Adam A7 vs. Adam P11 vs. Genelec 8030A vs. BM6A MKII
TOM-Thak: hele to nebyla naka narazka na tanecni hudbu, ze je debilni a trapna nebo jak jsi to zrejme pochopil
Myslel jsem to tak, ze v tanecni hudbe jsou prece velky naroky na to, aby byl minimalne spodek mono, ne? Kvuli vynilu, produkci v klubech atd... takze by mi prisly dva suby jako zbytecne vyhozeny prachy...

Cyril: aha tak to jsem spatne pochopil, protoze jsem na to dnes a denne zvyklej
Kazdopadne je tam duraz na spodek.. mas pravdu kvuli vinylu mono taky. Takze dva suby mi nepridou potreba. Ale asi jako dost lidi z vas zastavam nazor, ze vetsi bedny jsou mozna lepsi reseni nez mit doma sub.
Rekneme bedna, co hraje o neco lip dolu. Je pravda, ze asi u tech dynaudii bych si musel zvykat na stredy a vejsky.. a ja to mam rad ostre a ciste a oddelene, alespon v ramci moji mistnosti a beden. Na to sem trosku uchyl
Vim, ze spousta tehle tanecnich skladeb ma dost spinavej vrsek, ale maj lepsi spodek.. dynamiku. Tzn. premejslim do budoucna o mensim zlu ve spodku.. abych to tam nemichal nahodne podle toho, jak to zrovna vyjde.
Ale zas cenova 30-35K tam si asi stejne moc nevyberu, co do paru beden s lepsi reprezentaci spodku.

Rekneme bedna, co hraje o neco lip dolu. Je pravda, ze asi u tech dynaudii bych si musel zvykat na stredy a vejsky.. a ja to mam rad ostre a ciste a oddelene, alespon v ramci moji mistnosti a beden. Na to sem trosku uchyl

Vim, ze spousta tehle tanecnich skladeb ma dost spinavej vrsek, ale maj lepsi spodek.. dynamiku. Tzn. premejslim do budoucna o mensim zlu ve spodku.. abych to tam nemichal nahodne podle toho, jak to zrovna vyjde.
Ale zas cenova 30-35K tam si asi stejne moc nevyberu, co do paru beden s lepsi reprezentaci spodku.
Re: Adam A7 vs. Adam P11 vs. Genelec 8030A vs. BM6A MKII
Tak můžu dát přímé srovnání A7 vs. BM6A pokud by byl někdo zvědavý 

(A7 jsem měl 2roky a udělal jsem na nich několik vydanejch singlů, dynaudia jsem slyšel už dřív u několika lidí.. různý modely, teď jsem koupil od Kermitaka BM6Ačka)
První dojem A7 vs. BM6A - to co mě na první pohled uchvátilo byl bass
prostě na to, že to má stejně velký reprák tak to hraje znatelně hloubš a ten bas je konkretní a dá se tam tedy něco najít a smíchat. Bylo hezky slyšet jakej mám v trekách míchanejch na A7 bordel v basech.
Kdo je zvyklej na páskový výškáč tak pro toho je to trochu změna.. a i já budu muset chvíli naposlouchávat, abych nedělal převýškovaný treky. Ten soft prostě hraje jinak.. zatím nedokážu odhandnout jestli líp nebo hůř, ale co je pozitivní - mám je tu už od jedný .. celý odpoledne a narozdíl od A7 mi neunavujou uši.
Potom další postřeh je prostor. Maj o něco lepší prostor, takže i když je mam relativně blízko sebe tak si užívám slušnýho sterea.
Jinak kartu mám zatím deltu, kterou později vyměním až zase budou prachy
, ale musím podotknout, že BMka nehrajou tak nahlas jako Adamy.. musel jsem na outputech na kartě přepnout na +4dB, abych dosáhl stejný úrovně jako jsem měl na Adamu.
Toť zatím první dojmy
První dojem A7 vs. BM6A - to co mě na první pohled uchvátilo byl bass

Kdo je zvyklej na páskový výškáč tak pro toho je to trochu změna.. a i já budu muset chvíli naposlouchávat, abych nedělal převýškovaný treky. Ten soft prostě hraje jinak.. zatím nedokážu odhandnout jestli líp nebo hůř, ale co je pozitivní - mám je tu už od jedný .. celý odpoledne a narozdíl od A7 mi neunavujou uši.
Potom další postřeh je prostor. Maj o něco lepší prostor, takže i když je mam relativně blízko sebe tak si užívám slušnýho sterea.
Jinak kartu mám zatím deltu, kterou později vyměním až zase budou prachy

Toť zatím první dojmy

TOM-Thak: predpokladam, ze ty P11 si uz poslechnout nepotrebujes:)
Nene uz ne napsal bych ti to do PM. Ale stejně díky za pomoc!Amorph píše:TOM-Thak: predpokladam, ze ty P11 si uz poslechnout nepotrebujes:)
Byla to dobrá nabídka od Kermitaka, tak jsem toho využil.. jinak bych si monitory, co se prodavaj za 51K pár, nekoupil

btw. bydlime s kermitem v jednom baraku, tak ses moh stavit na poslech:) Ale to uz je jedno,tak at bm6 dobre slouzi, jsou to urcite fajn bedny.
Amorph: tak to uz je pomalu "ustredni velitelstvi ezone"... nebo nekdo bydlite na miste, kde je vetsi koncentrace mistnich clenu? 

Cyril: jo mame tady jeste s Matuchou takovou severo-prazskou kliku:)
Haha no to je husty to museji mit sousedi radostAmorph píše:btw. bydlime s kermitem v jednom baraku, tak ses moh stavit na poslech:) Ale to uz je jedno,tak at bm6 dobre slouzi, jsou to urcite fajn bedny.

Ještě Hostivice u Prahy. Tam vím o dvou.Cyril píše:Amorph: tak to uz je pomalu "ustredni velitelstvi ezone"... nebo nekdo bydlite na miste, kde je vetsi koncentrace mistnich clenu?