At tady nemame spoustu dalsich stranek, udelejme to tak, jak jsem navrhl na predchozi strance. Soucasny seznam plati pro lampu, kdo chce z nej vyskrtnout, at se ozve.
Pokud tihle uprchlici (zajemci o nelampovy mikrofon) daji dohromady dost lidi, muze se to pak resit.
Tak asi budu první, ale příští týden mi přijde MXL V69M a pokud budu spokojenej, tak bych o další "lampu" neměl zájem. Jinak zůstávám ve střehu a kdyby se ujal i ten FET tak .........
Mrkněte u Thomanna,myslím že začali taky tahat něco podobného z číny za ceny o něco málo vyšší než tady.Nejlacinější kondenzátorový mikrofon s velkou membránou do 1000kč.
Jerry Forester píše:Mrkněte u Thomanna,myslím že začali taky tahat něco podobného z číny za ceny o něco málo vyšší než tady.Nejlacinější kondenzátorový mikrofon s velkou membránou do 1000kč.
A který konkrétní???
Jinak stále na HAT800 (alias Trion8000) dělám.
Doufám, že do 14 dnů budu mít konečně pozitivní zprávy a hlavně finální cenu pro vás.
No já s tím mikrákem od tebe počítám,prachy jsou,až to bude aktuální pošlu co bude třeba,jsem ze střední moravy/zhruba Kroměříž/takže možná jezdíš kolem a bylo by to ještě jednodušší se tu zastavit,pokud si zajedeš,připlatím.Toho thomanna jsem zmínil jen že se taky rozhýbal a začal to vozit.