Mic.předzesilovač M-audio DMP3

Mikrofony a předzesilovače
tkam
Příspěvky: 39
Registrován: 12 říj 2006 07:45

Mic.předzesilovač M-audio DMP3

Příspěvek od tkam »

Zdravím všechny
Mám zvukovku M-audio FireWire 1814,která má dva mic.vstupy a tedy i nějaké zabudované mic.předzesilovače.
Můj dotaz zní,zda se vyplatí koupit samostatný mic.předzesilovač a to konkrétně M-audio DMP3. Máte někdo zkušenost s tímto srovnáním?
Díky za odpovědi

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5829
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay »

popužitím M-audio DMP3 získáš nejspíše malinko kvalitnější preamp, s vyším ziskem a menším šumem. Ovšem je vhodný pouze pro mikrofony, zkoušel jsem též na klávesy a basu, ale i s útlumovým článkem -20db (nebo kolik) to bylo zkreslený a pro linkové nástroje tudíž nepoužitelný...

matucha
Příspěvky: 5606
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha »

jestli to nutne nepotrebujes na levny rozsireni, tak to nekupuj, rozhodne to nebude podstatnej upgrade

tkam
Příspěvky: 39
Registrován: 12 říj 2006 07:45

Příspěvek od tkam »

matucha:

jen tak pro zajímavost co by jsi doporučil aby to byl trochu duchaplný upgrade,samozřejmě vzhledem k mé zvukovce - M-audio FW 1814

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5829
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay »

A má to být dual channel?

tkam
Příspěvky: 39
Registrován: 12 říj 2006 07:45

Příspěvek od tkam »

Ano,ale nechám si doporučit i nějaký jednokanálový

Uživatelský avatar
PiKey
Profesionál
Příspěvky: 686
Registrován: 17 led 2007 11:44

Příspěvek od PiKey »

a co tym upgradeom vlastne sledujes?
osobne myslim, ze jednokanalovy preamp ako upgrade nedava zmysel,
kedysi som k m-audio pouzival m-audio octane, kde mas az 8preampov v ramci tejto kategorie v dost obstojnej kvalite

tkam
Příspěvky: 39
Registrován: 12 říj 2006 07:45

Příspěvek od tkam »

Co tím sleduju? Jedná se mi jen o kvalitu předzesilovače,ne o jejich počet.

matucha
Příspěvky: 5606
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha »

1) kolik do toho chces vrazit
2) na co to chces pouzivat
3) jakej je tvuj setup (krome ty zvukovky)

tkam
Příspěvky: 39
Registrován: 12 říj 2006 07:45

Příspěvek od tkam »

1) max 10 000 Kč
2) jen na zpěv
3) Rode NT1-A, Shure SM-58

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5829
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay »

SPL Goldmike, něco od TL Audio...? Střílím jen tak podle ceny (bazarový)...

matucha
Příspěvky: 5606
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha »

tak to leda ten goldmike, zbytek je skoda penez... tl audio rozhodne nedela jedinej preamp, kterej by stal za to

a do budoucna este dalsi mikrak jako protivahu ostrosti

nebo to obratit a nejdriv lepsi mikrak a potom preamp (preamp je mensi rozdil)

tkam
Příspěvky: 39
Registrován: 12 říj 2006 07:45

Příspěvek od tkam »

když teda půjdem opačnou cestou,tak který mikrák doporučuješ,co teď mám jsem už psal

matucha
Příspěvky: 5606
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha »

tu oktavu mk319... plnej zvuk tam, kde rode schazi... ve vysledku myslim, ze budes pouzivat oktavu vic nez rode, ktery ti zbyde na veci, ktery budes chtit mit opravdu prevejskovany a nesejde ti na stredech

tkam
Příspěvky: 39
Registrován: 12 říj 2006 07:45

Příspěvek od tkam »

ale oktavu mk 319 jsem na našich e-shopech nikde nenašel!?
kde se můžu případně obrátit ?

Odpovědět