HAT800 - Users Section
-
Jak jsem rikal, z patku je zase jiste dalsi patek, heh, no nebudou nikdy...Jen blazen by porad jeste verilpc.masters píše:jen at to v patek zase neni pristi patek atd...uvidime, ale diky

... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...
-
aa
Boze! (Martine), odpust mi ty kecy ! Priznavam, ale ztracel jsem duveru a nadeji
Skvele, ten mikrofon samozrejmne chci, moc se na nej tesim a jeste jednou - DIKY !! a jeste jednou - PROMIN
(az mi nekdo jeste vysvetli, proc mi pod vistama - zadnyma, ani en x64, ani cz x86 nejde recycle, a kamosovi a vsem ostatnim jo, bude ma radost 2 nasobna, formatuju, instaluju ruzne verze na ruzne hdd, uz sem vsecko i vypojil z pc, odpustil si ovladace, a porad stejne hlaska (neznama chyba...)
)

... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...
Takže várku kterou nám poslali je verze BLACK.
Kámoš, který dodávku kontroloval, říká, že jsou ještě pěknější než ty niklové.
Prý opravdu super černá sametová (ne lesk) barva , výborně zpracovaný, vylepšili prý i kufr - je větší a betelnější (bohužel těžší - projevilo se to mírně na ceně dopravy cca předběžně 40 -70Kč nahoru na jeden mic.)
Více budu vědět a vidět v neděli.
Kámoš, který dodávku kontroloval, říká, že jsou ještě pěknější než ty niklové.
Prý opravdu super černá sametová (ne lesk) barva , výborně zpracovaný, vylepšili prý i kufr - je větší a betelnější (bohužel těžší - projevilo se to mírně na ceně dopravy cca předběžně 40 -70Kč nahoru na jeden mic.)
Více budu vědět a vidět v neděli.
Ti co chtějí poslat mic. poštou jsou na řadě hned v pondělí - jako první.
svou adresu mi hoďte do mailu: martin.witner@centrum.cz
Vy, co už jste mi dříve adresu poslali - posílat znovu nemusíte.
Mám ji.
S ostatními se dohodneme na předání na nějakém místě.
Počítám, že se nám "po dalších třech měsících" podaří sladit společný vhodný termín.
Rozhodně nebudu podnikat cestu autem kvůli třem lidem do Prahy nebo Brna.
svou adresu mi hoďte do mailu: martin.witner@centrum.cz
Vy, co už jste mi dříve adresu poslali - posílat znovu nemusíte.
Mám ji.
S ostatními se dohodneme na předání na nějakém místě.
Počítám, že se nám "po dalších třech měsících" podaří sladit společný vhodný termín.
Rozhodně nebudu podnikat cestu autem kvůli třem lidem do Prahy nebo Brna.
No a nejni ti to blbý Acidpunku po všech těch řečech tady /o atrapách a cihlách/,nemáš pocit že kapku ztrácíš glanc ? Holt taková typická malá česká povaha...Ale poradím ti ,na fóru Gunshop řešej nákup výborný čínský vzduchovky,mám ji doma a po tuningu je fakt skvělá a s puškohledem tě to vyjde finančně zhruba nastejno....