Oktava mk319 problém

Mikrofony a předzesilovače
Odpovědět
popscene
Příspěvky: 20
Registrován: 15 črc 2008 17:53

Oktava mk319 problém

Příspěvek od popscene » 15 črc 2008 18:00

Zdravím,

koupil jsem mikrofon Oktava MK319. Zapojil jsem ho do svého předzesilovače, ale leze z toho minimum signálu. I když dám všechny volume a gainy na předzesilovači, mixu i zvukovce na maximum, signál je velice slabý.

Podotýkám, že předzesilovač, mixpult i zvukovka mají fantomové napájení. Zkoušel jsem mikrofon zapojit přímo do mixu a pak přímo do zvukovky se stejným výsledkem.

Přitom, když zapojím do stejně nastaveného aparátu dynamický nebo kondenzátorový mikrofon Stagg, funguje to normálně.

Poradí mi někdo, co s tím? Nebo se evidentně jedná o vadný výrobek?

Děkuji předem za odpovědi.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 črc 2008 18:02

vadny vyrobok...

Uživatelský avatar
Jens Ludwig
Příspěvky: 214
Registrován: 31 říj 2007 00:12

Příspěvek od Jens Ludwig » 15 črc 2008 20:24

a máš v cajku káble a podobný věci???

popscene
Příspěvky: 20
Registrován: 15 črc 2008 17:53

Příspěvek od popscene » 16 črc 2008 07:38

Jens Ludwig píše:a máš v cajku káble a podobný věci???
Kable atd. jsou v poho. Mikrofon vrátím...

Dík za odpovědi.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 16 črc 2008 07:54

bud je vadna kapsla alebo fet tranzistor alebo nejake vemeno vo fabrike zapojilo naopak vystupny trafak. vsetko zalezitosti na reklamaciu.

popscene
Příspěvky: 20
Registrován: 15 črc 2008 17:53

Příspěvek od popscene » 16 črc 2008 09:32

kexik píše:bud je vadna kapsla alebo fet tranzistor alebo nejake vemeno vo fabrike zapojilo naopak vystupny trafak. vsetko zalezitosti na reklamaciu.
Ok, dík za info...už jsem napsal Thomannovi. Jsem zvědavej, jak zafunguje jejich servis:)

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: Oktava mk319 problém

Příspěvek od Fractal » 06 led 2010 15:12

kde se daji koupit originalni puvodni mikrofony oktava? jenom u thomanna? je jeste jiny webshop?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Oktava mk319 problém

Příspěvek od kexik » 07 led 2010 12:31

ved original oktavacky... a pekne drahy

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Re: Oktava mk319 problém

Příspěvek od vasek » 07 led 2010 12:45

U thomanna mk319 nevidím, dívám se špatně nebo...?

Liquid Sound
Profesionál
Příspěvky: 1075
Registrován: 17 čer 2002 17:39

Re: Oktava mk319 problém

Příspěvek od Liquid Sound » 07 led 2010 12:47

Já nakupoval kdysi na dobírku v TM Sound v Košicích a spokojenost! :)
Sound engineer & producer
Smecky Music Studios | CoPPO | IMDb | ALLMUSIC | ARTIST direct

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: Oktava mk319 problém

Příspěvek od Fractal » 07 led 2010 12:54

vidím to na ten oktava rusacky webshop... a vypada to na MIC OKTAVA MK-101 2Xpack - 399 EUR, zatím jsem v téhle cenové nenašel nic lepšího, navíc jsou studiově vyměřené na stereo pár takže tak...

Uživatelský avatar
PiKey
Profesionál
Příspěvky: 686
Registrován: 17 led 2007 11:44

Re: Oktava mk319 problém

Příspěvek od PiKey » 07 led 2010 14:29

Fractal píše:vidím to na ten oktava rusacky webshop... a vypada to na MIC OKTAVA MK-101 2Xpack - 399 EUR, zatím jsem v téhle cenové nenašel nic lepšího, navíc jsou studiově vyměřené na stereo pár takže tak...
ale vsak to je pri serioznych znackach vzdy a vsade ked kupujes matched stereo pair

pisem to sem uz po 73krat - oktavy sa daju kupit na slovensku u tmsound.sk a on-board.sk
Hudobník a producent, majiteľ štúdia
http://www.fairytale.sk | http://www.peterkravec.com

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: Oktava mk319 problém

Příspěvek od Fractal » 07 led 2010 15:18

jasné, ono se dá určitě s nima na slovensku domluvit na zaslání jiných produktů, než mají od oktavy v nabídce, navíc ze slovenska bude poštovné lacnejšie

Odpovědět