HAT800 - Users Section
delay: Taky mám ten pocit. Spíš se tím snažili sdělit, že zdroj poskytuje několik napětí (minimálně žhavení pro lampu, anodový a něco pro zbylou elektroniku, možná i v symetrice). A že se takovej zdroj musí nejdřív vypnout, nechat chvíli odstát (aby se vybily koďany) a pak teprve odpojovat kabel je snad samozřejmost.
fova: za martinove "Multi-patern lampové napájení" si dosad proste "zdroj" a nespekuluj. Martin to proste nazval tak ako to nazyva vyrobca. o patterny vobec nejde, len o to aby ta neskopalo 200V
a samozrejme ze ma mikrofon "dve" kapsle (v skutocnosti ma pravdepodobne dve membrany na jednej backplate, dve samostatne kapsle su skor zriedkavost)
a samozrejme ze ma mikrofon "dve" kapsle (v skutocnosti ma pravdepodobne dve membrany na jednej backplate, dve samostatne kapsle su skor zriedkavost)
Tak dneska ho mám doma,zpracování je super /jenom ten hliníkovej kufr by stál majlant/,vše funguje bezvadně,Martinovi patří uznání a dík,testování proběhne brzo,právě ho žhavím.Oproti mýmu T.Bone SCV 3000 je to docela drobek,ale vypadá hodně profi.Zatím jsem nenašel žádné mouchy.Plánuju ho používat jako room mic na snímání bicích,španělky a především jako hlavní vokální majk.Jedna nepodstatná moucha by se našla,vnitřek toho kufru děsně smrdí
.Docela lituji,že jsem za ty prachy nevzal dva kousky. Nakonec jedna otázka,přepínat charakteristiky za jízdy se asi nedoporučuje,co ?

posli fotkybledule píše:Tak dneska ho mám doma,zpracování je super /jenom ten hliníkovej kufr by stál majlant/,vše funguje bezvadně,Martinovi patří uznání a dík,testování proběhne brzo,právě ho žhavím.Oproti mýmu T.Bone SCV 3000 je to docela drobek,ale vypadá hodně profi.Zatím jsem nenašel žádné mouchy.Plánuju ho používat jako room mic na snímání bicích,španělky a především jako hlavní vokální majk.Jedna nepodstatná moucha by se našla,vnitřek toho kufru děsně smrdí.Docela lituji,že jsem za ty prachy nevzal dva kousky. Nakonec jedna otázka,přepínat charakteristiky za jízdy se asi nedoporučuje,co ?
To vycichne, ale musis ho nechavat casto otevreny.bledule píše:Jedna nepodstatná moucha by se našla,vnitřek toho kufru děsně smrdí
Charakteristiku muzes prepinat za provozu, ale doporucuje se pri tom vzdy snizit gain (hlasitost) na preampu, protoze muze pri tom dochazet k nezadoucim zvukovym efektum jako je praskani a syceni.bledule píše:Nakonec jedna otázka,přepínat charakteristiky za jízdy se asi nedoporučuje,co ?
-