m-audio vs. presonus
-
m-audio vs. presonus
ak by sa dalo , tak by som bol rad keby ste mi povedali nazory na tieto zosiky ..
cenovy rozdiel je dost velky, ale ci to bude aj vo zvuku .
m-audio DMP3 vs. Presonus MP20
cenovy rozdiel je dost velky, ale ci to bude aj vo zvuku .
m-audio DMP3 vs. Presonus MP20
-
-
DMP3 má málo ovládacích prvků, hlavní nevýhoda je, že nemá regulaci vstupní nebo výstupní úrovně (jedno z toho). Má ho kamarád a na tohle si malinko ztěžoval. Ke zvuku se nijak negativně nevyjadřoval. S Presonusem žádné zkušenosti nemám, pokud můžeš mp20 sehnat nějak výhodně, tak ji zkus. Já osobně bych v tomhle případě koupil 2x Studio Projects VTB1 s rackovým dílem. Jako nové zboží tě to vyjde do 7.000CZK i s dopravou na Slovensko.
MP20 mam nekolik let a jsem s nim naprosto spokojenej. Zvukove je uplne v klidu. Neni potreba cekat nejaky high endovy zazraky, ale jeste jsem nemel pocit, ze by me nejak kvalitativne omezoval - naopak. Ty veci navic u nej uplne k zahozeni nejsou - stereo bus se mi nedavno hodil pri nahravani v trochu taborovejch podminkach, IDSS je fajn kdyz chci zvuk trochu zaspinit. Navic ma, myslim, docela kvalitni konstrukci.
Od DMP3 na zadek teda urcite nedostane, takze pokud ho muzes mit za nejakou peknou cenu, tak bych do nej klidne sel. Kolem 10 000,- Kc uz ale urcite jsou i dalsi moznosti...
Od DMP3 na zadek teda urcite nedostane, takze pokud ho muzes mit za nejakou peknou cenu, tak bych do nej klidne sel. Kolem 10 000,- Kc uz ale urcite jsou i dalsi moznosti...
-
neviem za kolko si ho zohnal ty, ale ja sa blizim k 20tis SK :/Viktor píše: Od DMP3 na zadek teda urcite nedostane, takze pokud ho muzes mit za nejakou peknou cenu, tak bych do nej klidne sel. Kolem 10 000,- Kc uz ale urcite jsou i dalsi moznosti...
ta kupa ma dost suri, ( dmp3 zhanam skoro 2 mesiace a vlastne nic nemam)
do elektroniek sa mi pravdupovediac uz ani moc nechce...
Hm tak ja myslel, ze na to mas nejakej dobrej deal...nerikam za tuhle cenu nekupovat, ale urcite bych si udelal prehled i o dalsich...nemyslim, ze by byl za ty penize spatnej, ale sam srovnani s jinejma v tyhle cenovy kategorii moc nemam, tak se nechci tvarit, jako ze je nejlepsi...gunsenroses píše:neviem za kolko si ho zohnal ty, ale ja sa blizim k 20tis SK :/
Ja si ho nechal asi pred 3 rokama privizt z USA, tehdy me vysel myslim na 14 000,- Kc. Dneska je ale dolar jinde, takze by mel vyjit levnejc. I kdyz teda koukam evropsky ceny porad moc priznivy nejsou...
Naposledy upravil(a) Viktor dne 24 lis 2006 12:54, celkem upraveno 1 x.
Co takhle www.audiotek.sk?gunsenroses píše:ta kupa ma dost suri, ( dmp3 zhanam skoro 2 mesiace a vlastne nic nemam)
-
no jo ,ale ani tam ich nemaju skladom.. Na slovensku to nemaju skladom, v cesku to nemaju ( muziker.cz) ..Ctirad píše:Co takhle www.audiotek.sk?gunsenroses píše:ta kupa ma dost suri, ( dmp3 zhanam skoro 2 mesiace a vlastne nic nemam)
a co som sa informoval, tak mozno do dvoch tyzdnov ( a to mi je uz neskoro)
http://www.thomann.de/gb/m-audio_dmp_3.htm
U Thomanna ho take ted zrovna nemaji.
A VTB1 bys nechtel?
U Thomanna ho take ted zrovna nemaji.
A VTB1 bys nechtel?