Část repertoáru se bude provádět na kůru: varhany a bude tam stát sbor + sólo zpěv
Druhá část dole u oltáře: el. klavír, sólo zpěv, housle. Skladby s tímto umístěním půjdou po sobě na přeskáčku, tím pádem není možné mikrofony podle potřeby přemísťovat.
Nahrávám běžně ve speciálně akusticky navržené místnosti (http://www.whisperroom.com/), takže s kostela mám docela obavy:)
No každopádně počítám spíše s umístěním stereo páru kondenzátorů. Maximálně el. klavír - linkou a možná spodní sólo zpěv kondíkem (RODE) zvlášť.
K dispozici mám 8 stop k multikanálovému nahrávání a tyto mikrofony: 2x AKG C1000S, 2x AKG Perception 220, 1x RODE NT2-A. Případně Shure SM58, ale ten asi nevyužiju

Nahrávám v Propellerhead Reason 6.5.
Potřeboval bych poradit s rozmístěním, či stereo konfigurací páru mikrofonů i se správným výběrem mikrofónů.
Vím, že by nejlepší byl pouze pár s kulovou charakteristikou, ale ten mám pouze jeden (RODE).
Problém, je že na instalaci mám asi půl hodiny před koncertem a podle slov děkana "nesmí být kostel příliš hyzděn moderní technikou"

PS: Dělám to zadarmo - pro dobrou věc, jinak bych se do takového experimentu nepouštěl:)
Díky moc za rychlou radu, nahrávání bude probíhat zítra.