btw pokial existuje aj nieco este lepsie o fakt par eur drahsie ako 200€ a oplati sa doplatit tak mozte aj to odporucit
Vymena mikrofonu
Vymena mikrofonu
Zdravim. Mam zvukovku Tc elektronic konnekt 8 a mikrofon RODE NT1-A. Chcel by som sa spytat ci sa mi oplati kupit nejaky druhy mikrofon ktory by bol lepsi, ale tak do 200€. Ak existuje nejaky lepsi mikrofon do cca 200€ ktory by mi len vylepsil zvuk nahravky tak sem stym
. Nahravam väcsinou rap.
btw pokial existuje aj nieco este lepsie o fakt par eur drahsie ako 200€ a oplati sa doplatit tak mozte aj to odporucit
Naposledy upravil(a) Patyk dne 09 úno 2010 11:46, celkem upraveno 3 x.
Re: Vymena mikrofonu
pozri moj inzerat bazar/predam-t-bone-sc1100-se-electronics-z3300-mic-t11902.html to je dobry a lacny kondenzator
zo slusnym preampom su aj na rap vhodne dynamicke - Shure SM57 / SM58 / SM7B a konnekt ma celkom slusne preampy...
najlepsie je vzdy vyskusat ...
zo slusnym preampom su aj na rap vhodne dynamicke - Shure SM57 / SM58 / SM7B a konnekt ma celkom slusne preampy...
najlepsie je vzdy vyskusat ...
no neviem, patyk tu prave predava akg d5 co je urcite lepsi mikrofon na spev ako sm58. sm7 je uz ine kafe ale aj za iny peniaz nez 200eur
Z druhy ruky se obcas za 200E da sehnat. Jinak v CR je afaik na rap hojne vyuzivana Oktava.
brat si SM57 na natacanie rapu velmi chvalil, s SM58 bolo natocenych kopu slavnych nahravok...
vzdy zavisi ako mikrofon sadne k danemu spevakovi resp preampu...
vzdy zavisi ako mikrofon sadne k danemu spevakovi resp preampu...