problem shure ksm9- phantom

Mikrofony a předzesilovače
stevok
Příspěvky: 53
Registrován: 17 led 2012 09:38

Re: problem shure ksm9- phantom

Příspěvek od stevok » 24 dub 2012 12:25

kexik píše:jo. Tym vlastne pre vf signal skratujes zive droty so zemou. Malicko to aj zozerie vysokych audio frekvencii ale co uz. Pytaj si foliove kondasy, nie keramicke. Aj tak budu za par centov..
Nepomohlo. Skoda...

stevok
Příspěvky: 53
Registrován: 17 led 2012 09:38

Re: problem shure ksm9- phantom

Příspěvek od stevok » 01 kvě 2012 08:41

kupa soundking phantom napajac a problem vyrieseny... nekomunikuje s kazdym phantomom seriozne a neviem preco .... dakujem za ochotu pomoct

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: problem shure ksm9- phantom

Příspěvek od kexik » 01 kvě 2012 22:05

chcelo by to sikovneho servisaka. Ten mikrak to standardne nerobi, takze je tam urcite daky problem. Mozno ani zvuk potom nema 100%tny

stevok
Příspěvky: 53
Registrován: 17 led 2012 09:38

Re: problem shure ksm9- phantom

Příspěvek od stevok » 02 kvě 2012 08:34

mikrofon ide v pohode ziaden problem...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: problem shure ksm9- phantom

Příspěvek od Pytkin » 02 kvě 2012 08:49

Porovnaval si ho s druhym kusom?

stevok
Příspěvky: 53
Registrován: 17 led 2012 09:38

Re: problem shure ksm9- phantom

Příspěvek od stevok » 02 kvě 2012 09:00

nie lebo taky mikrak ma malokto ale nakolko uz som mal par mikrakov kondikov, shure 87beta, sennheisser 865, akgC5900 tak viem ako ma ist kondik a doma mam akg solidtube samozrejme to je ina kava...

Odpovědět