HAT800 - Users Section
A to to musime resit verejne a zaplavovat to tu osobnimi utoky?

O Hat 800 jsem mel zajem uz pri prvni vlne cca pred rokem... ovsem tenkrat to padlo... no a ted jsou konecne tu.. tak jen nabizim pokud uz si nekdo pri tom cekani poridil mikrofon jiny a chtel by treba Hat 800 prepustit dal, staci dat vedet.

O Hat 800 jsem mel zajem uz pri prvni vlne cca pred rokem... ovsem tenkrat to padlo... no a ted jsou konecne tu.. tak jen nabizim pokud uz si nekdo pri tom cekani poridil mikrofon jiny a chtel by treba Hat 800 prepustit dal, staci dat vedet.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

Ti co chtějí poslat mic. poštou jsou na řadě hned v pondělí - jako první.
svou adresu mi hoďte do mailu: martin.witner@centrum.cz
svou adresu mi hoďte do mailu: martin.witner@centrum.cz
Martine, možná upřesni jak je to pro tebe lepší - tedy jestli chtít kloboučky poslat, nebo se v nějaké konkrétní oblasti domluvit ve více lidech na předání a podobně...
Naposledy upravil(a) SadLuck dne 19 dub 2008 12:41, celkem upraveno 1 x.
martine, dekuji moc, tesim se. ad cena za postovne - pokud te jeden mikrofon ve vysledku vysel na vic, nez jsem platil, ihned ti ty penize poslu. bylo by nefer, kdybys na nas cokoli doplacel (staci napsat, kolik presne to je).
a jeste neco, nic ve zlym, ale neprijde vam to taky od acid punka jako hyenismus? celou dobu ma debilni kecy (atrapy, do vanoc doma atd) a kdyz zjisti, ze mikrofony dorazily, tak zacne skemrat, aniz by pro akci predtim hnul prstem. mne se to teda dost hnusi.
a jeste neco, nic ve zlym, ale neprijde vam to taky od acid punka jako hyenismus? celou dobu ma debilni kecy (atrapy, do vanoc doma atd) a kdyz zjisti, ze mikrofony dorazily, tak zacne skemrat, aniz by pro akci predtim hnul prstem. mne se to teda dost hnusi.
Nemá smysl moc přemýšlet o tom: kdo, co, jaký je?
Jasná je jediná věc! Kdyby se nebylo těch, kteří do akce aktivně a rychle vstoupili - podstoupili určité riziko - akce by neměla žádnou! šanci na úspěch.
Za to, Vám, kteří jste se aktivně podíleli na akci patří velké DÍKY.
Jasná je jediná věc! Kdyby se nebylo těch, kteří do akce aktivně a rychle vstoupili - podstoupili určité riziko - akce by neměla žádnou! šanci na úspěch.
Za to, Vám, kteří jste se aktivně podíleli na akci patří velké DÍKY.
Naposledy upravil(a) Martin dne 19 dub 2008 22:56, celkem upraveno 1 x.
Ahoj Martine, gratuluji Ti k úspěšnému dokončení celé operace. Věřím, že to nebylo jednoduché a k tomu ještě občas ty přiblblé kecy některých zúčastněných. Však oni na to přijdou, pokud budou mít někdy odvahu pustit se do nějakého rizika. Ještě jednou velký DÍK a ať se Ti i nadále daří.
Samozřejmě, jestli je potřeba doplatit nějaké drobné, tak to není problém.
Samozřejmě, jestli je potřeba doplatit nějaké drobné, tak to není problém.
-
- Profesionál
Ok verejne se tu priznavam k mikrofonnimu hyenismunooly píše:a jeste neco, nic ve zlym, ale neprijde vam to taky od acid punka jako hyenismus? celou dobu ma debilni kecy (atrapy, do vanoc doma atd) a kdyz zjisti, ze mikrofony dorazily, tak zacne skemrat, aniz by pro akci predtim hnul prstem.

Peace