SIEMENS SITRAL

Mikrofony a předzesilovače
Odpovědět
Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 25 led 2009 16:34

zvuk. ukaz. pls.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 25 led 2009 19:26

tesim se na ukazky, ale i designove se mi to moc libi, a ten 'custom' 'boutique' pristup se mi taky libi, mas neco specialniho.

Uživatelský avatar
syncro
Příspěvky: 1148
Registrován: 09 čer 2002 11:30

Příspěvek od syncro » 25 led 2009 20:55

Slintám... 8-) Ale stejně, za ty peníze, cos narval do těch racků, bys přece Jirko musel ten custom frame na 16:2 zvládnout taky, ne? Chápu, že máš jiné priority, ale pořád mi připadá plně funkční pult lepší (na nabírání i na míchání). Každopádně obdivuji úpornost, se kterou jsi to zprovoznil. Big up!

Saša

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 25 led 2009 22:08

Diky chlapi : )


Pytkin píše:Ja musim povedat ze mne sa tie moduly nepacia vobec :) ale verim ze haju dobre .. Viac sa mi pacia trebars tie TUBE TECHy co tam mas ..
Pytkin, to samozrejme respektuju : ) je to dobovej 40 let starej design, seda barva asi tenkrat byla HiTech, me se to libi hodne, je to svy a spravne "nemecky" : )) Ale o to samo nejde, kdyby SIEMENS nemel dobrej zvuk tak bych se do tohodle projektu nepustil.



syncro píše:Slintám... 8-) Ale stejně, za ty peníze, cos narval do těch racků, bys přece Jirko musel ten custom frame na 16:2 zvládnout taky, ne? Chápu, že máš jiné priority, ale pořád mi připadá plně funkční pult lepší (na nabírání i na míchání). Každopádně obdivuji úpornost, se kterou jsi to zprovoznil. Big up!

Saša
Diky Saso. O SIEMENS pultu jsem jednu dobu hodne uvazoval, nejprve jsem chtel zrestaurovat ten puvodni, od kteryho mam celej ram, z cehoz jsem pak ale ustopil protoze 2,5 metru dlouhej a tezkej pult bych ted ve studiu nechtel, tak jsem si pak pohraval s myslenkou nechat vyrobit jen 24 kanalu se sumaci a zakladnim routingem. Co jsem ale namatkove zjistoval ta cena by i pro tak malej pult byla obrovska, coz byl jeden z duvodu proc jsem od toho ustoupil a rozhod jsem se pro zabudovani modulu do rack skrini. Druhej duvod tan zasadnesji ale byl o stylu a rychlosti prace, za den otocim nekolik projektu a to by se mi s analog pultem bez recall funkce delalo hodne tezko/pomalu. Vlastne ted premejslim jak to resis u tveho VTC pultu. Pro me je ted rozhodujici mit analog outboard na insertech. Jednu cast outboardu posilam naprimo do insertu DAW (DA-outboard-AD) a pak posilam z DA podskupiny do TubeTech sumace, kde jsou na insertech dalsi compressory a EQ. Tohle mi zatim hodne vyhovuje, idealni kombinace digitalni automatizace + rychlosti a analogovy barvy finalniho mixu.



Acid Punk píše:zvuk. ukaz. pls.
Brooklyn / juanita juarez píše:tesim se na ukazky, ale i designove se mi to moc libi, a ten 'custom' 'boutique' pristup se mi taky libi, mas neco specialniho.
Diky : ) Ukazky urcite udelam, sam se na ne tesim

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 26 led 2009 00:40

EW : Ty tam mas dako spraveny total recall ?

Uživatelský avatar
syncro
Příspěvky: 1148
Registrován: 09 čer 2002 11:30

Příspěvek od syncro » 26 led 2009 09:56

Reším to Jirko mizerně, obvykle fotkami frontpanelů přiloženými do adresáře projektu. Vzhledem k tomu, že už u sebe ale dělám vlastně jenom svoje věci, tak mě to tolik netrápí. Přesto by mě recall potěšil... Má to jedinou výhodu, nutí mě to věci dodělat a nevracet se k nim. Chápu ale, že to pro tebe není řešení, když máš paralelně rozdělaných x věcí.

Saša

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 02 úno 2009 05:08

syncro píše:Reším to Jirko mizerně, obvykle fotkami frontpanelů přiloženými do adresáře projektu. Vzhledem k tomu, že už u sebe ale dělám vlastně jenom svoje věci, tak mě to tolik netrápí. Přesto by mě recall potěšil... Má to jedinou výhodu, nutí mě to věci dodělat a nevracet se k nim. Chápu ale, že to pro tebe není řešení, když máš paralelně rozdělaných x věcí.

Saša
Presne, fotky pouzivam taky, resim tim archivaci nastaveni potenciometru autboardu pri masteringu i michackach. Je to rychly a presny.



Na gearslutech sem nasel tyhle uzasny fotky - Muj SIEMENS mel docela podobnej design, jen jinak resenej tvar ramu, spis v duchu NEVE pultu ze stejny doby, ale hrozne mi ho to pripomelo : ) Moduly EQ / Comp / Pre jsou stejny. Tenhle vypada taky jako klasika pro TV / Film. Jen je o neco mladsi, ma modernejsi fadery a nema retro budiky jako mel ten muj. Ale minimalne pro +- predstavu jak pult vypadal tyhle fotky naznacujou a ............ ano ano je to MissWorld 1970 :c)


http://www.gearslutz.com/board/geekslut ... -desk.html

Obrázek
Obrázek
Obrázek

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 02 úno 2009 10:51

Legracni vec... me bavi to, ze to ma preampy v zadu kryty (plexi)sklem a ten "meter bridge" je jak kopkitu nejaky stihacky ;). Docela to ale vypada jako by tam meli LCD ;-).

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 02 úno 2009 10:57

To je totéž nebo podobné jako Siemens 276 preamp ? Ten jsem tu měl ...

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 02 úno 2009 11:07

ten byl muj.)
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 02 úno 2009 11:20

Ivo píše:To je totéž nebo podobné jako Siemens 276 preamp ? Ten jsem tu měl ...
Ano... viz prvni stranka tohoto tematu.

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 02 úno 2009 11:27

matucha píše:ivo> Ano, kdybys nalistoval o par stranek dozadu (neni jich zas tolik), tak bys zjistil, ze 276 preamp je jeden z modulu tyhle serie.
No vidíš a teď jsem se to alternativně dozvěděl od tebe :)

Tak ten jsem tady nějakou dobu měl (kompletně repasovaný) ... upřímně řečeno mi to připadlo dost bez detailů a prostoru, takové jen tlusté na vyšších basech ... myslel jsem že to bude podobná třída jako Telefunken V76, ale nějak ne. Ale třeba na elektrické kytary to může být dobré ...

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 02 úno 2009 12:02

mam vsechny schemata ke vsem siemens TAB siemens modulum.kdyby nekdo chtel.
z teto rady stoji za to V76-obecne nejdrazsi a nejlepsi, V72a mene basu nez V76 , V77 hodne vysek peknych.V72b je pouze linkove zesileni ale predelava se jako mic pre..V276 neni spatny jen dost barvi a treba na zpev mi prijde nepouzitelny.stejny pripad dalsi zajimave moduly treba neumannn nebo lawo.
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 02 úno 2009 12:22

No zalezi na tom, jakej zpev chces ;-).

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 02 úno 2009 12:34

Kdyz jsem ten preamp slysel, tak mi pres nej Etienovi "syslove" zneli dost dobre ;)

Odpovědět