http://www.bluemic.com/modules.php?op=m ... prod_id=10
Máte někdo vyzkoušený tenhle mikrofon?
Rozplývají se jak je úžasný na zpěv. A vůbec na všechno.
Zaujal mě.
Víte o něm nějaké babské tlachy?
Cokoliv o něm?
Atd., atd., atd...
Díky za odpovědi.
Nevim o nikom v CR, kdo by mel nejaky lepsi mikrak od Blue, takze ti tu nikdo k nim asi nic nenapise. Kdysi jsem se o ne take zajimal.
Par nazoru je na Gearslutz, tak hledej tam. Udelal jsem si z toho ale zaver, ze skutecne vynikajici jsou az nejvyssi modely, jako treba Bottle s vymennymi hlavickami. Ostatni mikrofony jsou sice nadprumerne, ale daji se najit srovnatelni konkurenti.
Doporucuji se orientovat spise na mikrofony JZ Microphones a Violet, ktere tu zastupuje Ivo Sedlacek. Pokud se nepletu, tak za mikrofony vsech 3 znacek stoji jeden a tentyz navrhar a u Iva je vyhoda moznosti osobniho vyzkouseni.
Nedavno tu nabizel vynikajici mikrofon JZ Black Hole.
Prave jsem se koukal po tech BLue a uprimne se me libi jejich charakter zvuku. Prijde me ze se lisi od bezne dostupnych majku docela zasadne. Zacina to dragonflyem vytecnym blueberrym plnym mousem..a docela obstojne znel i bluebird...pokoukam po tech Violetkach a JZeckach..at mam co srovnavat uuuf je to drina vyber majku
MartinT píše:Prave jsem se koukal po tech BLue a uprimne se me libi jejich charakter zvuku. Prijde me ze se lisi od bezne dostupnych majku docela zasadne. Zacina to dragonflyem vytecnym blueberrym plnym mousem..a docela obstojne znel i bluebird...
Jooooo...kez by, ale lanarim majitele techto mikrofonu at me posilaj syrove nahravky pres tyto mikrofonky.. A zatim jsem nikde nenasel zadna audia mikrofonu JZ ci Violet....kdyby jste nekdo vedel..budu rad za info..