Universal Audio SOLO 610

Mikrofony a předzesilovače
Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Myslel jsem spis Cyrilovy vestecke schopnosti ;)
A ano - nakupovani hardwaru je nemoc :)

Venti

Příspěvek od Venti »

Cyril je stara ciganka s vestiacou gulou ? :)

nick_valensi

Příspěvek od nick_valensi »

cyril, mrkni este na gainstation od SPL.. cena je obdobna, je to taky vybornej jednokanal...

kexik

Příspěvek od kexik »

Venti píše:Isto.. je to elektronka, tak neutralny zvuk nebude mat :)...
to je casto pertraktovany omyl zalozeny na statistickej skutocnosti ze vacsina lampacov farbi. su aj take co nefarbia a nie je to nijaka veda skonstruovat

Venti

Příspěvek od Venti »

kexik nechytaj ma pls opat za slova. Nenapisal som ze farbi.. ale ze nema neutralny zvuk.
Urcite nema elektronka zvuk ako digital... ci ? Ved prave preto sa pouzivaju a vracaju ze maju ten svoj vlastny specificky... ci ? :)

kexik

Příspěvek od kexik »

farbi je opak neutralneho. su aj neutralne lampove zariadenia. teda, v ramci moznosti

Venti

Příspěvek od Venti »

oka :)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

kexik: chtel jsem to po tobe papouskovat ale zopakoval ses sam :) Tohle jsi me naucil ty, s tema lampama a mytama o bezpodminecnym barveni...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

No .. je otazne ci ma lampa ktora nefarbi zmysel .. myslim ze lampy sa kupuju predovsetkym ze farbia .. kvalitny diskret ktory nefarby moze byt rovnako dobry ..

Inak celkom mi pride zabavne ako cyril daco najde v inzeratoch a uz to tu rozobera .. :)

Cyril : ty by si ziadne zariadenie neobjavil , keby nebolo midi.cz ?? :)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Pytkin: znam to davno pred tim nez se to objevilo na midi.cz... Ale proc tu nedebatovat o vecech, co se aktualne nabizej? Myslim ze na tom muzou vsichni jen vydelat.

Shodan

Příspěvek od Shodan »

I kdyby to bylo sebelepší, mě osobně odrazuje ten design ála starožitná žehlička :twisted:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

kexik

Příspěvek od kexik »

Pytkin píše:No .. je otazne ci ma lampa ktora nefarbi zmysel .. myslim ze lampy sa kupuju predovsetkym ze farbia .. kvalitny diskret ktory nefarby moze byt rovnako dobry ..

Inak celkom mi pride zabavne ako cyril daco najde v inzeratoch a uz to tu rozobera .. :)

Cyril : ty by si ziadne zariadenie neobjavil , keby nebolo midi.cz ?? :)
tot moj nazor a mam zato ze v beznej cenovej je urcite spravny. ale pri tych hajend veciachm kde rozhoduju nuansy, to moze byt inak. ale o tom hovno viem a ivo nepovie ;)

onehalph

Příspěvek od onehalph »

Cyril: jestli hledas neco s neutralnim zvukem (myslim jako solid state a ne tube), tak by Te asi od Universal Audio mel zajimat spise model solo 110 - to je to same, za stejnou cenu, ale solid state ... ostatne tahle srovnavaci recenze Ti napovi vic: http://www.soundonsound.com/sos/sep06/a ... asolos.htm
To zminovane DVD od UA jsem videl taky a v podstate se ti uzovatele shoduji na tom, ze pres Solo 610 nahravaji uplne vsechno ... osobne o tom taky uvazuju - ale uvidime ... kazdopadne v te recenzi zminuje dalsi mozne alternativy k UA - tak na to mrkni a uvidis ... :-)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

onehalph: nee, ja chci prave co nejvic barvici preamp...

jsem.devka

Příspěvek od jsem.devka »

Mě by stačil preamp s jednim výstupem, koukal jsem po 610ce taky, četl jsem to srovnání, a jako alternativy tam ještě nabízejí toho hybrida SPL GainStation 1. Poradí mi někdo jeden z nich či jiný?

Odpovědět