Klon klonu SSL
Klon klonu SSL
Tak se mi vcera podarilo uspesne ozivit muj prekresleny preamp klonu SSL vcelku bez vetsich obtizi.Bohuzel jsem nemel pristup k lepsimu vybaveni,takze mam pouze overeno ze tam neni hruba chyba. Ted se zacnu zabyvat symetrickym vystupnim zesilovacem. Zdroje bez fantomu mam diky kolegovi z hifi branze taky hotove, a musim dodat ze velmi luxusni. Proto by mne nyni zajimala jedna vec,neumim se spravne rozhodnout.
KDE BY MELY BYT VSTUPNI A VYSTUPNI KONEKTORY ??? NA PREDNIM PANELU NEBO NA ZADNIM ???
Je to docela dulezita vec pro kresleni nasledujicich plosnych spoju.Fotky sem zatim asi davat nebudu,neni prakticky o co stat.
Pokud budete cokoliv psat,zkuste v co nejvyssi mire omezit OT.
KDE BY MELY BYT VSTUPNI A VYSTUPNI KONEKTORY ??? NA PREDNIM PANELU NEBO NA ZADNIM ???
Je to docela dulezita vec pro kresleni nasledujicich plosnych spoju.Fotky sem zatim asi davat nebudu,neni prakticky o co stat.
Pokud budete cokoliv psat,zkuste v co nejvyssi mire omezit OT.
Ja zase nesnasim vstupy i vystupy vpredu 
Nemam rad, kdyz se mi vali kabely po stole a tak jsou vsechny vzadu, nastouchane za stolem.
Tady se muzes inspirovat, jak je to u tech nejdrazsich preampu:
http://www.thomann.de/gb/cat.html?gf=preamps&oa=prd
Myslim, ze vetsinou je to tak, jak rikam ja.

Nemam rad, kdyz se mi vali kabely po stole a tak jsou vsechny vzadu, nastouchane za stolem.
Tady se muzes inspirovat, jak je to u tech nejdrazsich preampu:
http://www.thomann.de/gb/cat.html?gf=preamps&oa=prd
Myslim, ze vetsinou je to tak, jak rikam ja.
Tak budou vzadu...Uz jsem objednal neutriky do pcb,zitra objednam jeste potrebne obvody co mi schazi.Moje koncepce bude takova... Jedna vetsi deska na ktere budou umistene vsechny konektory,cili pro stereo verzi 4 neutriky XLR.Drzet bude na zadnim panelu krabice za ty konektory.Na teto desce budou zdroje pro fantom a potenciometr,pripadne dva pro hrubsi a jemnejsi nastaveni.Zaroven do ni bude zapajeny ten preamp jako modul a dalsi modul pro symetricky vystup a vystupni zesilovac.
Nekdy v budoucnu pribude jeste samostatny modul pro AES/EBU vystup. Myslim si,ze mono to nema moc smysl,rozhodne ne s digitalnim vystupem.
Krabice bude o vysce 1U,cili 44,4mm.Co mne na ni vubec netesi je jeji cena, cca 3000 bez potrebnych der,ty se musi udelat na NC masine,to bude stat dalsi peniz.Odmenou mi bude to,ze to bude i primerene pekne.
Nekdy v budoucnu pribude jeste samostatny modul pro AES/EBU vystup. Myslim si,ze mono to nema moc smysl,rozhodne ne s digitalnim vystupem.
Krabice bude o vysce 1U,cili 44,4mm.Co mne na ni vubec netesi je jeji cena, cca 3000 bez potrebnych der,ty se musi udelat na NC masine,to bude stat dalsi peniz.Odmenou mi bude to,ze to bude i primerene pekne.