kexik píše:aha... napajanci kabel bedynky ma tri kontakty, ci dva? ak tri, tak sa vazne naseriem, lebo zemiace slucky sme tu riesili tento mesiac asi 4x
teraz mas ale vazny problem... odzemnit krabicu v ktorej je 200V DC a ktora je z plechu, by som rozhodne neskusal. riesenim bude jedine dibox do signalovej cesty. dalsia moznost, ktora problem neodstrani, len zmensi, je zminimalizovat plochu slucky tym ze das preamp pc a napajac mikrofonu co najblizsie k sebe a spojis co najkratsimi kablami. pc a napajac dufam idu z jedneho psa
Ahoj po několika měsících. Tak chlapi jak jste spokojení s mikrofonem Hat800?
Stálo to za ty necelé čtyři ticíce, nebo litujete?
Slouží mikrofon i na nahrávání, nebo jen na kuchání?
Doufám, že za tu prču to snad stálo?
ps: Radku ještě jednou se moc omlouvám, je mi líto, že to u Tebe nevyšlo na 100%. Já osobně jsem to finančně dotáhl jen tak tak, nezapočítány telefonáty a hromada času. první akce - spousta chyb a blbě udělaný rozpočet, který nepočítal některými nečekanými problémy.
Ja nahraval zatim jen djembe, nejaky vokalky a nylonku na zkousku. Ted sem ho nechal na zapujceni kamaradovi... Celkem ho nevyuzivam a premyslim o prodeji, takze kdyby nekdo chtel druhej do paru tak je to eventuelne mozne...
Já jsem velmi spokojen, pořizoval jsem je jako ambient pár pro snímání bicích a tuhle funkci plní myslím úplně skvěle, zvuk je teplý a nezabarvený, což mi u ambientů maximálně vyhovuje. Hodně se dá také laborovat s charakteristikou.
na midi je banda kokotu, hat je super i kdyz nemam moc s cim provonavat, jen s nejakym strasne levnym mikrofonem HSCM "noname" a s SE2200A, no HAT zni na nase potreby (rap) lip... Nehodlam upgradovat pokud me nekdo nebude platit, hehe
Nejvic se mi libi AKG - nejplnejsi zvuk. HAT je tenci a ma ostrejsi vysky. Oktava je proti tomu zase trochu pod dekou.
Ale mas pravdu, ze u toho banja jsou ty rozdily minimalni.
Chtěl bych touto cestou poprosit o pomoc. Mám HAT800, nahrával jsem donedávna zpěv a kytaru s pozitivními výsledky :] Ovšem zdá se, že mě laciná čínská elektronika začíná zrazovat; mikrofon začal nepříjemně šumět. Je mezi námi někdo, kdo by byl ochotný se mi na něj podívat? Sám to nesvedu. Za odměnu, avšak nemohu nabídnout příliš, domluvíme se. Nejlépe Praha a okolí, dovezu.