Mi povidej Ten muj je prave taky sedouch sedivej. Ho taky tak trochu miluju. Ze jsem i premyslel koupit jeste jeden do paru. Prave je ted na eBay ten novejsi model s tim cernym "napajecim zdrojem" za $995. Prodava ho ten chlapek jak jsem psal, ze mluvil s CEO od ADK o tech modifikacich. Hrozne me to laka.
OK. No to je v poho. Ale me nepride tohle jako pripad o kterym mluvis. Mikrak je stribrnej(jako) zdroj SEDEJ a neni to ani zadna vyrocni nic. Ale zas proc nestrilet do tmy. Zvlast kdyz tam nikdo neni. TOmu uz jsem ani ja nerozumel.
No to bych si nikdy nedovolil rict. Je mozny ze jsem ja. Ale ten muj neni. Ani ten pred tim nebyl. Vypada na ty fotce zlate? Ale ja mivam problem s barvama. Asi.
Chalani, ale uplne strieborny neni . Ja by som povedal ze CE je tak nieco medzi zlatou a striebornou.
Kazdopadne.. aj keby bol cerveny s modrymi oblackami. Ja som rad ze moj je uz opraveny a mozem opat nahravat .
Venti: A co si s nim mal? Pretoze ked sme si ho prvykrat kupili traja ludia jeden tak nam z Londyna poslali uplne nefunkcni kus. Potom nam poslali hned dalsi, ktory ale po roku a asi troch dnoch odisiel. Zaruka bola samozrejme iba na rok. To ma uplne sokovalo u takeho mikrofonu.
Venti si poskodil ten konektor pro pripojeni kabelu
A abychom byli presni, tak musim priznat, ze ta barva je stribrna s nadechem zlate. Ale je to spis do stribrna. Proto na fotkach za urciteho svetla pusobi zlate. Nerika se teto barve Champaigne? U mikraku je dost popularni.