Test preampů ISA One vs. MPA Gold
Re: Test preampů (XXX) vs (XXX) - typy prozradím později
paradni pohadka:))
rozdil tam je, lepsi mi prijde jednicka. Ne sice zretelne na prvni poslech, ale po chvilce zkoumani ma plnejsi spodky a asi vetsi dynamiku a pokud s tim budes neco dal delat, tak s timhle signalem to asi pujde o dost lip.
jackies: no taky nazor. Kdyz neslysim rozdil, tak si necham levnejsi, to je v poradku. Ale ty mas pocit, ze to, ze vsechna studia co delaji aspon trochu rozumny zvuk, tak nejedou na berhingerech, ze to je jen zbytecna poza, kterou si vlastne jen pred lidma z oboru honi triko?
rozdil tam je, lepsi mi prijde jednicka. Ne sice zretelne na prvni poslech, ale po chvilce zkoumani ma plnejsi spodky a asi vetsi dynamiku a pokud s tim budes neco dal delat, tak s timhle signalem to asi pujde o dost lip.
jackies: no taky nazor. Kdyz neslysim rozdil, tak si necham levnejsi, to je v poradku. Ale ty mas pocit, ze to, ze vsechna studia co delaji aspon trochu rozumny zvuk, tak nejedou na berhingerech, ze to je jen zbytecna poza, kterou si vlastne jen pred lidma z oboru honi triko?
Já to celkem taky beru, cos napsal jackiesi, v ideálním případě by to tak mělo být a člověk by se lépe mohl soustředit na to co dělá... Jen se mi klasicky nelíbil ten zbytečnej podtón celýho příspěvkuAmorph píše:jackies: no taky nazor. Kdyz neslysim rozdil, tak si necham levnejsi, to je v poradku. Ale ty mas pocit, ze to, ze vsechna studia co delaji aspon trochu rozumny zvuk, tak nejedou na berhingerech, ze to je jen zbytecna poza, kterou si vlastne jen pred lidma z oboru honi triko?

To, že ve slepém testu může zkušený inženýr klidně zvolit ultralevnej preamp před 20x dražším modelem se snad už stalo...

Amorph: tu ale porovnavame rovnaku cenovú triedu. O ulim tu neni reč
Aha, ja myslel, ze vyustenim bude to, ze 1 je Behringer MIC 100 a dvojka je nejaky DAVPytkin píše:Amorph: tu ale porovnavame rovnaku cenovú triedu. O ulim tu neni reč

Kdy bude rozuzleni?
Pokud bych to prevedl na cenu za kanál, tak jeden preamp je 3x dražší a papírově vůbec nespadají do stejné třídy.Pytkin píše:Amorph: tu ale porovnavame rovnaku cenovú triedu. O ulim tu neni reč
Naposledy upravil(a) delay dne 17 lis 2009 11:07, celkem upraveno 1 x.
Tak to ne noWohma píše:Aha, ja myslel, ze vyustenim bude to, ze 1 je Behringer MIC 100 a dvojka je nejaky DAVPytkin píše:Amorph: tu ale porovnavame rovnaku cenovú triedu. O ulim tu neni reč)) Pokud jde o pristroje podobne cenove hladiny, tak je vse v poradku, protoze ty zvuky mi prijdou na stejne urovni, dokonce i dost podobne - az na ty detaily, ktere jsem zminil (ktere ale nemusi souviset s preampem).
Kdy bude rozuzleni?

Napovím, že jeden z preampů je lampovej a druhej v sobě má kvalitní švédský trafo.
Rozuzlení přijde brzy... Řekněme odpoledne, navečer, stejně už je asi jasno...
Naposledy upravil(a) delay dne 17 lis 2009 11:09, celkem upraveno 1 x.
wohma : ved nazvy oboch su v tej delayovej rozpravke ..
delay : ak beries ceny novych tak ano .. ale to je jedno .. v kazdom pripade oba su z inej triedy ako uli ..
delay : ak beries ceny novych tak ano .. ale to je jedno .. v kazdom pripade oba su z inej triedy ako uli ..
tak som si to vypocul a nepocujem medzi nimi ziaden zasadnejsi rozdiel .. doma ale mam len sluchatka ..
v ankete som nenasiel moznost ze su rovnake , tak som nehlasoval
v ankete som nenasiel moznost ze su rovnake , tak som nehlasoval

sejmi ho, at muzem dat taky jednou za pravdu jackiesovi;)
no .. v tomto pripade by som dal ale za pravdu jackiesovi .. aspon z tych ukazok by som si radsej nechal tu stereo goldku , ked je cena za kanal 3x nizsia ako pri tom ISO .. i ked za seba musim povedat , ze mi farbenie vadi , takze davam prednost tranzistorakom ..
Jeste to zkus poslechnout jinde a ja asi udelam jeste dalsi testy... uvidim. Docela me mrzi, ze sem nikdy neexperimentoval s lampama... Mozna aj to jeste zkusim.Pytkin píše:no .. v tomto pripade by som dal ale za pravdu jackiesovi .. aspon z tych ukazok by som si radsej nechal tu stereo goldku , ked je cena za kanal 3x nizsia ako pri tom ISO .. i ked za seba musim povedat , ze mi farbenie vadi , takze davam prednost tranzistorakom ..
delay : jo zajtra si to skusim vypocut v praci ..
Nenapínej a vybal to,! toho Uliho bych rád slyšel, zatím je to dle informací ultralevnejextrakvalitníulihomajstrštych, skoro přemýšlím že tu tisku vobjetuju 

Aha, tu jsem necetl, na pohadky jsem moc starejPytkin píše:wohma : ved nazvy oboch su v tej delayovej rozpravke ..