Tudy: Dělali mi ho ve http://www.značeni.cz v Blansku, jak sem dával Saly, takže bych ti spíš poslal ten CDR soubor, ze kterýho ten panel gravírovali a ty by sis to tam nechal vyrobit. Já to mám udělaný z černýho plastu potaženýho nějakou jakoby hliníkovou fólií. Večer až se dostanu domu, tak jsem pastnu, detailní fotku toho panelu, abys viděl pořádně jak to vypadá v reálu. Na toho racka jsem ho přilepil lepidlem plus ho drží poťáky, přepínače a vypínač. Zatím to drží bez problémů.
Jeden neduh to samozřejmě má, jak už psal Saly dost se na tom vyjímají otisky prstů a při montáži se tomu zatlapání nevyhneš, na druhou stranu jsem to z toho lehce dostal pryč acetonovým ředidlem a od tý doby je to v pohodě. Taky to není úplně levný, už si to přesně nepamatuju, ale jeden panel vyšel cca na 1300, -. Tohle ale já nějak neřešim, protože když se pro něco nadchnu, tak chci aby to vypadalo dobře a s tímhle jsem v celku spokojenej.
Teď zrovna jsem ve fázi dokončování celolampovýho preampu Gyraf IX a tam už to řeším profi cestou. Jelikož chci aby vypadal stejně dobře jako věci od Gyrafu, koupil jsem v Elmetu 2U 19" krabici s odnímatelným předním panelem. V německu je firma, která se jmenuje Shaeffer-Ag a ta se specializuje přímo na výrobu přístrojových panelů, takže na jejich stránkách si stáhneš prográmek, trochu podobný CADu, ve kterym si to pěkně všechno vysázíš i včetně veškerých děr, závitů apod., vybereš si tloušťku a barvu panelu (já vybral černý 3mm plech) a prográmek ti spočítá rovnou i cenu, mě spočítal 69,40€

. Co jsem ale viděl ty panely od nich, je to teda nádhera. Je tam i možnost zaslání vlastního panelu, ale ten z Elmetu je dost hroznej, navíc komaxitovanej, takže to nešlo. U týhle firmy dělal panely pro svoje první kousky i Jakob Erland z Gyraf, takže si myslim, že výsledek za to určitě stát bude a když už jsem tam nacpal komplet Lundahl trafa, tak už to na panelu šidit nebudu. To jenom tak pro info, kdyby někdo z vás chtěl bastlit věc, na který mu designově dost záleží.