prakticky mam na 01v96 moznost pouzit 32 ekvalizeru a 32 compresoru a gejtu, ostatni vymozenosti pominu, to samy kdyz budu chtit vyuzit v compu, zmasakruju CPU na 10000% a zesedivim z toho, ale pokud budu uvazovat dokoupeni DSP karet, uz sem cenove v pr.... oproti 01v96
otazkou mirenou na majitele 01v96 apod. kteri zaroven zkouseli neco v softu, nebo naopak je:
jsou ekvalizery a compresory z 01v96 konkurenceschopne k VST ekvalizerum a pripadne i k DSP kartam (UAD, PowerCore) nebo jak byste to charakterizovali ?
na tyhle otazce to totiz vsechno zavisi, kdybych mel prachy koupim si vsechno, takhle musim resit jeastli UAD+Powercore+Mackiecontrol (baj voko strasne moc penez) nebo 01v96 a trada, kazdopadne bych se nerad vydal cestou ktera me za rok dovede na dalsi krizovatku (i kdyz i s tim je potreba pocitat a muze se to stat u obou variant)
prosim jednoduchou odpoved a jestli muzu pozadat, nedelejte ze tady nejste a fakt mi poradte, ja bych vam taky poradil kdybych uz neco z techto jmenovanych masin doma mel, prijde mi ze spousta lidi se tady v ruznych forech bavi o tom co vsechno maji a jak a co na tom delaji a pak kdyz se nekdo zepta konkretne je mrtvo a otazka zapadne nevyresena, ale to nebrecim, spis prosim o nejaky vyjadreni k tematu a ty jediny otazce kvality a pouzitelnosti comp+eq v obou zminenych systemech a pak slibuju uz dam pokoj