Behringer Mic 100 / ART TUBE MP / M-AUDIO DMP3 - pomóc :D
Re: Behringer Mic 100 / ART TUBE MP / M-AUDIO DMP3 - pomóc :D
je to fuk, mic200 sa nijak podstatne nelisi. ja som ho neodporucal kupovat preto ze je drahsi a pritom nijake vylepsenie neprinasa, skor zaciatocnikov zvadza na zle chodnicky tymi "emulaciami"
Možná i nějakýho kvalitního reampingu by se to poznalo, ale pro mršení pluginama si myslím, že hi-z vstup MIC100 je dost dobrej.
robil som si porovnania GI100 a mic100 s gitarou cez pluginy. mic 100 znel tensie a navyskovanejsie. s tymi input a output gainami sa dalo trochu ten zvuk povylepsovat, ale cez GI100 sa mi to zdalo prirodzenejsie...
presne tak... gi100 je celkom inde. aj hocaka vypnuta boss slapka
Okay, děkuju...koukal jsem i na ten gi100, ale pokud jsem to z netu dobře vyčetl, je to v podstatě phantomem napájenej dibox pro kytary, a já právě potřebuju i něco, co bude phantomem napájet kondenzátorovej mikrofon...takze to asi dopadne na Mic100, nebo Mic200, podle toho, co najdu dřív...tedy pokud se ještě neobjeví nějaký lepší návrh... 

A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")
gi100 neni preamp, ani nenapaja kond. mic. je to obyc. dibox. spomenul som ho len v porovnani pouzitia mic100 ku gitare.
ono mozes zapojit gi100 PRED mic100... to mas dalsi variant. btw gi100 ide napajat aj z baterky, nemusis mat fantom. samo s mikrofonom to nic nema spolocne, to je jednoucelova krabicka
Jasně, já jsem si to jenom chtěl ujasnit, díkes
A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")
To nak podstatne zlepsi zvuk?kexik píše:ono mozes zapojit gi100 PRED mic100...

skus 
vysledok je samo zavisly hlavne od toho ake mas na gitare snimace

vysledok je samo zavisly hlavne od toho ake mas na gitare snimace
A myslíte, že by třeba tomu zlepšení kytarového zvuku v Mic100 pomohla zmíněná výměna lampy za jinou, nebo spíš ani ne?
Eye - nepomohla. s tou lampu v mic100 nema podla mna cenu laborovat. hlavne - neni to vec primarne urcena ku gitare...
aj ked som nedavno cital kuriozny gitarovy setup - mic100 + mono130, co je stary (svojim sposobom aj celkom slusny) elektronkovy koncak Tesla so 4xEL34 - dotycny sa dusoval ako to dobre hra, dokonca skresleny zvuk
aj ked som nedavno cital kuriozny gitarovy setup - mic100 + mono130, co je stary (svojim sposobom aj celkom slusny) elektronkovy koncak Tesla so 4xEL34 - dotycny sa dusoval ako to dobre hra, dokonca skresleny zvuk

rastis: no jo, jenze kdyz nekdo nekde pise, ze neco hraje dobre, tak to jeste nic neznamena... kolikrat mas z necich kecu dojem, jakej to musi bejt mistr, a pak kdyz slysis, co vyprodukoval, tak by clovek blil 

rastis: okay, tak se tím nebudu zatěžovat. A máš i pravdu, že to neni věc přimárně určená na kytaru. To je ale přesně vidět ten posun v lidskym vnímání - nejdřív se vlastně shání jen napájení pro kondenzátorový mikrofon a za pár dní už by chtěl za pomalu stejné peníze skvělý preamp na zpěv, kytaru, basu, vozembouch a ještě aby to smažilo vajíčka a psalo hity na objednávku
. A s tím rigem mic100 + mono 130 - mno tak možná to hrálo dobře jenom ten zkreslený zvuk
.
Cyril: Svatá pravda, srazit se s člověkem, kterému chybí sebereflexe, a je skálopevně přesvědčený, jaký je borec, to je peklo...protože když se mu řekne, co je špatně, je člověk většinou jen za "idiota, kterej tomu nerozumí"
. Ale to už jsem trochu OT...takže díky za rady, už vím, co hledat 

Cyril: Svatá pravda, srazit se s člověkem, kterému chybí sebereflexe, a je skálopevně přesvědčený, jaký je borec, to je peklo...protože když se mu řekne, co je špatně, je člověk většinou jen za "idiota, kterej tomu nerozumí"

eye: ta lampa v mic100 je napajana tym samym napatim ako phantom (48V), co je asi tak 3-5x menej nez ta lampa NAOZAJ potrebuje. ergo vzdy bude hrat hrozne. par pokusov menit v tom lampu som zaznamenal a nik nereferoval vyraznu zmenu k lepsiemu
rastis: nop neviem, dohnat mono 130 do skreslenia chce OBROVSKU bednu a vznikne strasny rev. hlavny problem mona je ale dost neprijemny brum, aspon ja som nezazil kus co by bol unosne tichy
rastis: nop neviem, dohnat mono 130 do skreslenia chce OBROVSKU bednu a vznikne strasny rev. hlavny problem mona je ale dost neprijemny brum, aspon ja som nezazil kus co by bol unosne tichy