Adam A7

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
bag

Adam A7

Příspěvek od bag »

Ahojte,
vie ma niekto nasmerovat, kde by som si vypocul do pondelku 25.08.08 monitory Adam A7?
Idealne TN, BA, ZA.
Vopred dakujem.

aum generator

Příspěvek od aum generator »

prodance v bratislave. aj ked tam ich maju len tak polozene miestnosti s nanic akustikov
jihad on riaa & soza.

Poshook

Re: Adam A7

Příspěvek od Poshook »

bag píše:Ahojte,
vie ma niekto nasmerovat, kde by som si vypocul do pondelku 25.08.08 monitory Adam A7?
Idealne TN, BA, ZA.
Vopred dakujem.
notape

bag

Příspěvek od bag »

Dakujem za kontakt, skoda len, ze v prodance nerobia v sobotu a dnes to nestiham..sakra, sakra. :/ a notape ma aj kamennu predajnu?

Aby ste mi rozumeli, za posledne 2 tyzdne som pocul toto (rozne kombinacie, niektore A/B, ine zial iba samostatne):
Event 6TR, 8XL,
KRK RP6, VXT6
Fostex PM 0,5mkII, PM1mkII, PM2mkII
M-Audio EX66
Tannoy Reveal 6 (pasiv), 8D
Tapco S5, S8
Paradigm Studio Reference 40 (pasiv)
Tascam VL-5A
Dynaudio BM5 (pasiv)

+Domaca referencia near: Tannoy MX1+DPA 380, kontrolny posluch: Dynaudio Contour 3.0 + AudioAnalogue Bellini+Donizetti+Kimber 8TC (v minulosti som 4 roky pouzival kombo Dynaudio BM6A+Contour 1.3mkII).

Potrebujem nahradit Tannoy MX1 ale nechcem tomu tentokrat obetovat cely majetok, preto moji doterajsi kandidati su zatial pasivne verzie Reveal 6, Dyna BM5 a ak by motika vystrelila, tak aj Dyna BM6. Potrebujem ale este pocut Adama, aby som si spravil kompletny obraz. Mam zial dost citlive ucho na kovove alebo inak ostre vysaky, maloktory mi sedi.. Poradte pls, staci mi par minut, tentokrat docela presne viem, co potrebujem..Dakujem.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

bag: sorry za OT - co te nejvice stvalo na tech Tapco monitorech, kdyz jsi srovnaval s tolika bednama? co te naopak potesilo

bag

Příspěvek od bag »

tak
Naposledy upravil(a) bag dne 29 srp 2008 11:57, celkem upraveno 2 x.

bag

Příspěvek od bag »

tak som ich konecne pocul (A7) a musim priznat ze mojmu pokrivenemu zhyckanemu uchu nesadli.

viem ze je to na tomto fore respektovana bedna a preto som ku nej pristupoval s velkymi ocakavaniami, ale negativa (pre mna neznesitelne ostre (?!exciter?!) a nerealne hmotne vysky, vyssie basy tenke - bez energie, na ukor hlbokych) prevazili nad pozitivami (top konstrukcia, krasne citatelne stredy (top vokaly, chvosty reverbov, atd..)).
uz som kedysi mal takuto zazracnu malu bednu, ktora hrala aj hlboke basy aj analyticke stredy a to vsetko pri tusim 9,5l objeme a uz nechcem.

je to len moj nazor, tak ma pls neflame-ujte..

domov som si nakoniec odniesol reveal 6d, poznajuc ich nedostatky i prednosti. ziadny zazrak sa nekona, ale na to, co od nich chcem su dostacujuce a nestali vela. 8)
este jedna malickost ku teme - skusal som aj zapojenie so subom TS8 a bol som dost rozcarovany. nepaci sa mi to udesne nastavovanie, poziciovanie a ladenie. nejak som z tuningov uz vyrastol..kazdopadne by som ho este v buducnosti rad skusil v domacich podmienkach, ale musim si ku tejto teme nieco nastudovat.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

bag: mozna nebyly rozehraty? Mam pocit, ze se ty vejsky pak docela uklidnily... ale sem total laik

delay

Příspěvek od delay »

Díky za info... Samozřejmě bych rád četl i poznatky o dalších monitorech co jsi slyšel, zejména Reveal 8D :)

bag

Příspěvek od bag »

to cyril: pravdepodobne mas pravdu. zivot nekonci, este si ich urcite pojdem niekedy vypocut, mozno k niekomu z tejto komunity, ak mi to umozni. ak mam pravdu povedat, tak som ich dost chcel. ale nebudem predsa trpiet nieco, co mi nevyhovuje. mam dost citlive ucho na vyssie frekvencie.

to delay: mozem ti napisat moje "postrehy" na ostatne monitory, ktore som pocul, ale radsej do PM, pretoze sa jedna iba o moj subjektivny nazor a nechcem akokolvek atakovat spokojnych majitelov.

delay

Příspěvek od delay »

Jo, jasně, klidně do PM (ale nic by se asi nestalo to napsat veřejně)

jackies

Příspěvek od jackies »

O A7 se tu už napsalo hodně.
Můj osobní postřeh je, že se ty výšky (u mě po cca 1 měsíci) asi opravdu uklidní.
(navíc se dají ty bedny i docela rozumně poštelovat k obrazu svému)

bag

Příspěvek od bag »

to jackies: to rad verim. vidis, keby som si ich vypocul u teba, uz ich mam mozno na stole. preto som zalozil toto vlakno, aby som ich mal kde relevantne vypocut..no nic, taky je zivot a idddeme daleeej.. :)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

btw., predevcirem jsem slysel a7 s adam sub 8" a hralo to opravdu pekne.

ADDyS

Příspěvek od ADDyS »

Brooklyn / juanita juarez píše:btw., predevcirem jsem slysel a7 s adam sub 8" a hralo to opravdu pekne.
lip jak bm6a :D ?

Odpovědět