poradte please jak nahravat kvalitni hlas
poradte please jak nahravat kvalitni hlas
cau
mam mikrofon shure pg-58 a predzesilovac arttube a kdyz to zapojim k pc tak to je hrozna kvalita.cz . http://uloz.to/5024232/sdf.wav nevite pleas cim toje.
mam mikrofon shure pg-58 a predzesilovac arttube a kdyz to zapojim k pc tak to je hrozna kvalita.cz . http://uloz.to/5024232/sdf.wav nevite pleas cim toje.
Re: poradte please jak nahravat kvalitni hlas
PG58 je dost hroznej mikrofon i na zpev ve zkusebne, natozpak na nahravani
Porid si nejakej levnej kondik a bude to o necem jinym.
Mimochodem na vine muze byt i zvukovka, nepises, jakou mas.

Mimochodem na vine muze byt i zvukovka, nepises, jakou mas.
Tohle rozhodne neni tim, ze by bylo PG nebo ART nebo zvukovka spatny, to je bud tim, ze je neco rozbity, nebo blbe zapojeny. Rekni jak to mas zapojeny a do ceho.
mikrofon zapojim do input v predzesilovaci a z outputu mi vede kabel do pc ...uz sem to skousel ruzne kombinovat ale nepomahato
To je stale dost vagni popis, strkas to do integrovane zvukovky? Do jakyho vstupu?
Mimochodem ja to furt neslysel, nejak mi z uloz.to nejde stahovat...
Mimochodem ja to furt neslysel, nejak mi z uloz.to nejde stahovat...
a nemas na inpute v kompe zapnuty dajaky efekt? nehravas counter-strike? 

nn fkt nehraju ... divny je ze kdyz mluvim tak odposlech ve slucchatkach de v cajku ale kdyz nahravam tak je to hrozny.
rozepis se, vyfot...
z ulozto NEJDE mnohym uzivatelom nic rozumne stiahnut ani prehrat, uz si to ZAPISTE KURVA ZA USI. mame tu na to ftp server a su aj ine 1000x lepsie sluzby
Mně to teda z uloz.to jakžtakž jde.
Zní to, jako bys nahrával přes mikrofon na sluchátkách. Nemáš náhodou notebook s integrovaným mikrofonem? Je to stupidita, ale fakt mi to tak zní.
Zní to, jako bys nahrával přes mikrofon na sluchátkách. Nemáš náhodou notebook s integrovaným mikrofonem? Je to stupidita, ale fakt mi to tak zní.