- control input and output gain stages via 41-position potentiometers

Bohužel taková je i moje zkušenost s desetislotovym lunchboxem. Neustále se to sralo a hum lezl do signálu. Přitom co si pamatuju, byl zdroj konstukčně primitivní. Myslel jsem celou dobu že to byl holt špatnej kus. Tak asi ne.marylin píše:Zkušenost nemám, ale má to zdroj uvnitř racku a četl jsem pár názorů, že to způsobuje brumy a podobné artefakty...
Koruna tomu sice nepřeje, ale v preampech mi zatím chybí právě ta API barva. Pokukoval jsem chvíli po Warm preampech, ale nakonec jsem rozhodnutej pro Classic API VP25, nebo VP26 s Red Dot vintage operačními zesilovači. Údajně jsou charakterem blíž původním API konzolím než současná produkce API 512 a celkově se mi filozofie Classic API tak nějak zamlouvá. Tak snad kdyby se chtěl někdo přidat k nákupu, ušetřili bychom něco na dopravěmarylin píše:Má tu někdo zkušenosti s preampy od classicapi.com? Má tato firma obchodního zástupce i v Evropě?
Po podzimních večerech bych si rád zkusil něco spájet a přemýšlím, který preamp kit od nich vzít... Asi půjdu do páru VP26 s opampem SL- 2520 Red Dot... VP 26 být měl preamp s hodně "vintage" zvukem, zmíněný opamp + trafa dokážou zvuk poměrně hodně saturovat, zabarvit...
http://classicapi.com/catalog/product_i ... cts_id=349