Mikrofon pre prednasajuceho bez discipliny

Mikrofony a předzesilovače
Odpovědět
charonme

Mikrofon pre prednasajuceho bez discipliny

Příspěvek od charonme »

plz poradite nudzovy mikrofon do ruky na sklade v BA muzikeri pre prednasajucich ktori nedokazu drzat mikrofon pri ustach? :) mal by mat symetricky kabel. Nechcem nahlavny, lavalier ani wireless, to budeme riesit inokedy. Rozpocet mam ako bezdomovec, cize to co utratim na mikrofon si budem musiet odopriet niekde inde, napr. budem mat tyzden post obrazne povedane :oops:

Pytkin
Moderátor

Re: Mikrofon pre prednasajuceho bez discipliny

Příspěvek od Pytkin »

Priznam sa ze nerozumiem , co chces .. nudzovy pre ludi co ho nedokazu drzat pri ustach ? ja pouzivam lacne cinske kondy z thomanna .. neni to vyhra .. ale lepsie ako dynamika , ktore nie su tak citlive .. cize ked to nemaju pri ustach .. vyrezem vsetky frekvencie co piskaju a je to .. zvuk z prdele ale da sa to ..

charonme

Příspěvek od charonme »

tym "nudzovym" som povodne myslel zalozny mikrofon pre pripad ze hlavny mikrofon nebude fungovat, ale odvtedy som to prehodnotil a mozno to nakoniec bude hlavny mikrofon

na dalsie zvysovanie hlasitosti zial nemam k dispozicii techniku a uz vobec nie na vyrezavanie piskajucich frekvencii

pozeram v muzikeri kondenzatorove ale ziaden z nich nevyzera byt vhodny do ruky pre recnika (z tych ktore by aj trocha vyzerali ze sa daju drzat v ruke pri nich pisu ze "nastrojove" alebo "na spev")

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

a co ti vadi , ze je tam "na spev" ?

najlacnejsie co vidim v muzikeri je https://www.muziker.sk/samson-c05-cl

charonme

Příspěvek od charonme »

a su naozaj tie kondenzatorove az o tolko citlivejsie ako normalne "dynamicke"? s tymto samsonom som nasiel taketo video a vyzera to byt dost katastrofa hlavne ked ho da dalej od ust

charonme

Příspěvek od charonme »

uff a prave som zistil ze to kam som chcel ten mikrofon zapichnut pravedepodobne neposkytuje phantom power :(

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ak chces , mozem ti pozicat toho mojho cinana .. otesuj .. podla mna condy su citlivejsie urcite ..

Odpovědět