swissonic mp101: dalsi lampovy preamp pre zaciatocnikov
swissonic mp101: dalsi lampovy preamp pre zaciatocnikov
novinka u thomanna:
http://www.thomann.de/gb/swissonic_mp101.htm
oproti obvyklej mic100 by som videl problem v tom ze nema hi-z vstup pre gitaru
inak ma vsetko potrebne
http://www.thomann.de/gb/swissonic_mp101.htm
oproti obvyklej mic100 by som videl problem v tom ze nema hi-z vstup pre gitaru
inak ma vsetko potrebne
-
- Profesionál
Re: swissonic mp101: dalsi lampovy preamp pre zaciatocnikov
Co je teda potom Instrument Input? Ja myslel, ze to znamena Hi-Z.kexik píše: nema hi-z vstup pre gitaru
Ja bych spis problem videl v tom, ze ta firma nema poradny stranky, to neni moc duveryhodne.
-
Re: swissonic mp101: dalsi lampovy preamp pre zaciatocnikov
na samotnej masine je jack vstup oznaceny lineWohma píše:Co je teda potom Instrument Input? Ja myslel, ze to znamena Hi-Z.kexik píše: nema hi-z vstup pre gitaru
Ja bych spis problem videl v tom, ze ta firma nema poradny stranky, to neni moc duveryhodne.
Ja vim. Nevyjadril jsem se exaktnekexik píše:to je asi taka lampa ako mic100
nic z tohto sudka nie je lampovy preamp, ale solid state + 1 lampovy stupen

Chtel jsem pouze varovat zacinajici nadsence, ktere nadchne napis lampovy preamp a hned to jdou koupit v ocekavani uzasneho zvuku.
Podle me je pouzitelnost tehle pseudolampovych obarvovacu zvuku dost problematicka, protoze vyrazne degraduji signal.
Ale uz vidim, jak tu zase zacne hadka na tema MIC100 ano ci ne, takze uz budu radsi mlcet.

kazdopadne, potrebujem do nejakej podobnej krabice napchat svoj prototyp preampu, povodne som chcel kupit art dmp, ale potom som dakde videl fotky interieru a je v tom malo miesta... takze mozno kupim toto a hodim sem nejake to info
celkom vseobecne si myslim ze mic100 je uplne idealny preamp na zaciatok, na spustu veci bohate staci a ked zacne neskor zavadzat, nie je problem ho za liter predat. ked sa vezme do uvahy kolko stoji naozaj dobry preamp, velmi niet o com diskutovat.
celkom vseobecne si myslim ze mic100 je uplne idealny preamp na zaciatok, na spustu veci bohate staci a ked zacne neskor zavadzat, nie je problem ho za liter predat. ked sa vezme do uvahy kolko stoji naozaj dobry preamp, velmi niet o com diskutovat.