m-audio vs. presonus

Mikrofony a předzesilovače
gunsenroses

m-audio vs. presonus

Příspěvek od gunsenroses »

ak by sa dalo , tak by som bol rad keby ste mi povedali nazory na tieto zosiky ..
cenovy rozdiel je dost velky, ale ci to bude aj vo zvuku .

m-audio DMP3 vs. Presonus MP20

Poshook

Příspěvek od Poshook »

mam skusenosti len s DMP3. ide o ultratichy predzosik s velmi neutralnym zvukom. na niekoho moze posobit az prilis sterilne, zavisi od ocakavani a potreib konkretneho uzivatela

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

Trošku podivná otázka. Ten presonus MP20 je víc než 2x dražší a vypadá dospělejší. Za tyhle peníze bych si ale spíš vsadil na osvědčený goldmike. Je to ale střelba od boku.

gunsenroses

Ctirad píše:Trošku podivná otázka. Ten presonus MP20 je víc než 2x dražší a vypadá dospělejší. Za tyhle peníze bych si ale spíš vsadil na osvědčený goldmike. Je to ale střelba od boku.
pokial viem tak goldmike je v inej cenovej relacii

delay

Příspěvek od delay »

gunsenroses:
Srovnáváš MP20 a DMP3? To je dost blbost ne? Pokud vím tak cena MP20 je přes 10.000CZK DMP3 tak 3.000CZK. Goldmike se dá kolem 10.000CZK taky sehnat. Všechny uvedené ceny jsou víceméně bazarové... Pokud chceš srovnávat DMP3, tak spíš s SP VTB-1 nebo tak něco...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Goldmike se da sehnat za 11000Kc novej.

fova

Příspěvek od fova »

gunsenroses: Nemyslel jsi spis Presonus Bluetube?
Tam bych rekl, ze DMP3 bude lepsi volba

gunsenroses

preco to porovnavam? lebo mam problem na slovensku zohnat DMP3 a dostal som ponuku na presonus mp20

ten presonus by mal byt oproti dmp3 kvalitnejsi, ma stereo bus , vystup na sluchadka a IDSS .
vyhoda dmp3 by mala byt cistota zvuku (mozno az moc)

delay

Příspěvek od delay »

DMP3 má málo ovládacích prvků, hlavní nevýhoda je, že nemá regulaci vstupní nebo výstupní úrovně (jedno z toho). Má ho kamarád a na tohle si malinko ztěžoval. Ke zvuku se nijak negativně nevyjadřoval. S Presonusem žádné zkušenosti nemám, pokud můžeš mp20 sehnat nějak výhodně, tak ji zkus. Já osobně bych v tomhle případě koupil 2x Studio Projects VTB1 s rackovým dílem. Jako nové zboží tě to vyjde do 7.000CZK i s dopravou na Slovensko.

Viktor

Příspěvek od Viktor »

MP20 mam nekolik let a jsem s nim naprosto spokojenej. Zvukove je uplne v klidu. Neni potreba cekat nejaky high endovy zazraky, ale jeste jsem nemel pocit, ze by me nejak kvalitativne omezoval - naopak. Ty veci navic u nej uplne k zahozeni nejsou - stereo bus se mi nedavno hodil pri nahravani v trochu taborovejch podminkach, IDSS je fajn kdyz chci zvuk trochu zaspinit. Navic ma, myslim, docela kvalitni konstrukci.

Od DMP3 na zadek teda urcite nedostane, takze pokud ho muzes mit za nejakou peknou cenu, tak bych do nej klidne sel. Kolem 10 000,- Kc uz ale urcite jsou i dalsi moznosti...

gunsenroses

Viktor píše: Od DMP3 na zadek teda urcite nedostane, takze pokud ho muzes mit za nejakou peknou cenu, tak bych do nej klidne sel. Kolem 10 000,- Kc uz ale urcite jsou i dalsi moznosti...
neviem za kolko si ho zohnal ty, ale ja sa blizim k 20tis SK :/
ta kupa ma dost suri, ( dmp3 zhanam skoro 2 mesiace a vlastne nic nemam)

do elektroniek sa mi pravdupovediac uz ani moc nechce...

Viktor

Příspěvek od Viktor »

gunsenroses píše:neviem za kolko si ho zohnal ty, ale ja sa blizim k 20tis SK :/
Hm tak ja myslel, ze na to mas nejakej dobrej deal...nerikam za tuhle cenu nekupovat, ale urcite bych si udelal prehled i o dalsich...nemyslim, ze by byl za ty penize spatnej, ale sam srovnani s jinejma v tyhle cenovy kategorii moc nemam, tak se nechci tvarit, jako ze je nejlepsi...

Ja si ho nechal asi pred 3 rokama privizt z USA, tehdy me vysel myslim na 14 000,- Kc. Dneska je ale dolar jinde, takze by mel vyjit levnejc. I kdyz teda koukam evropsky ceny porad moc priznivy nejsou...
Naposledy upravil(a) Viktor dne 24 lis 2006 12:54, celkem upraveno 1 x.

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

gunsenroses píše:ta kupa ma dost suri, ( dmp3 zhanam skoro 2 mesiace a vlastne nic nemam)
Co takhle www.audiotek.sk?

gunsenroses

Ctirad píše:
gunsenroses píše:ta kupa ma dost suri, ( dmp3 zhanam skoro 2 mesiace a vlastne nic nemam)
Co takhle www.audiotek.sk?
no jo ,ale ani tam ich nemaju skladom.. Na slovensku to nemaju skladom, v cesku to nemaju ( muziker.cz) ..
a co som sa informoval, tak mozno do dvoch tyzdnov ( a to mi je uz neskoro)

fova

Příspěvek od fova »

http://www.thomann.de/gb/m-audio_dmp_3.htm

U Thomanna ho take ted zrovna nemaji.

A VTB1 bys nechtel?

Odpovědět