MAudio Fast Track Pro - problém s brumom

Mikrofony a předzesilovače
rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Re: MAudio Fast Track Pro - problém s brumom

Příspěvek od rastis » 13 lis 2010 13:23

s touto kartou ma podobne problemy vela ludi, co poznam...

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2271
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: MAudio Fast Track Pro - problém s brumom

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 13 lis 2010 14:36

ja som si kupil fasttrack pro na základe dobrých referencií od ludí čo poznám. vraj solidná karta za dobrú cenu, dobré ovládače atd.. zo začiatku chvílu trvalo kým sa stabilizovala.. potom som pošteloval NB podla tohoto:
./ostatni-software/tipy-na-nastaveni-windows-xp-t8393.html
a od vtedy som spokojný aj na xp aj na viste..

Uživatelský avatar
nixx
Příspěvky: 753
Registrován: 25 led 2008 23:18

Re: MAudio Fast Track Pro - problém s brumom

Příspěvek od nixx » 13 lis 2010 18:12

rastis píše:s touto kartou ma podobne problemy vela ludi, co poznam...
Hodne lidi ma problemy s audiem na PC obecne, protoze si neuvedomuji, ze provozovani DAW na PC ma svoje specificke naroky - DPC, interface chipset, sluzby na pozadi...
Pak nadavaji ze Windows jsou shit, zvukovka je shit atd. Pritom casto je problem uplne jinde.
Pak jsou ale pripady, kdy je pes zakopanej opravdu hluboko a je fakt problem najit reseni.

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Re: MAudio Fast Track Pro - problém s brumom

Příspěvek od rastis » 14 lis 2010 11:37

nixx píše:
rastis píše:s touto kartou ma podobne problemy vela ludi, co poznam...
Hodne lidi ma problemy s audiem na PC obecne, protoze si neuvedomuji, ze provozovani DAW na PC ma svoje specificke naroky - DPC, interface chipset, sluzby na pozadi...
Pak nadavaji ze Windows jsou shit, zvukovka je shit atd. Pritom casto je problem uplne jinde.
Pak jsou ale pripady, kdy je pes zakopanej opravdu hluboko a je fakt problem najit reseni.
ja nechcem zhadzovat ziaden konkretny vyrobok, hlavne ak ho sam ani len nemam vyskusany. akurat naozaj poznam ludi, co s tou konkretnou kartou malo problemy take, ako trebars s inymi kartami predtym alebo potom nemali, to je cele... mozno je to len o tom, ze kedze je to tak rozsirena karta, tak aj tie problemy, co obcas ludia s nou maju, su viac viditelne...

Uživatelský avatar
nixx
Příspěvky: 753
Registrován: 25 led 2008 23:18

Re: MAudio Fast Track Pro - problém s brumom

Příspěvek od nixx » 14 lis 2010 11:57

rasits: jasne, chapu... je mozne, ze je to fakt shit :-D

jakub89
Příspěvky: 16
Registrován: 08 říj 2010 21:09

Re: MAudio Fast Track Pro - problém s brumom

Příspěvek od jakub89 » 18 lis 2010 14:17

OK, nakoniec som sformátoval celý disk a nainštaloval win7 nanovo 2x, pre hudbu a pre ostatné použitie. Avšak keď som chcel stiahnuť driver pre Fast Track Pro na M-audio.com, tak som zistil, že stránku majú nedostupnú.. čakám už pár hodín, ale stále nič. Vie mi niekto ešte poradiť, kde sa dá stiahnuť driver na toto zariadenie?

PS. DPC latencia je viac-menej v norme až na pár extrémnych červených stĺpčekov.. ale to už fakt nechápem, čo to spôsobuje, keďže win je čisto nanovo inštalovaný.. žeby slabý pc? No vyskúšam a dám vedieť.. len ten driver potrebujem..

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2271
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: MAudio Fast Track Pro - problém s brumom

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 18 lis 2010 15:34

m-audio drivers
http://www.opendrivers.com/categorycomp ... page3.html
ja používam FTP_V32_5.10.00.5119v2 a spokojnost.

jakub89
Příspěvky: 16
Registrován: 08 říj 2010 21:09

Re: MAudio Fast Track Pro - problém s brumom

Příspěvek od jakub89 » 18 lis 2010 15:49

Dik, lenže odtiaľ mi to tiež nejde.. keďže je to prepojene s m-audio.com...

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2271
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: MAudio Fast Track Pro - problém s brumom

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 18 lis 2010 16:29

jaj, no ja som to neskúšal.. ked chceš možem ti poslat mailom ten čo mám, ale až večer ...

jakub89
Příspěvky: 16
Registrován: 08 říj 2010 21:09

Re: MAudio Fast Track Pro - problém s brumom

Příspěvek od jakub89 » 18 lis 2010 16:36

Bol by som Ti veľmi vďačný :)

jakub [bodka] barabas [zavináč] gmail [bodka] com

EDIT: OK, stránka im nabehla.. teda vďaka za ochotu, ale už netreba posielať :)

pj0tr0
Příspěvky: 1
Registrován: 10 čer 2011 22:35

Re: MAudio Fast Track Pro - problém s brumom

Příspěvek od pj0tr0 » 10 čer 2011 22:58

ahojte,mam podobny problem so zvukovkou m adudio fast track pro,pri zapojeni s notebookom:msi op:win7 procesor amd 2x2,2ghz pamet 3gb graficka:geforce gt 130m sa sprava rovnako ako zvukova ukazka ktoru poslal kubo,pri zapojeni s vykonnejsim pc (nie notebook) zvukovka ide bez problemu
na notebooku som skusal program dpclat kde nedochadza ku kritickej latencii(1500ms max)
mal som pozicany iny notebook kde problem so zvukom bol rovnaky cim dochadzam k zaveru ze je chyba niekde v notebooku a nie v externej karte,resp notebooky maju problem s touto kartou komunikovat.
ak niekto pozna riesenie napiste pls na akom notebooku by karta fungovala(prenasat pc zostavu aj s monitorom je premna probly ktory by mi notebook vyriesil)dakujem

Odpovědět