No tam bydlí Pavliik :c) na Kladně máme taky dva - já a Nooly.Ctirad píše:Ještě Hostivice u Prahy. Tam vím o dvou.Cyril píše:Amorph: tak to uz je pomalu "ustredni velitelstvi ezone"... nebo nekdo bydlite na miste, kde je vetsi koncentrace mistnich clenu?
Adam A7 vs. Adam P11 vs. Genelec 8030A vs. BM6A MKII
Re: Adam A7 vs. Adam P11 vs. Genelec 8030A vs. BM6A MKII
Hehh - kdopak je ten druhý z Hostivice?
P.
P.
Tuším Ekaze. Dokonce jste dlouhou dobu měli hodně podobnej avatar 

Jo ajo vlastně - chvíli jsme spolu nějak komunikovali přes net, ale pak to nějak umřelo....
P.
P.
ty ich predavas? ak ano, co planujes namiesto nich?Amorph píše:TOM-Thak: predpokladam, ze ty P11 si uz poslechnout nepotrebujes:)
Myslis Amorphovi P11ky nebo moje A7? Amorph P11ky asi neprodavaPoshook píše:ty ich predavas? ak ano, co planujes namiesto nich?Amorph píše:TOM-Thak: predpokladam, ze ty P11 si uz poslechnout nepotrebujes:)

myslel som, ze ich predavaTOM-Thak píše:Myslis Amorphovi P11ky nebo moje A7? Amorph P11ky asi neprodavaPoshook píše:ty ich predavas? ak ano, co planujes namiesto nich?Amorph píše:TOM-Thak: predpokladam, ze ty P11 si uz poslechnout nepotrebujes:)ja je chtel koupit misto A7 kvuli lepsimu basu a Amorph se mi nabidl ze by mi je dal poslechnout pred koupí, ale prisla nabidku na BM6A tak sem je vzal.. vyssi trida.. no a A7 uz sem teda prodal a BM6A mam. Tak to sou odpovedi na vsecky otazky :c)
-
Dobrý den, nemáte někdo nějaké dojmy z Tannoy S 800A?.Díky.
Poshook: neprodavam. Myslim, ze mi v mem panelakovem byte budou jeste par (desitek) let uplne stacit:)
Caute tak aj ja sa pripajam k vlastnikom skvelych Genelekoch 8030A..a musim povedat ze prechadzam z Behringerov 3031A a ten rozdiel je obrovsky...krasny priestor, dynamika a detail ...kazdy nastro ja ma svoje miesto kazdy znie realne..voklay su pocut nadherne..aj to kedy spevak alebo spevacka dycha...pri tych Behringeroch to bolo b podstate blato na spodkoch a stredy s vyskami boli velmi slabucko vyfarbene...God bless Genelec
BTW : rozhodoval som sa aj medzi adamami A7 ale nakoniec vyhrali tieto kvoli plnsim spodkom...

BTW : rozhodoval som sa aj medzi adamami A7 ale nakoniec vyhrali tieto kvoli plnsim spodkom...