m-audio vs. presonus

Mikrofony a předzesilovače
kexik

Příspěvek od kexik »

gunsenroses

Příspěvek od gunsenroses »

delay píše:DMP3 má málo ovládacích prvků, hlavní nevýhoda je, že nemá regulaci vstupní nebo výstupní úrovně (jedno z toho).
moze mi niekto napisat nejaky priklad kde bude ta regulacia vystupej (vstupnej) urovne vazne chybat

kexik

Příspěvek od kexik »

regulaciu urovne dmp3 ma a nic chybat nebude. matucha tusim spominal, ze ma dost blby priebeh, je tam nedobry potenciometer (dlho nic a potom gain jak svina), to je mozno jedina nevyhoda. vystupna uroven sa pouziva len na channel stripoch, ktore maju kompresor/ekvalizer, dmp3 je cisto preamp.

delay

Příspěvek od delay »

Vždyť jsem mu radil 2x VTB1, ale ať si koupí co chce, je to jeho boj a EXP :-)

fova

Příspěvek od fova »

A ty jsi zkousel 2 kusy VTB vedle sebe? Ja zrovna stojim pred rozhodnutim zda ke svemu VTB1 koupit jeste druhy pro stereofonni nahravani nebo vzit jeden DMP3. A mam obavu, ze ty dve VTB1 nemusi hrat stejne.

delay

Příspěvek od delay »

Hm, tak je sice pravda, že nemusí hrát stejně, ale já bych to asi risknul, tedy pokud jde o peníze... Na druhou stranu je pravda, že každý VTB může hrát jinak. Kdybych ho ještě měl, tak bych se mile rád s někým domluvil a otestoval :-(. DMP3 je sázka na stereo jistotu, ale já bych tuhle škatulku nechtěl... (čistě z praktických důvodů - nic proti zvuku atd...)

fova

Příspěvek od fova »

Proc ho tedy nechces?

delay

Příspěvek od delay »

Jak jsem již několikrát psal, málo ovládacích prvků (nemožnost regulace výstupu nebo vstupu) a taková neforemná krabička... kdyby byla verze do racku... Prostě jsem estet a i u VTB1 mě vadil ten rozměr.
Jsou to ale celekem zavržení hodné prkotiny :-)

kexik

Příspěvek od kexik »

ak si mam tipnut, tak ocakavam ze dve vtb nebudu hrat rovnako...

delay

Příspěvek od delay »

Zkusím napsat jednomu chlapíkovi do studia Bluemix, tuším, že touhle doubou by tam už dvě VTB1 mohl mít... Snad se mi ozve a vyhoví nám.

gunsenroses

Příspěvek od gunsenroses »

zohnal som DMP3
prvy dojem : je to strasne malicke a pekne podsvietene :))
co ma vazne nasralo, je ze pravy potenciometer sa zadrhava a ani lavy nema velmi plynuly pohyb :((
po zvukovej stranke som nemal este co skusat ..

Odpovědět