Adam A7 vs. Adam P11 vs. Genelec 8030A vs. BM6A MKII

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět
Cyril

Příspěvek od Cyril »

TOM-Thak: hele to nebyla naka narazka na tanecni hudbu, ze je debilni a trapna nebo jak jsi to zrejme pochopil :) Myslel jsem to tak, ze v tanecni hudbe jsou prece velky naroky na to, aby byl minimalne spodek mono, ne? Kvuli vynilu, produkci v klubech atd... takze by mi prisly dva suby jako zbytecne vyhozeny prachy...

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Cyril: aha tak to jsem spatne pochopil, protoze jsem na to dnes a denne zvyklej :D Kazdopadne je tam duraz na spodek.. mas pravdu kvuli vinylu mono taky. Takze dva suby mi nepridou potreba. Ale asi jako dost lidi z vas zastavam nazor, ze vetsi bedny jsou mozna lepsi reseni nez mit doma sub.
Rekneme bedna, co hraje o neco lip dolu. Je pravda, ze asi u tech dynaudii bych si musel zvykat na stredy a vejsky.. a ja to mam rad ostre a ciste a oddelene, alespon v ramci moji mistnosti a beden. Na to sem trosku uchyl :D
Vim, ze spousta tehle tanecnich skladeb ma dost spinavej vrsek, ale maj lepsi spodek.. dynamiku. Tzn. premejslim do budoucna o mensim zlu ve spodku.. abych to tam nemichal nahodne podle toho, jak to zrovna vyjde.
Ale zas cenova 30-35K tam si asi stejne moc nevyberu, co do paru beden s lepsi reprezentaci spodku.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

TOM-Thak: nevim, mozna je to blbost, ale co se poohlidnout po Blue Sky sestave? Uz to maj snad i u nas...

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Cyril: zkusim si o tom něco přečíst.. tady na foru a nebo někde venku a vygooglit.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

TOM-Thak

Re: Adam A7 vs. Adam P11 vs. Genelec 8030A vs. BM6A MKII

Příspěvek od TOM-Thak »

Tak můžu dát přímé srovnání A7 vs. BM6A pokud by byl někdo zvědavý :D

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

No sup sup ;)

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

(A7 jsem měl 2roky a udělal jsem na nich několik vydanejch singlů, dynaudia jsem slyšel už dřív u několika lidí.. různý modely, teď jsem koupil od Kermitaka BM6Ačka)

První dojem A7 vs. BM6A - to co mě na první pohled uchvátilo byl bass :) prostě na to, že to má stejně velký reprák tak to hraje znatelně hloubš a ten bas je konkretní a dá se tam tedy něco najít a smíchat. Bylo hezky slyšet jakej mám v trekách míchanejch na A7 bordel v basech.
Kdo je zvyklej na páskový výškáč tak pro toho je to trochu změna.. a i já budu muset chvíli naposlouchávat, abych nedělal převýškovaný treky. Ten soft prostě hraje jinak.. zatím nedokážu odhandnout jestli líp nebo hůř, ale co je pozitivní - mám je tu už od jedný .. celý odpoledne a narozdíl od A7 mi neunavujou uši.
Potom další postřeh je prostor. Maj o něco lepší prostor, takže i když je mam relativně blízko sebe tak si užívám slušnýho sterea.
Jinak kartu mám zatím deltu, kterou později vyměním až zase budou prachy :D, ale musím podotknout, že BMka nehrajou tak nahlas jako Adamy.. musel jsem na outputech na kartě přepnout na +4dB, abych dosáhl stejný úrovně jako jsem měl na Adamu.

Toť zatím první dojmy :)

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

TOM-Thak: predpokladam, ze ty P11 si uz poslechnout nepotrebujes:)

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Amorph píše:TOM-Thak: predpokladam, ze ty P11 si uz poslechnout nepotrebujes:)
Nene uz ne napsal bych ti to do PM. Ale stejně díky za pomoc!
Byla to dobrá nabídka od Kermitaka, tak jsem toho využil.. jinak bych si monitory, co se prodavaj za 51K pár, nekoupil :)

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

btw. bydlime s kermitem v jednom baraku, tak ses moh stavit na poslech:) Ale to uz je jedno,tak at bm6 dobre slouzi, jsou to urcite fajn bedny.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Amorph: tak to uz je pomalu "ustredni velitelstvi ezone"... nebo nekdo bydlite na miste, kde je vetsi koncentrace mistnich clenu? :)

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Cyril: jo mame tady jeste s Matuchou takovou severo-prazskou kliku:)

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Amorph píše:btw. bydlime s kermitem v jednom baraku, tak ses moh stavit na poslech:) Ale to uz je jedno,tak at bm6 dobre slouzi, jsou to urcite fajn bedny.
Haha no to je husty to museji mit sousedi radost :D ale ja zvukove vydam za dva :D u nas sou snad hlasitejsi uz jen romsti spoluobcane, ktere vystehovali :D

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

Cyril píše:Amorph: tak to uz je pomalu "ustredni velitelstvi ezone"... nebo nekdo bydlite na miste, kde je vetsi koncentrace mistnich clenu? :)
Ještě Hostivice u Prahy. Tam vím o dvou.

Odpovědět