Upgrade studia

Analogové a digitální mixy pro studio i živé hraní
jammix

Re: Upgrade studia

Příspěvek od jammix »

:D mne ti normalne nejde povedať že Áno kup si obyčajný mikrofonny kabel na hranici kvality.
Ale dobre nehajte to tak dalej už nebudem pisat ničevo.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

piš co chceš, ale buď taky trochu soudnej. přece tady šlo primárně úplně o něco jinýho...

jammix

Příspěvek od jammix »

Zmiatlo ma to, že sa kladie dôraz na kvalitu prevodníkov , tak som chcel dodržať akúsi nadštandardnu kvalitu aj pri kábloch.
Inak mne prijde, že potreba počtu kanálov je v tomto prípade do 10 linek, pričom sa mi zdá, že sa vlastne mal nahrávať výstup mixu iba do dvoch kanalov , neviem preto , prečo sa vymýšľa cesta MADI interface ked by stačila nejaká karta typu Clarett od focusrite. Ale naozaj nepoznám požiadavky a smerovanie štúdia pre ktoré sa má riešiť tento nákup a mna presviedčať nieje treba.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Cela ta debata se odpichla od tvyho prohlaseni, ze pro digitalni propojeni je adekvatni cena za kabel 100-200e. Samozrejme ze je vhodny mit celej nahravaci retezec stejny kvality, ale ja jsem se ti snazil vysvetlit, ze narozdil od analogu ten levnej kabel prenese uplne stejny informace jako ten tvuj za 200e, tedy i k hi-endovymu prevodniku uplne staci a drazsim kabelem nic navic neziskas. To je cely ;)

Aztor

Příspěvek od Aztor »

prosim vas, je potrebne mat prepojenu zvukovku a prevodnik s word clock? toto som zatial nikdy nepouzival, takze nemam prakticke skusenosti... pozeram stale tie PCIe karty od RME, ale pokial je pri digitalnom audiu word clock nevyhnutny, preco napriklad HDSPe RayDAT ho nema?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Neni to nutne .. dokonca to sem tam aj skodi :) ..

KAYKO

Příspěvek od KAYKO »

Aztor píše:
20 lis 2020 22:52
prosim vas, je potrebne mat prepojenu zvukovku a prevodnik s word clock? toto som zatial nikdy nepouzival, takze nemam prakticke skusenosti... pozeram stale tie PCIe karty od RME, ale pokial je pri digitalnom audiu word clock nevyhnutny, preco napriklad HDSPe RayDAT ho nema?
RayDat ho ma ako option.
A word clock je pri viacerych zariadeniach v studiu nevyhnutnost. Dokonca kvalitne externe hodiny( za najkvalitnejsie povazujem atomic clock od Antelope), pripojene aj do jedneho jedineho zariadenia, ktore umoznuje externy clock, dokaze zmenit kvalitu zvuku toho jedneho zariadenia, napr UFX clokovane Antelopou, bude zniet cistejsie ako s internym clockom.

Odpovědět