Zapujceni Behringer ECM 8000 nebo spolecny nakup?
Zapujceni Behringer ECM 8000 nebo spolecny nakup?
Hledam nekoho v Cechach, kdo ho ma (nebo jiny merici mikrofon) a byl by ochoten mi ho tak na tyden pujcit.
Potrebuji promerit mistnost po instalaci akustickych uprav.
Veskere naklady spojene se zapujcenim hradim.
Diky,
Fova
Potrebuji promerit mistnost po instalaci akustickych uprav.
Veskere naklady spojene se zapujcenim hradim.
Diky,
Fova
Naposledy upravil(a) fova dne 23 dub 2008 13:08, celkem upraveno 1 x.
Coz takhle udelat jeden putovni kousek pro eZone?
Kdyby se slozilo vice lidi, koupilo jeden mikrofon a pak si ho postupne posilalo (na jedno zmereni cloveku staci par minut a pak to muze poslat dal, postovny by vyslo tak na 50Kc), tak se tim usetri spousta penez. Dat za zmereni 200 nebo 1500 je myslim dobry duvod k usporadani takove akce 
Pripadne pokud by se tady naslo dost zajemcu, muzem udelat jeste specialni prazskou/brnenskou/ostravskou objednavku, aby to nemuselo chodit postou a setrilo by se jeste vic - jak cas, tak penize.

Pripadne pokud by se tady naslo dost zajemcu, muzem udelat jeste specialni prazskou/brnenskou/ostravskou objednavku, aby to nemuselo chodit postou a setrilo by se jeste vic - jak cas, tak penize.
Zatim jsem nesehnal nikoho, kdo byl by ochoten mi ho pujcit a kupovat se mi ho moc nechtelo, kvuli prakticky nulove vyuzitelnosti v budoucnu.
Da se pouzit na mereni a pak uz asi na nic vic. Ten zvuk je pry hrozne sterilni.
Ten tvuj napad se mi ale zamlouva.
Jsou dve moznosti:
1. Slozi se nas vic a koupime jeden, ktery bude putovat, podle toho, kdo ho bude zrovna potrebovat. Cena noveho je cca 1650Kc. Nevyhodou je to spolecne vlastnictvi, kdy je to vsech a neni to nici.
2. Koupim ho za sve a pak ho pronajimal dejme tomu za 300Kc, coz by zahrnovalo i naklady na poslani balicku postou ode me (dnes uz to bude asi vic nez 50Kc). Postovne za poslani balicku zpet by nasledne hradil ten, kdo si ho pujci.
Tech 300Kc by se resilo prevodem z uctu na ucet.
Nejaci zajemci o 1 nebo 2?
Da se pouzit na mereni a pak uz asi na nic vic. Ten zvuk je pry hrozne sterilni.
Ten tvuj napad se mi ale zamlouva.
Jsou dve moznosti:
1. Slozi se nas vic a koupime jeden, ktery bude putovat, podle toho, kdo ho bude zrovna potrebovat. Cena noveho je cca 1650Kc. Nevyhodou je to spolecne vlastnictvi, kdy je to vsech a neni to nici.
2. Koupim ho za sve a pak ho pronajimal dejme tomu za 300Kc, coz by zahrnovalo i naklady na poslani balicku postou ode me (dnes uz to bude asi vic nez 50Kc). Postovne za poslani balicku zpet by nasledne hradil ten, kdo si ho pujci.
Tech 300Kc by se resilo prevodem z uctu na ucet.
Nejaci zajemci o 1 nebo 2?
Ty mas MM1, ne? Jsi s nim spokojeny?
Jenze ja se ted k Thomannovi asi dlouho nedostanu. Musel bych si to nechat poslat draz pres Vltavu.
Jenze ja se ted k Thomannovi asi dlouho nedostanu. Musel bych si to nechat poslat draz pres Vltavu.
Naposledy upravil(a) fova dne 23 dub 2008 16:13, celkem upraveno 1 x.
na tom neni co byt nespokojny... panasonic 3mm kapsla, jednoduchy (a spatny) preamp z dvoch BC550 vnutri, plus napajanie pre kapslu... podstatne je ze mas kalibracnu kricku, ktora sa da vniest do room eq wizardafova píše:Ty mas MM1, ne? Jsi s nim spokojeny?
pytkin: ee, pri elektretovych mikrofonoch su kusove odchylky jak v krivke, tak v citlivosti. k mm1 mas krivku ku kusu, vytlacenu z nejakeho dosoveho programu hnusnou cikacou tlaciarnickou, v hlavicke je, ze je to namerane instrumentom JH6160, co je cinsky akusticky meraci system
http://www.ehsy.com/product/0/81600.html
huahaha
http://www.ehsy.com/product/0/81600.html
huahaha
Nakonec jsem si objednal novy ECM8000 a kazdym dnem by mel prijit.
Naposledy upravil(a) fova dne 12 čer 2008 23:02, celkem upraveno 1 x.