Tak po vyse roku som to zacal triedit. Hlavne C12A som konecne odskusal. A ... ja tie mikraky milujem!

ten spodok, to je neskutocne daco. A ked si spomeniem ze som pocuval rok stiplavy velkomembranovy soundking, toto je ako anjelska symfonia
Z 5 kusov kapsul co mam, napriek unavenemu vzhladu niektorych funguje vsetkych 5 (!) co som bol velmi prekvapeny (seftechnik mi ich daval s tym ze len jeden mikrofon ide bezproblemov... vdakabohu za to mohli zdroje).
Jedna kapsula ma bohuzial tak polovicny zisk, aj ked paradoxne sum je v zhruba rovnakom pomere ako u ostatnych. To budem riesit neskor. Nejake napady cim by to mohlo byt? Je to vcelku jednoduchy mikrofon, hadam by som to vedel aj sam opravit.
Jedena kapsula ma uvolnenu membranu. Kto ste rozoberali C12A tak cast s membranou co drzi v 2 gumovych valcekoch sa odlepila (ak to bolo povodne lepene). Ako by som to mal sravit? Podovne to bolo na-drzovku lepene? Inak membrana vyzera ako keby bola zaprasena, resp. su na nej nejake necistoty. Mozem sa jej vobec dotknut? Da sa v domacich podmienkach vycistit? Zrejme na to radsej ani nesahnem.
Cize, ako to tam naspat nalepit?
foto
Sranda je ze z 5 zdrojov, je funkcny len jeden

Takze zajtra sa na ne vrhnem (nove tlejivky, opravit/ vymenit spinace...), kde bude treba tak prekondikovat.
Tlejivky som uz nasiel na internete, spinace, v to nedufam, prinajhorsom to zapojim natvrdo a dam tam kabel s vypinacom, vytrhane panelove konektory sa mi dufam podari nahradit EUROvimi bez potreby upravovat zadny kryt.
Inak celkovo mam z tych mikrofonov radost, hoci mi chybaju nejake dobre dynamiky, ale nieco vymyslim