Hromadná akce EZONE na nákup mikrofonů značky EZONE z Číny

Mikrofony a předzesilovače
Zamčeno
fantozzi

Příspěvek od fantozzi »

kexik : no, dik, to uz je pro mne lepsi info :-) takze na nejaky akce na zivo je to pouzitelny

Poshook

Příspěvek od Poshook »

kexik píše:objektivne v nom neni oddelovacie trafo, neznasa fantom a shockmount je daleko menej odolny voci dotykovemu hluku... ale za tie prachy je to fajn mikrofon, urcite
a skor napisakava ako SM58 :lol:

Martin

Příspěvek od Martin »

kexik píše:martin: keby si spravil strucne vymenovanie lacniakov, ktore stoja za zmienku, hodne zelenacov na fore by ti bolo neskonale vdacnych... dik
1.t.bone scv3000Obrázek
po té co jsem ho slysel a srovnal s tlm 103 a u87 - koupil jsem ho.

2. Hsmc1400
tenhle rozhodně chci koupit , pokud by někdo věděl o zdroji v Evropě dejte mi prosím vědět.
mám možnost si ho nechat poslat z číny :( , ale cesta je dražší, než samotný mikrák.
nicméně dobrá zpráva je ta, že pokud odeberu alespoň 50 kusů , pak mi na mikrák dají jakoukoliv značku , např Blue nebo Neumann :)
Obrázek

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

kexik píše:objektivne v nom neni oddelovacie trafo, neznasa fantom a shockmount je daleko menej odolny voci dotykovemu hluku... ale za tie prachy je to fajn mikrofon, urcite
Neni lepší Uli XM8500 za podobnou cenu?
Zajímavě vypadající klony dynamickejch shure dělá taky JTS, viz www.muzikant.cz. Tu PDM 57 jsem chtěl kdysi objednat a zkusit paralelně vedle origoš SM57, ale zrovna je neměli a nebyli si jistí, jestli ještě vůbec někdy budou.

fova

Příspěvek od fova »

Martin píše:. Hsmc1400
tenhle rozhodně chci koupit , pokud by někdo věděl o zdroji v Evropě dejte mi prosím vědět.
mám možnost si ho nechat poslat z číny :( , ale cesta je dražší, než samotný mikrák.
nicméně dobrá zpráva je ta, že pokud odeberu alespoň 50 kusů , pak mi na mikrák dají jakoukoliv značku , např Blue nebo Neumann :)
Na kolik vyjde jeden kus? Mozna by se mohlo dohodnout vic lidi a pak by se to dalo realizovat. Me se na nem libi, ze je to varecka a cena bude urcite smesna.
A dali by mi tam moje jmeno? :-)

Martin

Příspěvek od Martin »

Když se dohodne pár ezonaku , tak by to byl mazec.
Já osobně bych vzal 3 kusy. Je tak dobrej , že není co řešit.
Jediné , co bylo mizerné byl pavouk , protože se těžko (silou) montoval ke stojanu.
Jinak samotné vsazení mikrofonu do pavouku proběhlo hladce.
Zvukově to bylo něco mezi TLM 103 a U87) , podobně hraje i SCV3000,ale to má bohužel nepatrně více výšek oproti HSMC1400

Název mikráku : "E-ZONE 2007" to by bylo hezké ne ?
Nebo "Ezone 007" :)

Cena vychází na 149 (okolo 3.100Kč) dolarů za jeden při odebraném kartonu o 50 kusech.
V případě reklamace poštu hradí čongové!
Naposledy upravil(a) Martin dne 23 bře 2007 00:55, celkem upraveno 1 x.

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

Martin píše:Když se dohodne pár ezonaku , tak by to byl mazec.
Já osobně bych vzal 3 kusy. Je tak dobrej , že není co řešit.
Jsou někde ukázky? Jak víš, že je dobrej?
Název mikráku : "E-ZONE 2007" to by bylo hezké ne ?
Nebo "Ezone 007" :)
Hehe, tohle mě přesně taky napado, akorát bez čísla :)

fova

Příspěvek od fova »

Ctirad píše:Hehe, tohle mě přesně taky napado, akorát bez čísla :)
Presne tohle me take napadlo.
Co treba "Electrozone Gold Edition"? :lol: :lol: :lol:

Shodan

Příspěvek od Shodan »

Martin: Jestli je fakt tak strašně dobrej, tož to já bych si taky jeden vzal. To už schází jen 46 :wink:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Shodan

Příspěvek od Shodan »

fova: to je moc dlouhý... já bych byl pro nějaký stylový logo na téma "eZone". :wink:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

fova

Příspěvek od fova »

Shodan píše:fova: to je moc dlouhý... já bych byl pro nějaký stylový logo na téma "eZone". :wink:
To byl jen vtip.

Hmm, jenze padesat je hodne. Tipuju si, ze tady se sotva dohodneme na 10 kusech. Jak by se to dalo zrealizovat?
Nemel by nejaky lokalni prodejce zajem odebrat zbytek?

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

Tak tam to logo holt nebude, no. Ale poštovný už nebude majlant. Já se ale trochu bojim, aby to nebyl od Martina další úlet, jak když nedávno kategoricky prohlásil, že HDaudio je v podstatě stejně kvalitní jako audiophile.

Ona šuntovní čína tvářící se jako kdovíco se dá koupit i u nás a za míň ;)

fova

Příspěvek od fova »

Pravda je, ze jsem cekal nizsi cenu. Ale i tak je to zajimave.

Shodan

Příspěvek od Shodan »

fova: třeba na to hodit to logo, jakože "značku" a nabídnout to Thomannovi? :twisted:

lottewerther

Příspěvek od lottewerther »

Jestli je tak dobrej, tak by mě to tedy taky zajímalo. Vzal bych i dva, ale musel bych vědět víc ...

Zamčeno