co se tyce vyzkouseni, myslis neco ve smyslu 30-day money-back guarantee
Vyber podioveho mikrofonu pro zensky vokal
Re: Pomoc, prosím...
fova: ja mam zatim zkusenost jen s dynamickejma - Shure SM58 a Rode M1 a pak nejakejma levnejsima. S kondikama na zive hrani zatim nic.
. Jinak nevim kdo by mi Neuman pujcil
Ja take pisi jen o dynamickych mikracich.
Kondiky na live jsou uplne jina kapitola. To je pak teprve masakr je ukocirovat (preslechy atp.).
Bud 30-day... nebo pujcit od znameho.
Uprimne receno po KMS nijak netouzim. Abys ho plne vyuzil, tak to chce mit i kvalitniho interpreta a prostory a je hodne drahy, takze clovek by na nej stale musel davat pozor.
To ty nase Shurky uz jsou dost otlucene.
Ale pro autorku tohoto tematu by to KMS mohlo byt reseni.
Kondiky na live jsou uplne jina kapitola. To je pak teprve masakr je ukocirovat (preslechy atp.).
Bud 30-day... nebo pujcit od znameho.
Uprimne receno po KMS nijak netouzim. Abys ho plne vyuzil, tak to chce mit i kvalitniho interpreta a prostory a je hodne drahy, takze clovek by na nej stale musel davat pozor.
To ty nase Shurky uz jsou dost otlucene.
Ale pro autorku tohoto tematu by to KMS mohlo byt reseni.
Vážně moc děkuju za radu...pokusím se od známých půjčit jak jsi psal, shurku a audix...a co se týče KMS, zkusím 30...A o beyerdynamic SDM 960 M něco nevíte? Jediné co vím, že ho používala Tarja, která zpívá stejnou technikou, takže mohla řešit podobné problémy...
Aby se klasický zpěv prodral dvouma uřvanýma kytarama, basou, bícíma a klávesama, to je fakt dřina...
vzhledem k tomu, že mě teď bude čekat asi dost vystoupení, musím ten hlas šetřit...
Aby se klasický zpěv prodral dvouma uřvanýma kytarama, basou, bícíma a klávesama, to je fakt dřina...
Neznam, ale ma, myslim, stejnou kapsli jako Opus 89, takze by mohl mit stejny zvukovy charakter.
Ja osobne nemam s bezdratovym prenosem zrovna nejlepsi zkusenosti - obcas je problem s ruznym rusenim signalu a pak se mi subjektivne zdalo, ze to mrsi zvuk. Kdyz jsme tu samou Betu pouzili s kabelem a pak s bezdratovym nastavcem, tak mi prislo, ze ten zvuk bezdratu byl horsi.
Proste kabel je jistota.
Jinak mame v kapele vokalistku, ktera zpiva klasickym zpusobem (pracuje jako zpevacka v divadle) a hodne take zalezi na zvukari, ktery nas zvuci. Musi ten jeji hlas v mixu dostatecne zduraznit a vytahnout ji nad nastroje.
Ja osobne nemam s bezdratovym prenosem zrovna nejlepsi zkusenosti - obcas je problem s ruznym rusenim signalu a pak se mi subjektivne zdalo, ze to mrsi zvuk. Kdyz jsme tu samou Betu pouzili s kabelem a pak s bezdratovym nastavcem, tak mi prislo, ze ten zvuk bezdratu byl horsi.
Proste kabel je jistota.
Jinak mame v kapele vokalistku, ktera zpiva klasickym zpusobem (pracuje jako zpevacka v divadle) a hodne take zalezi na zvukari, ktery nas zvuci. Musi ten jeji hlas v mixu dostatecne zduraznit a vytahnout ji nad nastroje.
nebude, D5 je vyraznejsia ako sm58.fova píše: Opacnym extremem je Shure SM58, ktery ma zvyrazneny spodek, takze ten hlas se pak vali jako mohutna reka, ale chybi mu vysky a tim padem ma tendenci zanikat mezi nastroji.
Ten tvuj AKG neznam, ale mozna to bude podobna zvukova barva.