Osmicka ma ve vetsine pripadu nejprirozenejsi zvuk, ale musis na to mit upravenou mistnost. Mikrofon u osmicky dost chyta charakter mistnosti.Poshook píše: ta osmicka (tiez sa mi zda super) ma aj podla freq. grafu ovela mensi zdvyh na vyskach ako ladvina alebo omni, preto som ju skusil ako alternativu.
M-Audio Sputnik
V6 spolu s NT2A som u Thomanna vymenil prave za Sputnik. V6 mal vysky relativne v pohode, ale bol na moj vkus velmi tenky (vykradnuty na stredoch)fova píše:No a jak dopadl Poshooku Sputnik pri porovnani s MXL V6?
Mas-li v hlasu vice sykavek a ponekud nabrousenejsi preamp, tak si tipuji, ze by ten V6 mohl sedet lepe.
V6 spolu s NT2A som u Thomanna vymenil prave za Sputnik. V6 mal vysky relativne v pohode, ale bol na moj vkus velmi tenky (vykradnuty na stredoch)[/quotPoshook píše:fova píše:No a jak dopadl Poshooku Sputnik pri porovnani s MXL V6?
Mas-li v hlasu vice sykavek a ponekud nabrousenejsi preamp, tak si tipuji, ze by ten V6 mohl sedet lepe.
Ved tam ani nemaju Sputnik, iba Solaris.
asi som kupil poslednydesigner píše:Poshook píše:V6 spolu s NT2A som u Thomanna vymenil prave za Sputnik. V6 mal vysky relativne v pohode, ale bol na moj vkus velmi tenky (vykradnuty na stredoch)[/quotfova píše:No a jak dopadl Poshooku Sputnik pri porovnani s MXL V6?
Ved tam ani nemaju Sputnik, iba Solaris.