RH Sound HST-02A vs. Neumann km 184

Mikrofony a předzesilovače
delay

Příspěvek od delay »

greezmen: super!

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

120BPM: a napises, kterej byl kterej a jeste nejaky svoje dojmy? Ze bych mozna taky zkusil stereo par...

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

Amorph píše:120BPM: a napises, kterej byl kterej a jeste nejaky svoje dojmy? Ze bych mozna taky zkusil stereo par...
Urcite to napisu, ale chtel bych slyset jeste nejaky nazory. Tak sem s nima! :wink:

nemo

Příspěvek od nemo »

jednicka - vice stredu, barevnejsi
dvojka - brilantnejsi vysky, prazdnejsi stredy

ale to vse jen v male mire po peclivem poslechu, na prvni dojem oba uplne v pohode pouzitelne

greezmen

Příspěvek od greezmen »

inak ako som sa nane pozrel detajlnejsie je to otrasna praca .... rovnejsie by som to vypilnikoval rucne.. a nehovoriac o ihlicke na kapslu ta je tak kriva ze.. dnes na koncerte isli na overheady absolut spokojnost bez korekcie eq

kexik

Příspěvek od kexik »

pocitam ze je to transsound kapsla... cize rovnaky mikrofon ako alice mic, behringer c-2, t.bone sc100, sc800, sc900 atd... ta kapsla nie je marna ale ma tenke stredy a ziadne basy. vrsok je na cinu/cenu velmi dobry... otazka je ako ma konkretny typ poriesenu elektroniku, od toho zavisi hlavne vysledne SPL a sum.

greezmen

Příspěvek od greezmen »

kexik píše:pocitam ze je to transsound kapsla... cize rovnaky mikrofon ako alice mic, behringer c-2, t.bone sc100, sc800, sc900 atd... ta kapsla nie je marna ale ma tenke stredy a ziadne basy. vrsok je na cinu/cenu velmi dobry... otazka je ako ma konkretny typ poriesenu elektroniku, od toho zavisi hlavne vysledne SPL a sum.
odfotim ti ho ale ver tomu ze bruminger ma lepsie spracovanie ovela dokonca pod kapslou co je dierkovane plexisko co je myslim prcok urcujuci char. kapsle... tak tie dierky ako keby boli rukov vrtane uplne ze baarjak sikmo jedna vetsia druha vajcova vidiet ze to je "rucna praca " ako sa patrí nechapem ako to moze za tych 9 kil tak hrat a dalsi postreh ze dodavany holder je k nicomu amsolut nedrzi skusim ich obarit a ztiahnut ale ked ne istia to nejake antivibracne z thomanna
Naposledy upravil(a) greezmen dne 10 črc 2008 00:10, celkem upraveno 1 x.

kexik

Příspěvek od kexik »

greezmen: fotky tej tuzky ma nezaujimaju... chcel som vidiet fotky tej velkomembrany (hcm001)...

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

kexik píše:greezmen: fotky tej tuzky ma nezaujimaju... chcel som vidiet fotky tej velkomembrany (hcm001)...
Nic moc. Beyonce ma urcite lepsi fotky. :lol:
Ja by som to mohol vyfotit tak akurat iPhonom, takze neviem ci by si o nieco take stal. :roll:

kexik

Příspěvek od kexik »

samozrejme... mam to s cim porovnat, ide fakt len o dojem... chcem fotku elektroniky, ked odsrobujes maticu naqspodu a stiahnes puzdro z elektroniky. ku kapsli sa dostanes tazsie, to netreba. odfot obe dosky, skoro urcite tam su dve... ak sa moje podozrenie potvrdi, mal by som par tipov a jednoznacne odporucenie pre tento mikrofon. ak nie, tak nie :)

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

kexik píše:samozrejme... mam to s cim porovnat, ide fakt len o dojem... chcem fotku elektroniky, ked odsrobujes maticu naqspodu a stiahnes puzdro z elektroniky. ku kapsli sa dostanes tazsie, to netreba. odfot obe dosky, skoro urcite tam su dve... ak sa moje podozrenie potvrdi, mal by som par tipov a jednoznacne odporucenie pre tento mikrofon. ak nie, tak nie :)

Obrázek

Obrázek

kexik:Zaujimalo by ma naco je ten spinac vpredu. Ta modra vec.

kexik

Příspěvek od kexik »

to je bezny 100Hz low pass filter... manici usetrili na vyvedeni vonka, je to najlacnejsia verzia mikrofonu urcena na voiceover, kde sa to napevno nastavi a hotovo.
ano, je to alctron mikrofon, podla vsetkych dostupnych znakov. myslim ze za svoju cenu super kauf, ja som ho kupil pod znackou waveelite od jednej firmicky v hamburgu a som nadmieru spokojny. oplati sa na nom akurat vymenit par suciastok za kvalitnejsie ale nie je to nutnost, aj bez toho hra dobre vyrobeny kus solidne

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

kexik píše:to je bezny 100Hz low pass filter...
Aha. Takze tak . . .
kexik píše:oplati sa na nom akurat vymenit par suciastok za kvalitnejsie ale nie je to nutnost, aj bez toho hra dobre vyrobeny kus solidne
No me pridu tie vyssie stredy a vysky trochu nepouzitelne a ze by to malo prevela spodkov tak to tiez nie. :?

kexik

Příspěvek od kexik »

??? moj kus basuje uplne luxusne, oproti oktave mk220 je to lavor, totalne komplementarny mic, oktava ziadne basy ani vysky, cinan ziadne stredy
nemas zapnuty ten filter? ;)

atlantel

Příspěvek od atlantel »

kexik> A co by si v tom HSMC 001 vymenil ? Alebo mas nejaky link, kto to modoval ...

Odpovědět