Mohu dodat reference akorat na aktivni boxy, za ty penize jsou to celkem slusne aparatury, i kdyz samozrejme ne RCF. Kdysi pry do boxu montovali repraky JBL, ted tam uz asi davaji nejakou no name Cinu... Mame jeden ve zkusebne na zpev, ale rozdelavat se mi nechce
RH Sound su rebrandovane cinske mikrofony Alctron audio. Po urcitych zakladnych upravach zneju pouzitelne. Po radikalnych zasahoch z nich urobis velmi slusne majky.
atlantel píše:RH Sound su rebrandovane cinske mikrofony Alctron audio. Po urcitych zakladnych upravach zneju pouzitelne. Po radikalnych zasahoch z nich urobis velmi slusne majky.
super, tak ked mate niekto navod tak sem s nim
dik
Pred asi piatimi rokmi som este za dost predrazenu cenu kupil SM1A+SM1B.Jeden z nich mam dodnes,ale vobec ho nepouzivam.Okrem problemu,ze generovali zvlastny brum,hlavne ako dvojica,som bol s nimi v celku spokojny.Co by sa dalo spravit s SM1B v ramci radikalnejsieho tuningu?
atlantel píše:RH Sound su rebrandovane cinske mikrofony Alctron audio. Po urcitych zakladnych upravach zneju pouzitelne. Po radikalnych zasahoch z nich urobis velmi slusne majky.
super, tak ked mate niekto navod tak sem s nim
dik
Taky bych uvítal ten návod nebo aspoň schéma před a po úpravě. Díky za odpověď.