Preamp k Focusrite Saffire Pro 24 -ART TUBE MP V3 ???

Mikrofony a předzesilovače
Odpovědět
ball

Preamp k Focusrite Saffire Pro 24 -ART TUBE MP V3 ???

Příspěvek od ball »

Ahojte , zajímá mě vás názor na ART TUBE MP STUDIO V3 . mám saffire pro 24 a chtěl bych vědet jestli bych si tímto preampem pomohl k lepšímu zvuku nebo nikoli... ??? nebo To vyjde tak nejak nastejno ,četl jsem ze jsou ty preampy ve focusu slušné ,taktéž v recenzi Music store že je dorbrej ten ART za ty peníze a že ta lampa je tam slyšet ... Mel jsem nedávno akorát obyč Behringer Mic200 a to ve spojení s levnou zvukovkou LINE 6 UX1 STUDIO ..s ART nemám srovnání ale věřím že bude lepsí určitě.

Přiznávám -láká mě tam ta Lampička v tom Artu a Vu měřáček :) Má to smysl to kupovat ??? (můžu ho mít za polovičku cca 1100 kč skoro novej...)
PS : mikrák mám RODE NT1A . Díky za info

delay

Re: Preamp k Focusrite Saffire Pro 24 -ART TUBE MP V3 ???

Příspěvek od delay »

Je to nesmysl. Nikam si nepomůžeš, raději šetři.
I u dražších ART prampů poslední genereace se jedná primárně o solid state preamp a lampa je pak zapojená až ve druhém stupni s odobočkou na nástrojovej HiZ vstup, ten obvod s elektronkou má gain pouze 20dB a je tak primitivní, že vcelku není důvod, proč to chtít, je to prostě low end a vyhoví to pouze v případě, že nemáš žádnej preamp, oproti Saffire by tě to už asi nikam neposunulo, určitě ne zásadně...
Nicméně, nejlepší bude, když si to vyzkoušíš sám, ta zkušenost se za ty peníze možná vyplatí a kdyžtak to zase prodáš...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ja si myslim ze proti Saffire by to byl krok zpet. Obecne Saffire Pro jsou dobry "karty", treba ty prevodniky a jejich zapojeni jsou v podstate stejny jako ma SLL ve svym Alpha linku. Na preampy jsem taky slysel docela slova chvaly.
Mozna drza otazka, ale jsi si jistej, ze limity ve zvuku, na ktere narazis, jsou zpusobene nedostatecnymi preampy?

Jinak za tu cenu to klidne zkus, prodat to muzes vzdycky dal, ale myslim si, ze si v nicem nepomuzes.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Preampy ve focusritu jsou docela ok. Upgradoval bych spis ten mikrofon.

delay

Příspěvek od delay »

Jo, to je pravda, vyměnil bych NT1A za sE X1.

ball

Příspěvek od ball »

JJ díky chlapy za vaše nározy tak nějak souhlasím chtěl jsem se jen ujistit ....nejde o to že bych byl nespokojenej se zvukem preampu na saffire jen jsem chtěl vedet jestli ta lampa v tom ARTU bude "pomáhat-tlusčí zvuk nebo jak to nazvat:) poslouchal jsem na Youtube nejaké ukázky jak týpek přepína presety a hraje na kytaru a basu atd ..zvuk se docela hodně mění ale zřejmě bych toho do sáhl i nějakám plug in ...napadá mě třeba Antares TUBE,Sound toys ...a jiné "oteplovače zvuku " ´ty jsem zkoušel a docela fajn.
Jinak ohledně mikrofonU- ale ta NT1 mě vyhovuje pro mě jeho brilantnost. DÍKY za vaše názory

Odpovědět