Venti píše:Isto.. je to elektronka, tak neutralny zvuk nebude mat :)...
to je casto pertraktovany omyl zalozeny na statistickej skutocnosti ze vacsina lampacov farbi. su aj take co nefarbia a nie je to nijaka veda skonstruovat
kexik nechytaj ma pls opat za slova. Nenapisal som ze farbi.. ale ze nema neutralny zvuk.
Urcite nema elektronka zvuk ako digital... ci ? Ved prave preto sa pouzivaju a vracaju ze maju ten svoj vlastny specificky... ci ?
No .. je otazne ci ma lampa ktora nefarbi zmysel .. myslim ze lampy sa kupuju predovsetkym ze farbia .. kvalitny diskret ktory nefarby moze byt rovnako dobry ..
Inak celkom mi pride zabavne ako cyril daco najde v inzeratoch a uz to tu rozobera ..
Cyril : ty by si ziadne zariadenie neobjavil , keby nebolo midi.cz ??
Pytkin: znam to davno pred tim nez se to objevilo na midi.cz... Ale proc tu nedebatovat o vecech, co se aktualne nabizej? Myslim ze na tom muzou vsichni jen vydelat.
Pytkin píše:No .. je otazne ci ma lampa ktora nefarbi zmysel .. myslim ze lampy sa kupuju predovsetkym ze farbia .. kvalitny diskret ktory nefarby moze byt rovnako dobry ..
Inak celkom mi pride zabavne ako cyril daco najde v inzeratoch a uz to tu rozobera .. :)
Cyril : ty by si ziadne zariadenie neobjavil , keby nebolo midi.cz ?? :)
tot moj nazor a mam zato ze v beznej cenovej je urcite spravny. ale pri tych hajend veciachm kde rozhoduju nuansy, to moze byt inak. ale o tom hovno viem a ivo nepovie ;)
Cyril: jestli hledas neco s neutralnim zvukem (myslim jako solid state a ne tube), tak by Te asi od Universal Audio mel zajimat spise model solo 110 - to je to same, za stejnou cenu, ale solid state ... ostatne tahle srovnavaci recenze Ti napovi vic: http://www.soundonsound.com/sos/sep06/a ... asolos.htm
To zminovane DVD od UA jsem videl taky a v podstate se ti uzovatele shoduji na tom, ze pres Solo 610 nahravaji uplne vsechno ... osobne o tom taky uvazuju - ale uvidime ... kazdopadne v te recenzi zminuje dalsi mozne alternativy k UA - tak na to mrkni a uvidis ...
Mě by stačil preamp s jednim výstupem, koukal jsem po 610ce taky, četl jsem to srovnání, a jako alternativy tam ještě nabízejí toho hybrida SPL GainStation 1. Poradí mi někdo jeden z nich či jiný?