Jak na stereo u Sound craftu
Jak na stereo u Sound craftu
Když přivedu stereo signál do stereo vstupu na mixu,je z něj mono.Poťák balance nereaguje.Mám kabely TS mono Jack.V čem je problém?
Re: Jak na stereo u Sound craftu
malo by to ist .. daval to aj do L aj do R jacku ? daj fotku ! Takto varime z vody ..
Při zapojení do L mono je signál v obou kanálech,ok Při zapojení L+R je signál mono.Při zapojení pouze do R je signál v obou kanálech,akorát slabší.
To je nějaké podivné, takto by se to chovat nemělo. Čichám čichám chybu v Soundcraftu.
A ještě si ujasníme ty kabely. Jedná se o TS-TS kabely, čili 2 kusy, ano?
P.
A ještě si ujasníme ty kabely. Jedná se o TS-TS kabely, čili 2 kusy, ano?
P.
Synťák i mix mají symetrické TRS připojení.Dal jsem tam pouze TS káble,ale to by na tohle asi vadit nemuselo.Mix byl podezřele levný,12m+2st vstupy za 4000,-
TS do TRS nevadí, předpokládám tedy správně zapojený kabel a je tedy propojeno L-L a R-R.
Pokud za těchto okolností je funkčnost dle.popisu, tipuji na chybu v mixpultu.
P.
Pokud za těchto okolností je funkčnost dle.popisu, tipuji na chybu v mixpultu.
P.
Naposledy upravil(a) pavlii dne 17 úno 2025 08:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava překlepu.
Důvod: Oprava překlepu.
Tak teda .. ja by som zacal uplne zakladnou veci .. a povedzme si o aky SoundCraft sa jedna ?
Je to MFX12.Dám dva káble TS do LL,PP .Má to dva stereo vstupy a oba fungují mono.Balance nereaguje.Mono vstupy fungují normálně.
ked ten stereo kanal posielas do MIX , mal by ist stereo
toto je ten pult ..
Stereo vstupy maju vlastnost , ked das jack iba do L , tak to hra mono (cize aj v pravom) .. skus dat do L signal a do R iba prazdny jack (pouzi jack-jack kabel , a nezapojis druhu stranu) .. Malo by to hratv MIX len v L .. A tak ako pise Jackies .. Skontroluj to male tlacitko .. Ci ten stereo kanal posielas do MIX alebo SUB

Stereo vstupy maju vlastnost , ked das jack iba do L , tak to hra mono (cize aj v pravom) .. skus dat do L signal a do R iba prazdny jack (pouzi jack-jack kabel , a nezapojis druhu stranu) .. Malo by to hratv MIX len v L .. A tak ako pise Jackies .. Skontroluj to male tlacitko .. Ci ten stereo kanal posielas do MIX alebo SUB

Tak si sypu popel na hlavu.Chyba byla v PreFaderu.Děkuji všem ochotným.Už to jede 

V Prefaderu ?
Asi myslí aktivní tlačítko poslech před faderem (PFL). Já už si zase zavřel tu stránku s manuálem - to může udělat něco takového?
P.
P.
Ano,předchozí majitel tam měl pomačkané tlačítka PFL.Potom to šlo mono,alespoň teda do sluchátek.Linkový výstup jsem zatím nezkoušel,mám to doma,vteple.Rack mám v hale,ale tam je teď zima.