RH Sound HST-02A vs. Neumann km 184
pocitam ze je to transsound kapsla... cize rovnaky mikrofon ako alice mic, behringer c-2, t.bone sc100, sc800, sc900 atd... ta kapsla nie je marna ale ma tenke stredy a ziadne basy. vrsok je na cinu/cenu velmi dobry... otazka je ako ma konkretny typ poriesenu elektroniku, od toho zavisi hlavne vysledne SPL a sum.
odfotim ti ho ale ver tomu ze bruminger ma lepsie spracovanie ovela dokonca pod kapslou co je dierkovane plexisko co je myslim prcok urcujuci char. kapsle... tak tie dierky ako keby boli rukov vrtane uplne ze baarjak sikmo jedna vetsia druha vajcova vidiet ze to je "rucna praca " ako sa patrí nechapem ako to moze za tych 9 kil tak hrat a dalsi postreh ze dodavany holder je k nicomu amsolut nedrzi skusim ich obarit a ztiahnut ale ked ne istia to nejake antivibracne z thomannakexik píše:pocitam ze je to transsound kapsla... cize rovnaky mikrofon ako alice mic, behringer c-2, t.bone sc100, sc800, sc900 atd... ta kapsla nie je marna ale ma tenke stredy a ziadne basy. vrsok je na cinu/cenu velmi dobry... otazka je ako ma konkretny typ poriesenu elektroniku, od toho zavisi hlavne vysledne SPL a sum.
Naposledy upravil(a) greezmen dne 10 črc 2008 00:10, celkem upraveno 1 x.
samozrejme... mam to s cim porovnat, ide fakt len o dojem... chcem fotku elektroniky, ked odsrobujes maticu naqspodu a stiahnes puzdro z elektroniky. ku kapsli sa dostanes tazsie, to netreba. odfot obe dosky, skoro urcite tam su dve... ak sa moje podozrenie potvrdi, mal by som par tipov a jednoznacne odporucenie pre tento mikrofon. ak nie, tak nie 

kexik píše:samozrejme... mam to s cim porovnat, ide fakt len o dojem... chcem fotku elektroniky, ked odsrobujes maticu naqspodu a stiahnes puzdro z elektroniky. ku kapsli sa dostanes tazsie, to netreba. odfot obe dosky, skoro urcite tam su dve... ak sa moje podozrenie potvrdi, mal by som par tipov a jednoznacne odporucenie pre tento mikrofon. ak nie, tak nie

kexik:Zaujimalo by ma naco je ten spinac vpredu. Ta modra vec.
to je bezny 100Hz low pass filter... manici usetrili na vyvedeni vonka, je to najlacnejsia verzia mikrofonu urcena na voiceover, kde sa to napevno nastavi a hotovo.
ano, je to alctron mikrofon, podla vsetkych dostupnych znakov. myslim ze za svoju cenu super kauf, ja som ho kupil pod znackou waveelite od jednej firmicky v hamburgu a som nadmieru spokojny. oplati sa na nom akurat vymenit par suciastok za kvalitnejsie ale nie je to nutnost, aj bez toho hra dobre vyrobeny kus solidne
ano, je to alctron mikrofon, podla vsetkych dostupnych znakov. myslim ze za svoju cenu super kauf, ja som ho kupil pod znackou waveelite od jednej firmicky v hamburgu a som nadmieru spokojny. oplati sa na nom akurat vymenit par suciastok za kvalitnejsie ale nie je to nutnost, aj bez toho hra dobre vyrobeny kus solidne
Aha. Takze tak . . .kexik píše:to je bezny 100Hz low pass filter...
No me pridu tie vyssie stredy a vysky trochu nepouzitelne a ze by to malo prevela spodkov tak to tiez nie.kexik píše:oplati sa na nom akurat vymenit par suciastok za kvalitnejsie ale nie je to nutnost, aj bez toho hra dobre vyrobeny kus solidne