Doporucte overhead kondenzatory..
Asi je zbytečný k tomu něco dodávat, ale jenom se připojuju k tomu, že jako overhead mi C1000 nesedí. Má to hrozně moc syčení a vostrej hran. Ta MK012 naopak i z pronikavejch činelů a hajtek udělá příjemnej vršek, protože je celá taková trochu temnější a jemnější. Tím nechci říct, že C1000 je mikrák na nic, jenom jsem na overheady našel něco, co funguje pro mě líp.
Saša
Saša
C1000 uz opravdu nejsou nejakej cas in - prekonala je spousta jinejch mikrofonu.
Ja mam rad zvuk Sennheiseru - v tyhle cene je k mani kondenzator e614 (jak uz zminoval Onehalph). Je lehce kulatejsi a dobre funguje treba i na klarinet.
Rad bych nekdy udelal nejaky srovnani s jinejma majkama - mam k dispozici zminovany e614, e914 (ty jsou vyborny) a ME64. Co vy na to?
Ja mam rad zvuk Sennheiseru - v tyhle cene je k mani kondenzator e614 (jak uz zminoval Onehalph). Je lehce kulatejsi a dobre funguje treba i na klarinet.
Rad bych nekdy udelal nejaky srovnani s jinejma majkama - mam k dispozici zminovany e614, e914 (ty jsou vyborny) a ME64. Co vy na to?
Opravdu nevím co na těch C1000 tolik nenávidíte ? zkoušel jsem si Shure SM81 ,Senn e614 je dobrý ale docela drahý a ještě t-bone SC100 II ,ty mám taky.Rode 5tky ty už se dají pořídit za rozumný peníz ale v době kdy jsem kupoval condíky tak stály docela dost.Takže tehdy nákup dvou kousků mírně jetých C1000 za docela slušných 7000,- mi přišlo jako dobrej kauf....
jinak aparát zas tak sračkový nemám ,nic moc ale hraje to hezky
www.massage.unas.cz
stějně je zvuk udělanej 70% rukama a ne aparátem...pastav břídila za kvalitní aparát třeba EAW a uvidíš co se bude dít
Jeden takový skur... zvuk mě vyhnal z kinosálu letos na Huvelu.... všechny kapely co hrály v sobotu měly supr zvouček Atari terror ,Gaia mesiah,i Hladík s Blue efektem..ale co se dělo když se postavil za pult hluchař z divokého blila tak to se teprve začli dít věci ,doposud krásnej zvuk byl v prd... příprava jak na filharmonii a výsledek byl absolutně neposlouchatelná kopáková koule..vydržel jsem to dvě psíničky a zdrhnul jsem.
jinak aparát zas tak sračkový nemám ,nic moc ale hraje to hezky

www.massage.unas.cz
stějně je zvuk udělanej 70% rukama a ne aparátem...pastav břídila za kvalitní aparát třeba EAW a uvidíš co se bude dít

Jeden takový skur... zvuk mě vyhnal z kinosálu letos na Huvelu.... všechny kapely co hrály v sobotu měly supr zvouček Atari terror ,Gaia mesiah,i Hladík s Blue efektem..ale co se dělo když se postavil za pult hluchař z divokého blila tak to se teprve začli dít věci ,doposud krásnej zvuk byl v prd... příprava jak na filharmonii a výsledek byl absolutně neposlouchatelná kopáková koule..vydržel jsem to dvě psíničky a zdrhnul jsem.
Jo člověče máš pravdu stojí v www.Prodance.cz sca 4600,- tak to jsem se musel koukat na e914 sorry...tak to je o něčem jiném asi si v Prodance jeden pujčím na otestování...stojí za to ??
Nedávno jsem sem postoval tohle: http://www.kelaudio.com/hm1.html
Laciný a přitom to všude hodně chválej. Jsou tam i ukázky na stažení.
Laciný a přitom to všude hodně chválej. Jsou tam i ukázky na stažení.
ravi: Ty Sennheisery bych slyšel docela rád, klidně pro porovnání dodám Oktavy MK012 a ty C1000 bych od Martina mohl půjčit taky. Pak můžu nabídnout ze svýho studia ještě pár AKG C3000 a pár Oktava MK319. Chtělo by to ale udělat někde v Praze u někoho ve studiu. Nejlepší by bylo do toho zainteresovat i Safu, aby vzal ty tužky od Behringera popřípadě i nějaký další (DPA třeba). Kvůli takovejhle akci bych si ten vejlet asi udělal. Nejlepší by bylo samozřejmě udělat to u mě doma, jenže to se ti asi nebude chtít se táhnout 
Saša

Saša