked mas vypnuty FL , tak to hra ako ? hraju oba mikrofony v strede ? len hraju tichsie ako ked je FL zapnute ?
jj bez FL to hra v strede, ale biedne to pocut ..
ot. a audio settings mam v pohode, netreba tam nic poprestavovat ? ..
ot. a audio settings mam v pohode, netreba tam nic poprestavovat ? ..
Naposledy upravil(a) ejv dne 12 črc 2012 00:08, celkem upraveno 2 x.
no tak potom je vsetko OK 

jj problem vyrieseny .. len este by som sa vratil k tomuto:
je fakt, ze to ma ist tak slabo, ako to ide ? ..Ale vždyť je vše naprosto v pořádku. SM 58 má dle specifikací -54.5 dBV/Pa (1.85 mV); 1 Pa = 94 dB SPL. A karta má při maximálním vybuzení zisk 60dB. Takže když do toho mikrofonu zblízka nahlas zpíváš, mělo by to tak akorát stačit na vybuzení vstupu při maximálním zisku.
ja neviem .. uz sme to spolu davnejsie riesili .. a podla obrazkov to slo dobre .. ty stale hovoris ze to ide slabo ..
tazko sa to riesi na dialku ..
tazko sa to riesi na dialku ..