Submix klávesy - malý

Analogové a digitální mixy pro studio i živé hraní
Odpovědět
klingáč

Submix klávesy - malý

Příspěvek od klingáč »

Ahojte,

Prosím o radu, alebo skúsenosti. Rád by som si obstaral nejaký malý sub/mix.
Účel: primárne pódium/live. Chcem si zliať tak 2-3 klávesy s tým, že z mixu potrebujem poslať stereo signál zvukárovi a ja chcem mať možnosť poslať si signál do vlastného odposluchu, alebo klávesového komba. Nechcem šumítko blížiace sa včeliemu úľu. Preferujem "bytelnou konstrukci", nízku hmotnosť a malé rozmery. Čo hľadať, alebo na čo sa zamerať? Ďakujem. :)

Greyhound90

Re: Submix klávesy - malý

Příspěvek od Greyhound90 »

Co myslíš tímto dotazem? "sub/mix" je terminus technicus a pak se najednou ptáš na klávesy aby nebyly šumítko.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

greyhound90: evidentně jsi nepochopil dotaz, ale to není klingáčův problém. imho to napsal jasně...

judik
Vybavení

Příspěvek od judik »

Ahoj. Já mám dobré zkušenosti s firmou ART. Mrkni na to: https://artproaudio.com/product-categor ... cromixers/

Greyhound90

Příspěvek od Greyhound90 »

biscuit: evidentně. Moje chyba, omluva.

ZFarkas
Vybavení

Příspěvek od ZFarkas »

Přesně to jsem taky dlouho marně hledal, až jsem našel opravdu jen jedinou existující možnost - dbx DI4:
https://cc.bingj.com/cache.aspx?q=db+di ... clVgcF3K1n

Je to ale opačně, než píšeš - stereo/mono sumár si vedu do svého stage monitoru, který mi slouží jako kombo (sám si řídím hlasitost každého kanálu na diboxu, nezávisle na zvukařovi) a zvukař dostane od každýho nástroje jeden symetrický signál z XLR - funguje to kromě mixu současně i jako velice kvalitní dibox, zatím mě s tím nevyhodil žádný zvukyř, ani na fesťákách (před/loni..) a já se konečně na podiu slyším jak potřebuju :-)

ART mini řadu používám taky, ale nedělají nic pro náš požadovaný účel. Ty malý mixíky ART nemaj třeba GND Lift ani samostatné XLR symetrické výstupy pro zvukaře a sám se divím jak často musím zapnout GND u kláves a efektů napájených z adapteru...

Odpovědět