... ted ma sEcka rozpujcovany a mam tu jen Gemini (ta ale jde na zapujcku zitra). Doufam, ze pristi tejden se mi neco ze zapujcek vrati ... a pak se u tebe stavim jak jsme se domlouvali ... ok ? Maximalne to rychle zabalim ;-D
Super:) ja se opravdu tesim..tou dobou bych mel snad uz mit u sebe i ten Mark Design--- ten stoji 4500 euro..tak muzeme udelat porovnani i s necim jinym nez CE..
ja si myslim ze i ten levnej cinskej muze byt na nejakej hlas lepsi nez treba U 47...proste zadnej mikrofon neni univerzalni...
MMno jestli narazis na to kaskodni zapojeni tak to fakt Gemini ma taky ale treba to nekde okopirovali, co ja vim. Ne ze bych tomu tak rozumel, ale jiz nekolikrat zminovany kamarad co je magor do lamp byl prvni kdo mel Gemini pujceny (dela na radiu Classic tak ho chtel porovnat s jejich RODE Classic ) ... a to vis ze prvni co doma udelal je ze ho rozebral a hledal jak je to zapojeny
vsak ja tomu verim:)) oni jsou cinani prosluli tim ze kopirujou strasne rychle..na AES byli pry k videni jak si premerujou mikrometrem nejaky soucastky z gefella:)))
jo ja jsem cetl ze ma gemini dve lampy..
no a ten andreas Grosser je nejvetsi autorita cose tyce starych nemeckych mikrofonu, vola mu treba klaus heyne o rady atd...
kdyby mel nekdo zajem muzu mu poslat tabulku vsech mikrofonu ketre kdy delali v berlinskem Neumannu vcetne typu kapsule, typu elektroniky lampy atd..poslial mi to prave andreas
... mmno pokud se mi do ty doby nejaka vrati tak jou ... ale trochu mam obavu jestli v tyhle kategorii tj. do rekneme 10,000Kč bude mít Carloff něco adekvátního na srovnání.