Ak bude tento mikrofon ozaj lampovy,bude v baleni to,co uvadzas,a bude mat normalnu zaruku,a bude plne funkcny a naozaj pekne a slusne zniet,idem do toho.Jozo
S tou zarukou moc nepocitej. Pochybuji ze Martin bude ochoten resit nejakou reklamaci s cinany.
Spis jsme tu pred nejakym casem pocitali s tim, ze by se vzaly pri 50 kusech dva kusy navic, ktere se nekde ulozi a nebudou se pouzivat. V pripade ze nekomu odejde jeho mikrofon, dostane ten nahradni. Samozrejme se ty dva kusy navic musi kazdemu rozpustit do ceny jeho mikrofonu.
Já pořád nevím, dřív by to byla jasná volba, ale může mi někdo říct, jestli mi HAT800 nabídne něco VÝZNAMNÉHO navíc oproti MXL V6 ? Potřebuju spíš našetřit peníze na pořádnej master keyboard, ale ten mikráček mě pořád láká ... za tu cenu... jen jestli pro mě má význam, aby to nebyla jen ozdoba.. nahrávám téměř výhradně ženské vokály, rap a akustickou kytaru..
MXL V6 je totalne odlisny mikrofon. Hodne koloruje, zvuk je kulatoucky a hodne prijemny na poslech, takovy trosku pod dekou, ale zaroven neni neutralni a presny, jako je HAT800. U nej zase ta neutralnost muze sklouznout k nezajimavosti a sterilite (alespon podle toho, co jsem slysel).
Takze zalezi na tom, jaky typ mikrofonu hledas.
ale já samozřejmě nevím, tohle by chtělo vyzkoušet.. moje zkušenosti s mikrofony jsou minimální.. asi by ovšem bylo fajn mít možnost dvou odlišných zvuků... hmm
Protáhneme to do 15.11., a zkusím se zeptat jednoho obchodníka, jestli by nekoupil 20 kousků.
Stav objednávek se zastavil na čísle 31 kousků. Takže chybí 19.