no, to ze definujes nastroje ako oddelene objekty v priestore, je plus. touto vlastnostou lacniaky rozhodne nedisponuju...
ADAM A7 nearfield monitory
Cyril píše:Jo a umej hrat kurevsky nahlas, zkousel jsem na par sekund polovinu hlasitosti a vlaly mi vlasy (doslova).
Moje rec. Neustale jsem mel Tapca na polovicnim volume. Totez jsem udelal na Adamech a malem jsem dostal infarkt
Jinak si na nich pust nejakej akcni film, stoji to za to. Umi i takovy ty subbassy, ktery zustavaji i nekolik sekund po tom, co ten sampl /vystrel, uder/ skonci...
Je ted velmi tezky neco udelat, protoze tyhle bedny jsou opravdu prisny. Tracky zni neuveritelne suše, uz to neni o tom, ze vsechno na bednach hralo dobre
Akai MPC Ren, Event 20/20 Bas V3, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200, Rane TTM 56S
-
nick_valensi
dyz sem je videl poprve v obchode, tak se mi zdaly hrozne male.. resp. v zaplave mnohem vetsich 8" beden to tak nejak pusobilo. nicmene dyz sem si je byl vyzvednout, malem sem ty dve krabice neodnesl ani k autu.. no a dyz sem je postavil doma na stojan, tak me pochybnosti o "nedospele" bedne vzaly rychle za sve. zatim je poctive rozehravam, tzn. zadne unahlene zavery, kazdopadne tahle bedna vyvraci tvrzeni, ze bedna s malym prumerem basaku nemuze hrat verne i nizke frekvence...
dodavka adam
Zitra by melo dorazit 5 paru A7 a mimo jinych poprve take par S3A, takze vy, co se chystate na nakup ci poslech mate opet vytecnou prilezitost 
no zrovna sem se chtel zeptat zda to v prodance mate.. sem byl i na vengeance-forum.de a procitam vsecko jesi dynaudia BM5A nebo Adamy.. fakt nevim .. ale pravdou je ta, ze nechci kupovat neco co sem neslysel a pak si trhat vlasy ze sem koupil spatne.. a preci jen .. kvalitni bedna pro me znamena ze to odhali chyby v mixu.. a to kdyz sem prinesl nahravky na BM6 nebo i na BM5 tak to pekne z tech skladeb vytahalo ty nepresnosti.. vsecko znelo na jednom CD uprostred... slitě.. a naopak kvalitni nahravka hrala pekne.. proste sem slysel ty chyby ktery tedka na esi nepoznam pripadam si jako kdyz mam doma hifivez za 3k v porovnani s nejakym poradnym zarizenim.. ale vy tu o tech adamech basnite sakra..
Greeny: pockej kdyz dorazili tak kam ? Prodance v holesovicich ?
jesi jo muzeme se nejak dohodnout? treba patek nejlip pro me jedu tam pak na radio.. tak ze bych neco poslech 0:) diky moc.
Greeny: pockej kdyz dorazili tak kam ? Prodance v holesovicich ?
jesi jo muzeme se nejak dohodnout? treba patek nejlip pro me jedu tam pak na radio.. tak ze bych neco poslech 0:) diky moc.
Kermitak: jen par piv ,)
rastika: jeste jsem s tim vubec nelaboroval, docela se toho bojim. Uz jsem ale vypozoroval (taky to mam u steny a levou bednu asi pul metru od rohu), ze mi asi dve tri vyssi noty u basy hrajou mnohem vic nahlas a dost me to stve. Ale jsem v techhle vecech zcela nezkusenej, takze si necham poradit. Jen si rikam, ze ubrani basu vzadu na bedne me v tomhle asi nepomuze...? Jinak celkove mi to hraje basy skoro az moc, takze nevim, mozna s tim hejbnu, ale jako nezkusenymu se mi moc nechce menit "tovarni nastaveni", kdyz poradne nevim jak a proc...
rastika: jeste jsem s tim vubec nelaboroval, docela se toho bojim. Uz jsem ale vypozoroval (taky to mam u steny a levou bednu asi pul metru od rohu), ze mi asi dve tri vyssi noty u basy hrajou mnohem vic nahlas a dost me to stve. Ale jsem v techhle vecech zcela nezkusenej, takze si necham poradit. Jen si rikam, ze ubrani basu vzadu na bedne me v tomhle asi nepomuze...? Jinak celkove mi to hraje basy skoro az moc, takze nevim, mozna s tim hejbnu, ale jako nezkusenymu se mi moc nechce menit "tovarni nastaveni", kdyz poradne nevim jak a proc...