HAT800 - Users Section

Mikrofony a předzesilovače
Odpovědět
SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

kexik píše:aha... napajanci kabel bedynky ma tri kontakty, ci dva? ak tri, tak sa vazne naseriem, lebo zemiace slucky sme tu riesili tento mesiac asi 4x
:D sakra.... jo, má tři.. naštval jsem tě? :)

kexik

Příspěvek od kexik »

teraz mas ale vazny problem... odzemnit krabicu v ktorej je 200V DC a ktora je z plechu, by som rozhodne neskusal. riesenim bude jedine dibox do signalovej cesty. dalsia moznost, ktora problem neodstrani, len zmensi, je zminimalizovat plochu slucky tym ze das preamp pc a napajac mikrofonu co najblizsie k sebe a spojis co najkratsimi kablami. pc a napajac dufam idu z jedneho psa

Martin

Příspěvek od Martin »

Ahoj po několika měsících.
Tak chlapi jak jste spokojení s mikrofonem Hat800?
Stálo to za ty necelé čtyři ticíce, nebo litujete?
Slouží mikrofon i na nahrávání, nebo jen na kuchání?

:D
Doufám, že za tu prču to snad stálo?

ps: Radku ještě jednou se moc omlouvám, je mi líto, že to u Tebe nevyšlo na 100%. Já osobně jsem to finančně dotáhl jen tak tak, nezapočítány telefonáty a hromada času. první akce - spousta chyb a blbě udělaný rozpočet, který nepočítal některými nečekanými problémy.

nooly

Příspěvek od nooly »

nelituju, obcas nahravam, ikdyz zpravidla nemam co =) ted mam jednu zakazku, tesim se, ze ho konecne poradne vyuziju. urcite to za to stalo ; )

delay

Příspěvek od delay »

Ja nahraval zatim jen djembe, nejaky vokalky a nylonku na zkousku. Ted sem ho nechal na zapujceni kamaradovi... Celkem ho nevyuzivam a premyslim o prodeji, takze kdyby nekdo chtel druhej do paru tak je to eventuelne mozne...

skeld

Příspěvek od skeld »

Já jsem velmi spokojen, pořizoval jsem je jako ambient pár pro snímání bicích a tuhle funkci plní myslím úplně skvěle, zvuk je teplý a nezabarvený, což mi u ambientů maximálně vyhovuje. Hodně se dá také laborovat s charakteristikou.

bledule

Příspěvek od bledule »

U mně též velká spokojenost.Využití jako ambient k bicím,španělky a zpěv.
Lepší majk doma fakt nemám :D ,ale viděl jsem ho na midi prodávat za 1500,- :shock:

pc.masters

Příspěvek od pc.masters »

na midi je banda kokotu, hat je super i kdyz nemam moc s cim provonavat, jen s nejakym strasne levnym mikrofonem HSCM "noname" a s SE2200A, no HAT zni na nase potreby (rap) lip... Nehodlam upgradovat pokud me nekdo nebude platit, hehe
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

bledule

Příspěvek od bledule »

delay

Příspěvek od delay »

- like piacasso - do toho bych asi nešel :)

delay

Příspěvek od delay »

:!: :!: :!:

Jeden HAT bych koupil, potreboval bych druhej do páru

:!: :!: :!:

Didgenaut

Příspěvek od Didgenaut »

jj, taky bych měl zájem o první do páru

radek_p

Re: HAT800 - Users Section

Příspěvek od radek_p »

Kdyby snad ještě někoho zajímal HAT ... a to na tak obskurním nástroji, jako je pětistrunné banjo ... tak here you are:

http://www.kapela-listek.cz/_ext/HAT-800/banjo/

AKG C414B XLS a HAT 800 přes Goldmike
Oktava mk012 přímo do zvukovky T. C. Electronic Konnekt 24D.

Do mixu jsem nakonec pouzil AKG, ale žít bych mohl se vším.

Jinak banjo má tak výrazný charakter a jednoduchý zvuk, že hraje dobře asi přes cokoli, takže se z toho moc nepozná.

fova

Příspěvek od fova »

Nejvic se mi libi AKG - nejplnejsi zvuk. HAT je tenci a ma ostrejsi vysky. Oktava je proti tomu zase trochu pod dekou.
Ale mas pravdu, ze u toho banja jsou ty rozdily minimalni.

nooly

Příspěvek od nooly »

Chtěl bych touto cestou poprosit o pomoc. Mám HAT800, nahrával jsem donedávna zpěv a kytaru s pozitivními výsledky :] Ovšem zdá se, že mě laciná čínská elektronika začíná zrazovat; mikrofon začal nepříjemně šumět. Je mezi námi někdo, kdo by byl ochotný se mi na něj podívat? Sám to nesvedu. Za odměnu, avšak nemohu nabídnout příliš, domluvíme se. Nejlépe Praha a okolí, dovezu.

Odpovědět