Prosím Vás pomožte mi s výberom. V každých hudobninách aj tak chcú predať to čo musia predávať, nie to čo je naozaj dobré.
Potrebujem kondenzátorový mikrofón do domáceho štúdia, do vokálnej miestnosti. Spev a rap. Chcel by som do 150€ /4000czk/
Má niekto skúsenosti so značkou MXL? Na youtube ma zaujali modely ako MXL 770 alebo 990.
MXL 770 2367,- 92 €
AKG perception 120 98€
soundking ? nepoznám
Audio-technika AT 2020 115 €
Rode NT1 A 180 €
Máte nejaké iné typy? Z youtube sa ťažko posudzuje, každý má inú zvukovku, iný preamp.
Zvukovka by bola buď steinberg UR22 alebo AKAI EiE
Fakt mi pomožete veľmi.
MXL, rode, AKG, soundking, audio-technika
-
Re: MXL, rode, AKG, soundking, audio-technika
mam MXL M3, ale to je uz trochu inde cena, ak si dobre pamatam, tak stal pomaly k 300€ s pavukom. povazujem ho za velmi slusny v danej cenovke. od kond. mikrofonu do 150€ sa vela ocakavat asi neda.
Rode NT1 je sice znamy a asi aj popularny mikrofon, ale podla mna je tenky a nema ziadne stredy, len nalestene vysky.
Soundking je taky este lacnejsi Behringer, ale vlastne skusenosti nemam.
Rode NT1 je sice znamy a asi aj popularny mikrofon, ale podla mna je tenky a nema ziadne stredy, len nalestene vysky.
Soundking je taky este lacnejsi Behringer, ale vlastne skusenosti nemam.
Velmi osvědčený je tento mikrofon http://www.velvetsound.net/cz/golden-ag ... e-fc1-mk2/
Případné ukázky a komentáře jsou tady ./mikrofony/test-mikrofonu-preampu-kompresoru-eq-golden-age-project-t18803.html?hilit=golden
Případné ukázky a komentáře jsou tady ./mikrofony/test-mikrofonu-preampu-kompresoru-eq-golden-age-project-t18803.html?hilit=golden
-
Ten golden age fc1 ma naozaj zaujal a počúval som nejaké testy. Na youtube ho má nejaký čínan a znie dobre:D Za tú cenu super. Bol som rozhodnutý pre MXL V67G ale pri golden aspon ušetrím. Díky:)