M-Audio Sputnik

Mikrofony a předzesilovače
fova

Příspěvek od fova »

Poshook píše: ta osmicka (tiez sa mi zda super) ma aj podla freq. grafu ovela mensi zdvyh na vyskach ako ladvina alebo omni, preto som ju skusil ako alternativu.
Osmicka ma ve vetsine pripadu nejprirozenejsi zvuk, ale musis na to mit upravenou mistnost. Mikrofon u osmicky dost chyta charakter mistnosti.

fova

Příspěvek od fova »

No a jak dopadl Poshooku Sputnik pri porovnani s MXL V6?

Mas-li v hlasu vice sykavek a ponekud nabrousenejsi preamp, tak si tipuji, ze by ten V6 mohl sedet lepe.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

fova píše:No a jak dopadl Poshooku Sputnik pri porovnani s MXL V6?

Mas-li v hlasu vice sykavek a ponekud nabrousenejsi preamp, tak si tipuji, ze by ten V6 mohl sedet lepe.
V6 spolu s NT2A som u Thomanna vymenil prave za Sputnik. V6 mal vysky relativne v pohode, ale bol na moj vkus velmi tenky (vykradnuty na stredoch)

fova

Příspěvek od fova »

Je pravda, ze ty vokaly pres nej znely spise intimneji, kdyz jsem ho zkousel. Takovy ten zvuk ala Robert Smith z The Cure.
Ale zase se to cele pekne poslouchalo.

designer

Příspěvek od designer »

Poshook píše:

V6 spolu s NT2A som u Thomanna vymenil prave za Sputnik. V6 mal vysky relativne v pohode, ale bol na moj vkus velmi tenky (vykradnuty na stredoch)[/quot

Ved tam ani nemaju Sputnik, iba Solaris.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

designer píše:
Poshook píše:

V6 spolu s NT2A som u Thomanna vymenil prave za Sputnik. V6 mal vysky relativne v pohode, ale bol na moj vkus velmi tenky (vykradnuty na stredoch)[/quot

Ved tam ani nemaju Sputnik, iba Solaris.
asi som kupil posledny :)

Odpovědět