Uz som tu hodnu chvilu nebol, tak je cas to zmenit

Po par rokoch som sa konecne dopracoval k tomu, aby som jaks taks pretiredil a sfunkcnil svoju vintage zbierku mikrofonov a prislusenstva.
Menovite:
Mikrofóny + zdroje:
-AKG N46C - 1 ks
(Z 6-7) *dual microphone 12V PSU
-AKG D224C- 2 ks
(MD 1-3) * dual chamber dynamic
-AKG 451C - 4 ks
(MC 1-4) *70th FET condenser
-AKG 451C + Neumann M9- 1 ks
-AKG C12A - 5 ks
*tube condenser, with nuvistor.
-AKG N12A - 1 ks
(Z 14) *PSU for the AKG C12A microphone.
-AKG N12B - 4 ks
(Z 15-18) *PSU for the AKG C12A microphone.
-Neumann M8- 1 ks
*capsule, 8
-Neumann M9 - 1 ks
*capsule, omni
-Neumann KM 83- 2 ks
(MC 5-8) *60-70th condenser, omni
Sennheiser MD421N- 1 ks
*dynamic, universal use, tuchel connector
-Sennheiser MKH 105- 1 ks
*60-70th condenser, omni
-Sennheiser MKH 406T- 1 ks
*70th condenser, (hyper)cardioid
-Sennheiser MKH 435T- 1 ks
*60-70th condenser, (super)cardioid
-Sennheiser MZN16T - T power k MKH sérii 1 ks
(z 5) *Double PSU for the microphones with T12 powering.
Takmer vsetky mikrofony funguju (cca, ide z nich vystup

K vela z tychto veci schemy mam, nie je to nic zlozite ale neviem, ake ma vyt kde vystupne naptaie a pod....
Potrebujem zistit nasledovne veci:
-Ako u jednotlivych zdrojov overim ich funkcnost v domacich podmienkach (s multimeterom a trochou skillu)?
-Co sa najcastejsie meni na starych zdrojoch?
-Co vymenit preventivne/repasovat/nechat?
-Nasledne s funkcnym zdrojom, ako zistim u konkretnych mikrofonov, ci zneju ako maju (mimo ocividneho praskania, nadmerneho sumu)? Viem ze to treba odborne odmerat, to by som mohol zaniest do skoly ale aspon nejako orientacne doma...
-Poznate nejakych SPOLAHLIVYCH a idealne lacnych odbornikov na taketo stariny v CZ/SK (hlavnie mi ide o tie C12Aky)? Viem, ze v Dansku a v Britanii su odskusani ludia, co sa tomu venuju, ale to je predsalen trochu od ruky.
Nasledne zistim ake su moje moznosti, a veci ktore nebudem potrebovat (nemam k nim mikrofony a pod.) budu na predaj

Dalej prijmem kazde info o hocicom hore uvedenom ako napr schemy, pouzitie, osobne skusenosti, choroby, moznu nahradu niecim inym atd.
Dik moc dopredu
Dano
EDIT (27.3): upravil som zoznam podla aktualnosti. Zdrooje ku ktorym som nemal mikrofony som predal a prisiel som k jednemu krasnemu Sennheiseru MD421N