Hromadná akce EZONE na nákup mikrofonů značky EZONE z Číny
1.t.bone scv3000kexik píše:martin: keby si spravil strucne vymenovanie lacniakov, ktore stoja za zmienku, hodne zelenacov na fore by ti bolo neskonale vdacnych... dik

po té co jsem ho slysel a srovnal s tlm 103 a u87 - koupil jsem ho.
2. Hsmc1400
tenhle rozhodně chci koupit , pokud by někdo věděl o zdroji v Evropě dejte mi prosím vědět.
mám možnost si ho nechat poslat z číny

nicméně dobrá zpráva je ta, že pokud odeberu alespoň 50 kusů , pak mi na mikrák dají jakoukoliv značku , např Blue nebo Neumann

Neni lepší Uli XM8500 za podobnou cenu?kexik píše:objektivne v nom neni oddelovacie trafo, neznasa fantom a shockmount je daleko menej odolny voci dotykovemu hluku... ale za tie prachy je to fajn mikrofon, urcite
Zajímavě vypadající klony dynamickejch shure dělá taky JTS, viz www.muzikant.cz. Tu PDM 57 jsem chtěl kdysi objednat a zkusit paralelně vedle origoš SM57, ale zrovna je neměli a nebyli si jistí, jestli ještě vůbec někdy budou.
Na kolik vyjde jeden kus? Mozna by se mohlo dohodnout vic lidi a pak by se to dalo realizovat. Me se na nem libi, ze je to varecka a cena bude urcite smesna.Martin píše:. Hsmc1400
tenhle rozhodně chci koupit , pokud by někdo věděl o zdroji v Evropě dejte mi prosím vědět.
mám možnost si ho nechat poslat z číny, ale cesta je dražší, než samotný mikrák.
nicméně dobrá zpráva je ta, že pokud odeberu alespoň 50 kusů , pak mi na mikrák dají jakoukoliv značku , např Blue nebo Neumann![]()
A dali by mi tam moje jmeno?

Když se dohodne pár ezonaku , tak by to byl mazec.
Já osobně bych vzal 3 kusy. Je tak dobrej , že není co řešit.
Jediné , co bylo mizerné byl pavouk , protože se těžko (silou) montoval ke stojanu.
Jinak samotné vsazení mikrofonu do pavouku proběhlo hladce.
Zvukově to bylo něco mezi TLM 103 a U87) , podobně hraje i SCV3000,ale to má bohužel nepatrně více výšek oproti HSMC1400
Název mikráku : "E-ZONE 2007" to by bylo hezké ne ?
Nebo "Ezone 007"
Cena vychází na 149 (okolo 3.100Kč) dolarů za jeden při odebraném kartonu o 50 kusech.
V případě reklamace poštu hradí čongové!
Já osobně bych vzal 3 kusy. Je tak dobrej , že není co řešit.
Jediné , co bylo mizerné byl pavouk , protože se těžko (silou) montoval ke stojanu.
Jinak samotné vsazení mikrofonu do pavouku proběhlo hladce.
Zvukově to bylo něco mezi TLM 103 a U87) , podobně hraje i SCV3000,ale to má bohužel nepatrně více výšek oproti HSMC1400
Název mikráku : "E-ZONE 2007" to by bylo hezké ne ?
Nebo "Ezone 007"

Cena vychází na 149 (okolo 3.100Kč) dolarů za jeden při odebraném kartonu o 50 kusech.
V případě reklamace poštu hradí čongové!
Naposledy upravil(a) Martin dne 23 bře 2007 00:55, celkem upraveno 1 x.
-