HAT800 - Users Section
HAT800 - Users Section
Ahoj,
slíbil jsem, že časem dodám ukázky kytary a zpěvu pro porovnání zvuku HAT800 s některými známými mikrofony.
Pro kytaru jsem použil OneQ a pro zpěv jsem použil preamp DAV.
"zpěv" - pouze suchý, ničím neobohacený zdroj.
Můžete zkusit prohnat verbem, třeba pak ukázka řekne více.
ke stažení na:
http://www.halabala.wz.cz/
Pokud chcete HAT800 objednat, napište mi do PM.
Podmínkou pro nákup je splnění limitu dodávky min 50 kusů.
Cena při tomto velkém odběru vychází cca na 3.700,-Kč (+ - 100Kč)
a na mikrofonu bude nápis "Ezone"
slíbil jsem, že časem dodám ukázky kytary a zpěvu pro porovnání zvuku HAT800 s některými známými mikrofony.
Pro kytaru jsem použil OneQ a pro zpěv jsem použil preamp DAV.
"zpěv" - pouze suchý, ničím neobohacený zdroj.
Můžete zkusit prohnat verbem, třeba pak ukázka řekne více.
ke stažení na:
http://www.halabala.wz.cz/
Pokud chcete HAT800 objednat, napište mi do PM.
Podmínkou pro nákup je splnění limitu dodávky min 50 kusů.
Cena při tomto velkém odběru vychází cca na 3.700,-Kč (+ - 100Kč)
a na mikrofonu bude nápis "Ezone"
Naposledy upravil(a) Martin dne 23 dub 2008 17:26, celkem upraveno 1 x.
Njn zatim jsem mlcel ale je to smutny faktCtirad píše:Hmmm, tak na kytaru bych podle těch ukázek preferoval obě dvě šůrky a HAT se bude dělit o poslední místo s Røde.

Holt hromadna obednavka po druhe.. imho fiasko, ale proc neverit ze se behem 3 mesicu 50 lidi najde, budou vanoce tak proc si nenadelit hromadny darecek !
Tak to mame Ctirade uplne opacne 
Me se libi ty kytary v tomto poradi:
1. Rode (prijemny, masitejsi)
2. HAT800 (prijemny ale nezajimavy)
3. BG41 (nezajimavy a pod dekou)
4. SM58 (utlumeny a degradovane vysky)
Vokaly:
1. Shure KSM32 (tomuhle zpevakovi seriznul ty neprijemne sykavky a zni kulate)
2. Rode (mene sykavek, ale porad to tam vadi)
3. HAT800 (hodne sykavek, celkove nezajimavy)
Zvlast u toho zpevaka to porovnani mikrofonu muze byt dost zavadejici, protoze ma vyse posazeny hlas a zpiva vyssi tony. Chtelo by to, aby zazpival i neco niz nebo jineho zpevaka. Skoro bych rekl, ze ten hlas je neprijemny a je treba ho radne seriznout. Tam ovsem budou lepe sedet temnejsi mikrofony.
Udelal jsem si to cele jako blind test, abych nemohl byt ovlivnen jmenem mikrofonu.
ALe muzu se v tech zaverech mylit. Poslouchal jsem to na crappy zesilovaci.

Me se libi ty kytary v tomto poradi:
1. Rode (prijemny, masitejsi)
2. HAT800 (prijemny ale nezajimavy)
3. BG41 (nezajimavy a pod dekou)
4. SM58 (utlumeny a degradovane vysky)
Vokaly:
1. Shure KSM32 (tomuhle zpevakovi seriznul ty neprijemne sykavky a zni kulate)
2. Rode (mene sykavek, ale porad to tam vadi)
3. HAT800 (hodne sykavek, celkove nezajimavy)
Zvlast u toho zpevaka to porovnani mikrofonu muze byt dost zavadejici, protoze ma vyse posazeny hlas a zpiva vyssi tony. Chtelo by to, aby zazpival i neco niz nebo jineho zpevaka. Skoro bych rekl, ze ten hlas je neprijemny a je treba ho radne seriznout. Tam ovsem budou lepe sedet temnejsi mikrofony.
Udelal jsem si to cele jako blind test, abych nemohl byt ovlivnen jmenem mikrofonu.
ALe muzu se v tech zaverech mylit. Poslouchal jsem to na crappy zesilovaci.
Naposledy upravil(a) fova dne 22 říj 2007 21:59, celkem upraveno 1 x.
V podstate se da s tvou definici souhlasit. Zvlast u toho HAT800 se shodneme.
Rozdil v tom hodnoceni vznikl tim, ze se nam kazdemu libi jiny typ zvuku.
Zvlastni je, ze jak u kytary, tak u vokalu mi HAT800 vychazi jako nezajimavy, ale takovehle nahravky mohou byt opravdu zavadejici. Dulezita je osobni zkusenost.
Rozdil v tom hodnoceni vznikl tim, ze se nam kazdemu libi jiny typ zvuku.
Zvlastni je, ze jak u kytary, tak u vokalu mi HAT800 vychazi jako nezajimavy, ale takovehle nahravky mohou byt opravdu zavadejici. Dulezita je osobni zkusenost.
premna je hat najcistejsi neprifarbeny lepsie mi sedi ako ostatne aj ked na gitaru SM58 aj BG vynikaa znie prirodzenejsie .Ten vokal je premna neporovnavetelny na mikrofony mam osobne skusenosti s kazdym majkom okrem BG4.1 a hat800 je urcite najneutralnejsi. ak to vyde bude to premna urcte nieco nove a rozhodne pouzitelne na vokal.
Mozna by se dalo rici, ze ten Hat800 je neutralni (tzn. ze nebarvi) a je spise jasnejsi nez temnejsi mikrofon. Ne nadarmo ho tu Martin pred casem porovnaval s univerzalem U87.fantozzi píše:jestli se nekomu libi to a jinymu ono a hat je mezi, neni to spravne?
Je to zajimave, protoze ja jsem od lampy cekal vic barvy.
Ted jde o to, nakolik takovy mikrofon bude lidem vyhovovat do jejich setupu a druhu tvorby.
Ale znovu se ptam, co se bude dit, kdyz se nesejde 50 lidi?
Nemohl bys, Martine, dat konecny termin pro objednavky a podle toho, kolik bude do te doby lidi, bude ten mikrofon bud bude za nizsi cenu nebo za vyssi?
Nerad bych, aby se to tady po dvou mesicich s 45 lidmi odpiskalo

Termím objednávek do 10. listopadu. za cenu 3.700,-Kč
Po tomto termínu objednám jen individuálním zájemcům a finito. Cena cca 6 tisíc za kus.
Podle mě je Hat800 příjemnější než KSM32 i TLM103.
Zklamání je pro mě DAV.
Nečekal jsem, že šumí více než Goldmike ...
I zvuk Goldmiku je pro mě příjemnější.
Jak se přesouvají větší soubory na webzdarma.cz z PC?
Teď jsem přesouval pomocí T. Commanderu (ftp) větší *.wav soubory (10MB -15MB) a nikdy se mi to nepovedlo celé přesunout ...
Po tomto termínu objednám jen individuálním zájemcům a finito. Cena cca 6 tisíc za kus.
Podle mě je Hat800 příjemnější než KSM32 i TLM103.
Zklamání je pro mě DAV.
Nečekal jsem, že šumí více než Goldmike ...
I zvuk Goldmiku je pro mě příjemnější.
Jak se přesouvají větší soubory na webzdarma.cz z PC?
Teď jsem přesouval pomocí T. Commanderu (ftp) větší *.wav soubory (10MB -15MB) a nikdy se mi to nepovedlo celé přesunout ...
Naposledy upravil(a) Martin dne 23 říj 2007 14:56, celkem upraveno 1 x.
Taky se mi to nedaří stáhnout.Vey píše:Me se je nepodarilo ani poradne stahnout .. X pokusu a vzdy jen par kB.Martin píše: Jak se přesouvají větší soubory na webzdarma.cz z PC?