Korg TP2

Mikrofony a předzesilovače
Odpovědět
Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Korg TP2

Příspěvek od Fractal » 25 lis 2006 17:50

Ahojte,
mám možnost sehnat levně Korg TP2
Obrázek

co mi na tom už z dálky neštimuje:
1. Korg
2. neuvedení důležitých parametrů ve specifikaci, podařilo se mi zjistit, že to má 85dB typical odstup signál/šum
4. kvalita preampů
3. ovládání kompresoru je na první pohled omezené

no, kdyby tady byl někdo, kdo se s tím setkal a popsal na pár řádcích pro
a proti... dík

(nejvíc mi jde o to, ať to má kvalitní preamplifikaci... lepší než na předzesilovačích do 15 tísíc, a taky kvalitní A/D prevod, ale o to se snad nemusím bát)

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 30 lis 2006 20:26

nikdo nic? ani z doslechu?
zajímá mě jak ta lampa kreslí, když zkreslení není "slyšet", ale nikde na netu jsem nenasel wav nahraný pres tuhle krabicku


Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 30 lis 2006 23:49

fova: tam navykládájí věcí:) už sem to četl, ale visjak to je...

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 31 říj 2007 09:20

Tak co? Nikdo nic?
Fractal: Na midi.cz to pořád někdo prodává (už dlouho), nejsi to ty??? :-)

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 31 říj 2007 11:58

nene, nejsem:)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 31 říj 2007 12:13

fractal: cena?
btw na OPTO kompresore neni moc co nastavovat, dynamicke parametre ma opto dane natvrdo z principu (dakedy sa vidi ovladanie release, ale aj najmensi release je na opte velky)
85dB je normalna, povedal by som priemerna hodnota (predpokladam ze je to A-weighted, cize na plno vytoceny gain -71dB) v lacnej triede

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 31 říj 2007 12:31

kexik... nejsem nejsem nejsem.. nejmenuju se tomas ani nijak podobně!
lool
btw, kamos to koupil v anglii, a nemuze to vynachvalit, pouziva to i jako master compresor/tube saturator

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 31 říj 2007 12:38

A šlo by to též použí jako AD převodník ne? To mi přišlo fajn...

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 31 říj 2007 12:42

jojo mi taky

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 31 říj 2007 12:44

Samozřejmě tebou výše uvedené obavy mám stále...

Odpovědět