Oktava mk319 problém
Oktava mk319 problém
Zdravím,
koupil jsem mikrofon Oktava MK319. Zapojil jsem ho do svého předzesilovače, ale leze z toho minimum signálu. I když dám všechny volume a gainy na předzesilovači, mixu i zvukovce na maximum, signál je velice slabý.
Podotýkám, že předzesilovač, mixpult i zvukovka mají fantomové napájení. Zkoušel jsem mikrofon zapojit přímo do mixu a pak přímo do zvukovky se stejným výsledkem.
Přitom, když zapojím do stejně nastaveného aparátu dynamický nebo kondenzátorový mikrofon Stagg, funguje to normálně.
Poradí mi někdo, co s tím? Nebo se evidentně jedná o vadný výrobek?
Děkuji předem za odpovědi.
koupil jsem mikrofon Oktava MK319. Zapojil jsem ho do svého předzesilovače, ale leze z toho minimum signálu. I když dám všechny volume a gainy na předzesilovači, mixu i zvukovce na maximum, signál je velice slabý.
Podotýkám, že předzesilovač, mixpult i zvukovka mají fantomové napájení. Zkoušel jsem mikrofon zapojit přímo do mixu a pak přímo do zvukovky se stejným výsledkem.
Přitom, když zapojím do stejně nastaveného aparátu dynamický nebo kondenzátorový mikrofon Stagg, funguje to normálně.
Poradí mi někdo, co s tím? Nebo se evidentně jedná o vadný výrobek?
Děkuji předem za odpovědi.
- Jens Ludwig
Re: Oktava mk319 problém
kde se daji koupit originalni puvodni mikrofony oktava? jenom u thomanna? je jeste jiny webshop?
ved original oktavacky... a pekne drahy
U thomanna mk319 nevidím, dívám se špatně nebo...?
-
- Profesionál
Já nakupoval kdysi na dobírku v TM Sound v Košicích a spokojenost! 

Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vidím to na ten oktava rusacky webshop... a vypada to na MIC OKTAVA MK-101 2Xpack - 399 EUR, zatím jsem v téhle cenové nenašel nic lepšího, navíc jsou studiově vyměřené na stereo pár takže tak...
ale vsak to je pri serioznych znackach vzdy a vsade ked kupujes matched stereo pairFractal píše:vidím to na ten oktava rusacky webshop... a vypada to na MIC OKTAVA MK-101 2Xpack - 399 EUR, zatím jsem v téhle cenové nenašel nic lepšího, navíc jsou studiově vyměřené na stereo pár takže tak...
pisem to sem uz po 73krat - oktavy sa daju kupit na slovensku u tmsound.sk a on-board.sk
jasné, ono se dá určitě s nima na slovensku domluvit na zaslání jiných produktů, než mají od oktavy v nabídce, navíc ze slovenska bude poštovné lacnejšie