OKTAVA MK 319

Mikrofony a předzesilovače
anonymko
Příspěvky: 7
Registrován: 23 srp 2008 02:07

OKTAVA MK 319

Příspěvek od anonymko »

Ahoj chcel by som sa spitat ci neviete nejaku stranku SK alebo CZ kde by sa tento mikrofon dal objednat. Hladal som aj cez google ale nejak to nikde neviem najst.. Dik

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

v CZ nevim, ze by se prodaval. nekdo tu kdysi zminoval, ze v blave se da koupit, zkus to najit pres search.

no a jinak samozrejme: http://www.thomann.de/de/oktava_mk319_g ... krofon.htm

anonymko
Příspěvky: 7
Registrován: 23 srp 2008 02:07

Příspěvek od anonymko »

toho thomana som aj ja pozeral .. vychadza to na 4400 sk .. lenze ta preprava na slovensko asi bude poriadne draha..

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti »

Anonymko

Ja som kupoval svoju oktavu v On Boardna Roznavskej v R1tke.
Spokojnost...

Tu je link
http://www.on-board.sk/mk319-producta-875-21.aspx

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

anonymko píše:toho thomana som aj ja pozeral .. vychadza to na 4400 sk .. lenze ta preprava na slovensko asi bude poriadne draha..
do nejakych 20kg je to pausalne za 15e.

Wohma
Příspěvky: 1655
Registrován: 05 říj 2007 08:30

Příspěvek od Wohma »

Brooklyn / juanita juarez píše:
anonymko píše:toho thomana som aj ja pozeral .. vychadza to na 4400 sk .. lenze ta preprava na slovensko asi bude poriadne draha..
do nejakych 20kg je to pausalne za 15e.
Posledne jsem mel objednavku dohromady za 45kg cca (do 3 baliku) a nic navic mi nenauctovali. Oficialne na strankach pisou do 31kg, ale myslim, ze je to celkem fuk.

P.S.: Jaky je pro oktavu nejlevnejsi sedici pavouk?
Diky

Uživatelský avatar
hubart
Příspěvky: 24
Registrován: 31 kvě 2006 11:52
Vybavení

Příspěvek od hubart »

na sk som kupoval oktavu tu,http://www.tmsound.sk komplet aj z pavukom aj z pop filtrom a spokojnost ...
_________________
virus ti desctop,dsi evolver,microwave xt,nord rack 2,kurzweill mangler,eventide h8000fw,dynaudio bm5a

http://www.myspace.com/chorstha

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator »

Brooklyn / juanita juarez píše:
anonymko píše:toho thomana som aj ja pozeral .. vychadza to na 4400 sk .. lenze ta preprava na slovensko asi bude poriadne draha..
do nejakych 20kg je to pausalne za 15e.
na slovensko to neni 15 ale 25...
jihad on riaa & soza.

anonymko
Příspěvky: 7
Registrován: 23 srp 2008 02:07

Příspěvek od anonymko »

asi bude predsalen najlepsie ked to objednam z http://www.thomann.de/gb/oktava_mk319_g ... krofon.htm
len by ma zaujimalo ci mi ktomu daju normal aj kable ..

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

anonymko píše:asi bude predsalen najlepsie ked to objednam z http://www.thomann.de/gb/oktava_mk319_g ... krofon.htm
len by ma zaujimalo ci mi ktomu daju normal aj kable ..
kabely urcite ne. kdyz jsem byl v thomannovi osobne, vzdycky jsme se dohodli na nejakym dealu, treba prave kabely navic zdarma. zkousel jsem to i po emailu, ale marne; vzdycky mi odpovedel nekdo jinej nejakym standardizovanym emailem ('if you wish to make changes to your order, please...').

anonymko
Příspěvky: 7
Registrován: 23 srp 2008 02:07

Příspěvek od anonymko »

a neda sa to niekde objednat aj s kablami ? vsetko pokope? nech to nemusim objednavat na 20 krat..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6584
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak »

Mikrofonni kabel si koupis v kazdym audioshopu, nebo si ho proste u thomanna kup s tim mikrofonem ne? ;)

anonymko
Příspěvky: 7
Registrován: 23 srp 2008 02:07

Příspěvek od anonymko »

noo vies som v tom este lama a ked kupim ten mikrofon a kupim zle kable tak to bude asi na prd :D .. na tej thomanovej stranke dole s una vyber nejake zostavy.. vsade je mikrofon a kable a este nieco ale neviem co to je :-p .. a ja potrebujem len mikrofon a kable..

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti »

anonymko, prave ked si lama, mal by si to kupit u nas, nech mas k tomu aj poradenstvo...
Aky mas mixpult.. ako to chces pripojit ?

anonymko
Příspěvky: 7
Registrován: 23 srp 2008 02:07

Příspěvek od anonymko »

chcem to prepojit cez tuto zvukovku http://kytary.cz/e-mu-0404-usb-usb-audi ... 16:0:0:1:0
je tam aj predzosilovac atd.. mixak nemam

Odpovědět