Blue Blueberry

Mikrofony a předzesilovače
Odpovědět
pavlucha

Blue Blueberry

Příspěvek od pavlucha »

http://www.bluemic.com/modules.php?op=m ... prod_id=10
Máte někdo vyzkoušený tenhle mikrofon?
Rozplývají se jak je úžasný na zpěv. :shock: A vůbec na všechno. :shock: :shock: :wink:
Zaujal mě.
Víte o něm nějaké babské tlachy? ;)
Cokoliv o něm?
Atd., atd., atd...
Díky za odpovědi.

nemo

Příspěvek od nemo »

Ukazky:
http://www.frontendaudio.com/ProductDet ... ow=ExtInfo
Taky jsem se o ruzne modely Blue pred casem zajimal a reakce byly takove, ze je spise ostrejsi..

MartinT

Příspěvek od MartinT »

Noo Pavluho zjistil jsi neco...? Najeky samply? Krom toho na FEA?

fova

Příspěvek od fova »

Nevim o nikom v CR, kdo by mel nejaky lepsi mikrak od Blue, takze ti tu nikdo k nim asi nic nenapise. Kdysi jsem se o ne take zajimal.
Par nazoru je na Gearslutz, tak hledej tam. Udelal jsem si z toho ale zaver, ze skutecne vynikajici jsou az nejvyssi modely, jako treba Bottle s vymennymi hlavickami. Ostatni mikrofony jsou sice nadprumerne, ale daji se najit srovnatelni konkurenti.

Doporucuji se orientovat spise na mikrofony JZ Microphones a Violet, ktere tu zastupuje Ivo Sedlacek. Pokud se nepletu, tak za mikrofony vsech 3 znacek stoji jeden a tentyz navrhar a u Iva je vyhoda moznosti osobniho vyzkouseni.

Nedavno tu nabizel vynikajici mikrofon JZ Black Hole.

MartinT

Příspěvek od MartinT »

Prave jsem se koukal po tech BLue a uprimne se me libi jejich charakter zvuku. Prijde me ze se lisi od bezne dostupnych majku docela zasadne. Zacina to dragonflyem vytecnym blueberrym plnym mousem..a docela obstojne znel i bluebird...pokoukam po tech Violetkach a JZeckach..at mam co srovnavat :-D uuuf je to drina vyber majku :-)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

MartinT píše:Prave jsem se koukal po tech BLue a uprimne se me libi jejich charakter zvuku. Prijde me ze se lisi od bezne dostupnych majku docela zasadne. Zacina to dragonflyem vytecnym blueberrym plnym mousem..a docela obstojne znel i bluebird...
Jako že jsi je všechny měl doma a vyzkoušel ?

MartinT

Příspěvek od MartinT »

Jooooo...kez by, ale lanarim majitele techto mikrofonu at me posilaj syrove nahravky pres tyto mikrofonky.. A zatim jsem nikde nenasel zadna audia mikrofonu JZ ci Violet....kdyby jste nekdo vedel..budu rad za info..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

MartinT píše:A zatim jsem nikde nenasel zadna audia mikrofonu JZ
JZ tady mám fyzicky ... zkoušel jsem ho i přímo vedle U87, zněl mnohem lépe ...

MartinT

Příspěvek od MartinT »

a nezlanarim te..na ukazky?

pavlucha

Příspěvek od pavlucha »

Blueberry mě dost zajímal, ale pak jsem mikrofon vyřešil právě za pomoci Iva a je to napsané tady :arrow: http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... c&start=15 :wink:

Odpovědět